- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- имам проблем
Аз съм на 17 години и съм висока 180.Знам че на пръв поглед изглежда безсмислен проблем,но когато се натрупат много такива нещата се променят.Ужасно е всички около теб да са ниски или с нормална височина,а ти да стърчиш като пръчка...особено като си момиче.Това винаги ме е притеснявало и мисля че съм добила комплекс.Ако има някой със същия проблем може да сподели или да изкаже мнение.
Това не мисля,че трябва да бъде проблем....
Е и ? Не трябва да те притеснява. И аз съм толкова и винаги съм го намирала за предимство. Гледаш на другите от високо![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не бива да го имаш за комплекс.
Да не ти пука.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На 17 години 180 cm не са чак толкова много. Може да е малко над средното ниво, но това трябва само да те стимулира и да ти дава решителност.![]()
хората масово се комплексират от 'нормалната' си височина, ти вместо да се надуеш с тва ти качество - ревеш!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ниските имат много повече проблеми.Плащат същите пари за по-малки дрехи.Когато се налага да идат някъде,пътят за тях е по-дълъг.Ако се ранят,раните им са по-големи от тези на високите.Труден е животът на ниските.![]()
![]()
Оооо Боже!!! Ти нямаш ли си друга работа освен да спамиш по форумите ?
ооо помощ проблем на 14съм и съм 60 кила |(((
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Колко момичета биха убили да са високи 180 ти се комплексираш![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Плюс това, високите момчета си падаме по високи момичета.Първоначално написано от Priceless
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Че давай да те взимам за жена, аз както съм 1,93![]()
И да се тръшкаш,и да се комплексираш,по-ниска няма да станеш!![]()
супер си маркуч никой няма да те хареса ще си умреш сама и незадоволена
Да, разбирам те и знам колко е гадно да си единствената пръчка и всичките ниски да ти миришат мършата.