- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Релефен корем, дори в отпуснато състояние ?
За 2-3 месеца,да, само дето ако е само кардио без хранителен режим ще имаш загуба на мускулна маса!Първоначално написано от loveca777
Мускулната маса мноого много бавно се топи.![]()
Ако си -20 кг под ръста си е възможно,но МНОГО-МНОГО бързо ще се топи ако почнеш кардиото без хранителен режим и да ядеш квот ти падне или както е модерно да ядеш по 2 пъти на ден плодове и зеленчуци , за да "орелефиш"Първоначално написано от loveca777
ще продължаваш да се тъпчеш тогаваи пак ще стане.
Ако се "тъпчеш" както ти казваш ще качваш мазнини,няма да сваляшПървоначално написано от loveca777
![]()
Нещо май сметките ти не излизат!
има си специални хранителни режими
Но и да се ,,тъпчеш'' като всеки ден правиш кардио, бягаш и тнт - ще отслабнеш![]()
Зависи от енергоразхода! Ако е да си 65 кг да бягаш на ден по 40 минути и да ядеш по 500 грама въглехидрат ти гарантирам 150%,че няма да отслабнеш! Въглехидратите са много важни при отслабването,важното е да ги избягваш деПървоначално написано от loveca777
![]()
метаболизма също е много важен. Защото има хора дето много се хранят, но не могат да качат никаква маса.![]()
Метаболизма го изграждаш ти..Първоначално написано от loveca777
Пиша си с един и той ми обяснява, че се хранил много. 6 пъто на ден...
Биохимик човека - разбира от тези неща. Но слаб,че слаб. И обяснява ,че метаболизма му бил такъв,че много трудно качва маса .(бърз)
Докато яде по 6 пъти на ден е нормално малко по-трудно да качи маса,особенно ако преди метаболизма му е бил бърз,само по-бърз става!Първоначално написано от loveca777
Е не каза по колко точно яде, но много ял. А пък по-слаб от мен...
Е то така от далеч да говорим , нито го знам кво е тренирал нито го знам къв му е хрантиленият режим преди / сега и тн.. Тренировките му,тъй че..
beyou91 -търси го във вбокс7.
Там има клип . Лостове, но като го гледам освен - без добавени тежести и не ходил май на фитнес. Яде пък слаб..
Ми дай клипа![]()
Не се ли върна вече?![]()
Оф остави..
Върнах се,ама дай клипа..
е намери го депишеш профила му ...
Къде го пиша,на уя си ли ?![]()
при потребители![]()
Няма такъв потребител!
има има = виж във всички потребители![]()
Като ти казвам че няма начи няма !Първоначално написано от loveca777
aма те вече и потребителите от раздел кофата го намериха.. а ти още не можеш![]()
Маркирай го старателно с мишката. Натисни десния бутон - копи - после влез в потебители - всички потребители - сложи го там - pase..![]()
Като ти казвам,че няма - НЯМА да го е*а !