- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Релефен корем, дори в отпуснато състояние ?
ееех,този релеф заветен..след като отмина модата на ЕМУ-тата,с кечета,бретони,педалско излъчване и бръмбарски очила...сега е модата на "бекъмчетата" плочки,татуси и релеф,мноого релеф...но както всичко модерно,и този тип "мъжленца" ще отмине,ще дойде някаква нова изгъзица...
дефинирай ми релефен??? нали не си мислиш че културистите са постоянно релефни?? поддържането а килограми от + 10 и нагоре върху ръста релефни не е лека задача,а много често непосилна без намесата на хапчета и игли..
ъспомням си че когато бях на твоите години ,се състезавах на 54 кила..и аз си мислех така,по добре по слабичък ,но релефен..в последствие се оказа не точно така ...разбрах че мускулната маса си е мускулна маса,макар и не много релефна...че момичетата не припадат при вида на плочки,но пък винаги 100 кг. мечка( не ме разбирай погрешно,не става дума за 100 кг тулуп с шкембе и гуша) се е котирала..може би защото вдъхва някаква увереност ,знам ли защо..всъщност знам..
така че тренирай ...мен ако ме питаш-тренирай за сила..но обикновено на твоите години никой не ме слуша..едни искат релеф,други хипертрофия...след 10 години ,може пак да си поговорим ..
само за справка нарязани плочки ,в орпуснато състояние на корема,се поддържат ако си под сантиметрите на ръста си..разбирай 175 см,65 кила..нагоре е трудно,и безсмислено...ако ще ставаш манекен-ок..ако смяташ да правиш друго,или да се занимаваш със спорт е безсмислено...ако искаш да се котираш пред гаджетата-обърни внимание на друго..запомни нещо от един стар човек,който ми го каза отдавна..а аз го казвам на теб-жените,мойто момче обичат победителите,шампионите...ч ак след това идва визията..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..