- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Релефен корем, дори в отпуснато състояние ?
Тва е вярно. После доста разправии. Смешно, ама от личен опит го знамПървоначално написано от Andrez
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
а знаеш ли какви хемороиди се хващат от седене цял ден на стола ,пред компа ?? не напразно викат на хемороидите " шофьорска" болест...ай сега ,да спре спамаПървоначално написано от ccdesigns
![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Стани на 16-17 години,започни да тренираш като нормален човек,качи 80-90кг. и тогава търси релефа.
The time's for sobieski
Ако кача 80-90 кг, ще стана около 150![]()
Имаше в предвид крайно тегло 80-90кг, не още толкова.Първоначално написано от monster123
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
разбрах, но прозвуча по друг начин
Ама за съвсем чисти мускули ли говориш или? Защото имам приятел, който е на 17, и с няколко години сериозно фитнес ги има тия килограми. Но той е висок 192 и се храни с конско вмомента.Първоначално написано от ZipFail
Навар, не е ли най-хубаво и двете да ги имаш? 100 килограма (за мен 80-85 е по-добре) с добре развити всички групи но СЪС плочки? За мен не е правилно нито да имаш само плочки, нито всичко без тях.
Иначе авторе, с времето като натрупаш мускулна маса и като правиш редовно кардио, коремните мускули ще се показват и без да ги стягаш.
МОМЧЕ
Говорите глупости. Има момчета в съотношение 175-75 кг и имат страхотна преса и релеф и изглеждат супер. Без да се стягат![]()
Много ясно. Не е задължително да нямаш маса ,за да имаш добра преса.
Ако продължава да тренира коремните преси ( предна везна, коремни и тнт ) - и 75 кг да стане пак ще си има преса...
Лостаджията стига с тия глупости , че си за бисерите ! С предна везна и с коремни,ако ставаше да имаш преса.. Не гледай себе си дето си -10 -15 кг под ръста си е и е нормално да имаш 1-2 реда плочиПървоначално написано от loveca777
![]()
А с какво става? За по-трудно от везната не се сещам освен коремни с 50 кг зад врата ти.
Корема става с нисък процент подкожни мазнини,различен при всеки човек , т.е. някой може да има плочки на 15-16 % подкожни,друг може да има на 10% подкожни.Първоначално написано от loveca777
Ще ти кажа,че докато контактуваш само с лостаджии и то като гледам ограничени от към познания,СИЛНО ограничени,няма да напреднеш,бъди сигурен!
ако имаш шкембе кат на Пищова, ако щеш да правиш коремни преси си шанга 300КГ зад врата пак няма да ти излезнат плочкитеПървоначално написано от loveca777
плочки се изкарват със сваляне на килограми, ТВА Е! Кардио му е майката.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Значи великите културисти дето имат релеф.. са имали корем и после са правили кардио?![]()
Първоначално написано от loveca777
![]()
Точно кардио правят , а дали са имали корем , едва ли може да го знаем , но като гледам примерно снимките на Арнолд е нямал плочки на 16 годишна възраст .
Все тая,остави културистите,ам гледай себе си ! К'вито и упражнения за корем да правиш,ако имаш шкембе,нито мазнини ще стопиш,нито ще ти излезнат плочки, по-скоро ще стане по-зле от колкото по-добре![]()
Тогава културистите как имат плочки??
Ако продължа да тренирам корема не мисля ,че като кача 10 , 15 кг ще ми се скрият плочките...
Ама сега имаш ли плочки? Я дай тук едно фото да ги видим тия плочки.Да им се порадваме и ниеПървоначално написано от loveca777
![]()
![]()
първо: на лостовете ша качиш 15КГ ама за 5 години, ако ядеш само хляб и сирене може и за 10Първоначално написано от loveca777
второ: тва че тренираш коремната мускулатура редовно не означава, че тоя мускул няма да се покрие от мастна тъкан!
ъндърстенд?
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Аз на лостове вече (твърде късно но пак) разбрах , че без добавени тежести почти нищо не става. Както при лицевите опори , ако не сложиш раницата с гири - нищо не се помпи..
Иначе на лостовете ще кача 10 кг , но няма да е в чиста мускулна маса.. , за това и на фитнес ходя от време на време.
Искам да разбера как културистите имат плочки!?!?!
А и да ми се скрият не ми пука- то важното да си корав
----------------
Редбул. - ами имам 2 редна. а третия само с пръст го усещам.. но не искам още да се снимам.
културисте бухат някви медикаменти (фатрат може да се намеси тука), които им изтрелват тестостерона 4-5 пъти над нормата, тоя тестостерон предразполага тялото да трупа мускулна маса и в същото време да гори мазнини.
Пък и тренировката на културистите не е като твоята на лоста.
Те тренират 6 от 7 дни. В момента и аз съм почнал по системата на един натурален културист да видим кво ша стане (8х8 - Gironda с 15-20 сек почивки). Те тренират по 2 големи мускулни групи (или 1 голяма и 2 малки) на една тренировка, аз издържам само на 1 голяма и 1 малка, при това тренирам през ден! Смятай оттам нататък как ша се натрупат тия мазнини ... пък и отделно ако правят и кардио ....
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
има много медикаменти- няма смисъл. Ако искате изпъкнали плочки- силиконец!![]()
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
Енегроразхода е голям![]()
Не гледай културистите как имали плочки и прочие , те имат в милиони пъти повече познания от теб , знаят как да тренират , как да се хранят , в точни пропорции , какви МЕДИКАМЕНТИ да взимат , как и всичко другоПлочките си ги имат защото имат нисък процент мазнини , ако и ти имаш 4-5 % мазнини ще имаш 6-8 пак зависи от огранизма!
Значи работата е до там- непрекъснати тренировки, кардио, хранителен режим, и медикаменти ... Общо взето много труд.
Тогава вероятно и моите плочки ще ми се скрият ( въпреки,че си правих труда да ги направя) , но пък ако направя кардио - пак могат да ми се появят..
Разсъжденията ти до никъде не водятНе е толкова просто , правя 10 мин кардио и оп плочките ;d
Нямах в предвид 1 кардио. а за 2, 3 месеца
![]()