- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Релефен корем, дори в отпуснато състояние ?
eии не се оправи.. пак трябва да идвам да ти сменям памперса.. за рачичка.. ама няма да плачкаш .. мама е няма..![]()
Абе регистрирал ли си се във вбох7 ?
Що за прости въпроси бе хлапе ?Първоначално написано от loveca777
защото,ако не си - няма как да търсиш потребители май...
А хлапе... ами ти си хлапе, че да не можеш да намериш един потребител.. Ами ако бяха 2ма , 3 ма :Д
Много си тъп Саше ...
намери ли го?!?!?!?!?!?!
А ти зловещо тъп.![]()
тва че ядеш 6 пъти на ден не е гаранция, че ще качиш ММ.
ако на едно хранене яде един кренвирш, ша качи ама НА...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Каза 65 килограмовият приличащ на сдъвкан и изплют боб лостаджияПървоначално написано от loveca777
![]()
![]()
на 1 хранене яде многоПървоначално написано от firstdiesel
![]()
Или иначе казано за лостджиите - яде едно кюфте 50 грама и един домат и преяжда!Първоначално написано от loveca777
Защо мислиш така? А и колко пъти да ти казвам,че не ходя само на лостове. Глуупии.Първоначално написано от DownloadVirus
А ти се тъпчиш като свинче. И си мислиш ,че така правиш някакви мускулиПървоначално написано от DownloadVirus
.
И моето момче - не всички имат възможност да харчат 50 лв на ден и да се тъпчат 6 пъти на ден с пържоли и хранителни добавки . А ти като нямаш друго цяла година да правиш , а мислиш само за ядене и фитнес - си друг случай.
Първоначално написано от loveca777
![]()
![]()
.... абе кажете, че е лостаджия бе
![]()
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Видя ли клипа ? Какво значение има дали е лостаджия или фитнес маняк като масата се прави на маса .Първоначално написано от firstdiesel
![]()
Епа от къде разбра по колко харча и добавки не взимам , второ ясно е,че мисля цяла година за фитнес и за храна ,това не ми пречи да мисля и за други нещаПървоначално написано от loveca777
А за това дали се тъпча и така мисля,че правя мускули няма да коментирам защото си в бисерите
![]()
През свободното си време си време ходиш да пазаруваш и да готвиш и да си правиш рецепти..
И не лъжи,че не взимаш добавки и химия си взимал..
През свободното си време нито ти влиза в работата какво правя нито може да знаеш и да си сигурен,мой човек!Първоначално написано от loveca777
Ясно си на лостове от около 10 години, така като гледам БАЯ ги чаткаш работите!Първоначално написано от loveca777
И какво искаше да кажеш с това?
Нищо. Продължавайте да дискутирате.
Искам да имам релефен уй, в отпуснато състояние, помогнете!
Продължавай с тренировкитеПървоначално написано от muscle
![]()
Ае слагаите ключа,че стана мазало.И направете по един раздел за лостаджий...а може и за химици да не се карат,че само усират темите.
The time's for sobieski
(bow) ;d;d;d;d;d Един коментар на място за човека дето само приказва какъв е лостаджия и нищо не прави .....Първоначално написано от BloodRunsCold
И какво съм приказвал по-точно ,че не разбрах много?!Първоначално написано от musicinmyveins
Нищо не правя ли?
..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Викаш прекалено е късно за килограми
![]()
![]()
![]()
Айде стига толква спам,че хората не са длъжни да четат простотии,но мисла,че след толква много изгубено време без килограми на лостовете е време да спираш
![]()