.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Andrez
    redbul2 - знаеш ли какви хемороиди можеш да си причиниш с това напъване ..
    Тва е вярно. После доста разправии. Смешно, ама от личен опит го знам
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Andrez
    redbul2 - знаеш ли какви хемороиди можеш да си причиниш с това напъване ..
    Тва е вярно. После доста разправии. Смешно, ама от личен опит го знам
    а знаеш ли какви хемороиди се хващат от седене цял ден на стола ,пред компа ?? не напразно викат на хемороидите " шофьорска" болест...ай сега ,да спре спама
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Стани на 16-17 години,започни да тренираш като нормален човек,качи 80-90кг. и тогава търси релефа.
    The time's for sobieski

Ако кача 80-90 кг, ще стана около 150

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от monster123
    Ако кача 80-90 кг, ще стана около 150
    Имаше в предвид крайно тегло 80-90кг, не още толкова.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

разбрах, но прозвуча по друг начин

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ти и да искаш, 100кг мускули няма никакъв начин да направиш на 17, освен ако не взимаш забранени медикаменти..
    Ама за съвсем чисти мускули ли говориш или? Защото имам приятел, който е на 17, и с няколко години сериозно фитнес ги има тия килограми. Но той е висок 192 и се храни с конско вмомента.

Навар, не е ли най-хубаво и двете да ги имаш? 100 килограма (за мен 80-85 е по-добре) с добре развити всички групи но СЪС плочки? За мен не е правилно нито да имаш само плочки, нито всичко без тях.

Иначе авторе, с времето като натрупаш мускулна маса и като правиш редовно кардио, коремните мускули ще се показват и без да ги стягаш.
    МОМЧЕ

Banned Фен
    Говорите глупости. Има момчета в съотношение 175-75 кг и имат страхотна преса и релеф и изглеждат супер. Без да се стягат

Banned Мега фен
    Много ясно. Не е задължително да нямаш маса ,за да имаш добра преса.
    Ако продължава да тренира коремните преси ( предна везна, коремни и тнт ) - и 75 кг да стане пак ще си има преса...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Много ясно. Не е задължително да нямаш маса ,за да имаш добра преса.
    Ако продължава да тренира коремните преси ( предна везна, коремни и тнт ) - и 75 кг да стане пак ще си има преса...
    Лостаджията стига с тия глупости , че си за бисерите ! С предна везна и с коремни,ако ставаше да имаш преса.. Не гледай себе си дето си -10 -15 кг под ръста си е и е нормално да имаш 1-2 реда плочи

Banned Мега фен
    А с какво става? За по-трудно от везната не се сещам освен коремни с 50 кг зад врата ти.

Мега фен
    А с какво става? За по-трудно от везната не се сещам освен коремни с 50 кг зад врата ти.
    Корема става с нисък процент подкожни мазнини,различен при всеки човек , т.е. някой може да има плочки на 15-16 % подкожни,друг може да има на 10% подкожни.

Ще ти кажа,че докато контактуваш само с лостаджии и то като гледам ограничени от към познания,СИЛНО ограничени,няма да напреднеш,бъди сигурен!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ако имаш шкембе кат на Пищова, ако щеш да правиш коремни преси си шанга 300КГ зад врата пак няма да ти излезнат плочките

плочки се изкарват със сваляне на килограми, ТВА Е! Кардио му е майката.
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Banned Мега фен
    Значи великите културисти дето имат релеф.. са имали корем и после са правили кардио?

Мега фен
    Значи великите културисти дето имат релеф.. са имали корем и после са правили кардио?
    Точно кардио правят , а дали са имали корем , едва ли може да го знаем , но като гледам примерно снимките на Арнолд е нямал плочки на 16 годишна възраст .

Все тая,остави културистите,ам гледай себе си ! К'вито и упражнения за корем да правиш,ако имаш шкембе,нито мазнини ще стопиш,нито ще ти излезнат плочки, по-скоро ще стане по-зле от колкото по-добре

Banned Мега фен
    Тогава културистите как имат плочки??
    Ако продължа да тренирам корема не мисля ,че като кача 10 , 15 кг ще ми се скрият плочките...

Супер фен
    Ако продължа да тренирам корема не мисля ,че като кача 10 , 15 кг ще ми се скрият плочките...
    Ама сега имаш ли плочки? Я дай тук едно фото да ги видим тия плочки.Да им се порадваме и ние

Град
    село Горно надолнище
    Тогава културистите как имат плочки??
    първо: на лостовете ша качиш 15КГ ама за 5 години, ако ядеш само хляб и сирене може и за 10
    второ: тва че тренираш коремната мускулатура редовно не означава, че тоя мускул няма да се покрие от мастна тъкан!
    ъндърстенд?
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Banned Мега фен
    Аз на лостове вече (твърде късно но пак) разбрах , че без добавени тежести почти нищо не става. Както при лицевите опори , ако не сложиш раницата с гири - нищо не се помпи..
    Иначе на лостовете ще кача 10 кг , но няма да е в чиста мускулна маса.. , за това и на фитнес ходя от време на време.
    Искам да разбера как културистите имат плочки!?!?!
    А и да ми се скрият не ми пука- то важното да си корав
    ----------------
    Редбул. - ами имам 2 редна. а третия само с пръст го усещам.. но не искам още да се снимам.

Град
    село Горно надолнище
    културисте бухат някви медикаменти (фатрат може да се намеси тука), които им изтрелват тестостерона 4-5 пъти над нормата, тоя тестостерон предразполага тялото да трупа мускулна маса и в същото време да гори мазнини.
    Пък и тренировката на културистите не е като твоята на лоста.
    Те тренират 6 от 7 дни. В момента и аз съм почнал по системата на един натурален културист да видим кво ша стане (8х8 - Gironda с 15-20 сек почивки). Те тренират по 2 големи мускулни групи (или 1 голяма и 2 малки) на една тренировка, аз издържам само на 1 голяма и 1 малка, при това тренирам през ден! Смятай оттам нататък как ша се натрупат тия мазнини ... пък и отделно ако правят и кардио ....
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

има много медикаменти- няма смисъл. Ако искате изпъкнали плочки- силиконец!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен
    Енегроразхода е голям

Не гледай културистите как имали плочки и прочие , те имат в милиони пъти повече познания от теб , знаят как да тренират , как да се хранят , в точни пропорции , какви МЕДИКАМЕНТИ да взимат , как и всичко друго Плочките си ги имат защото имат нисък процент мазнини , ако и ти имаш 4-5 % мазнини ще имаш 6-8 пак зависи от огранизма!

Banned Мега фен
    Значи работата е до там- непрекъснати тренировки, кардио, хранителен режим, и медикаменти ... Общо взето много труд.
    Тогава вероятно и моите плочки ще ми се скрият ( въпреки,че си правих труда да ги направя) , но пък ако направя кардио - пак могат да ми се появят..

Мега фен
    Разсъжденията ти до никъде не водят Не е толкова просто , правя 10 мин кардио и оп плочките ;d

Banned Мега фен
    Нямах в предвид 1 кардио . а за 2, 3 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си