- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем моля ви помогнете
аз съм Яна на 12 години проблемът ми е следният-по краката ми има много косми и искам да ги махна но не знам как да кажа на родителите си![]()
С думи??Сериозно-просто им кажи,какво толкова?Или ако не искаш да им казваш си вземи спрей против косми от аптеката и го направи сама
Можеш и да кажеш на майка ти да ти помогне с епилатора,но е по-болезнено
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
само че проблемът е че майками е в гърция и аз живея с баща ми и приятелката му
Тогава помоли приятелката му-надали ще възрази,все пак и тя го е преживяла![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
еми да ама не знам точно какво да и кажа да я питам дали може да и кажа че искам или какво
Примерно можеш да й намекнеш че не си харесваш краката толкова окосмени,или да й кажеш направо-нещо от сорта на:Извинявай,би ли ме научила как да си чистя краката?Мисле че вече съм достатъчно голяма и тн н![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
ок много ти благодаря
За нищоНай-главното е да се пресрашиш да говориш с близък било то баща,майка или някой друг за проблемите ти-и не говоря само за женските проблеми
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
така е трябва да намеря някак си кураж за да и кажа аама каквато съм бъзла не знам
Просто ю го кажиНикой няма да те убие че си решила да се разкрасиш
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Ами, аз пък на никой нищо не съм казвала, взех си един депилатор от аптеката и си ги обезкосмих в банята. Един ден просто изникна въпроса " Я, ти си си махнала космите по краката" и аз " Да" и толкова.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
еми аз 6е пробвам първо да ги питам и ако не са съгласни ше пробвам без да знаят ама пък така след като съм ги питала ако ги махна те ште забележат
Ами, това е, че ако изрично ти забранят да си ги махнеш или изкажат мнение, че не са съгласни, ще трябва да се криеш. Ясно е, че няма да се криеш вечно, ще те видят и ще стане скандала. За това по-добре или ги питай приятелката на баща си и го направи само, ако не ти забрани или го направи без да питаш.Първоначално написано от bebe123321
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
еми мисля да пробвам без да питам само, че ако си взема някакъв крвм или спрей колко време трае и когато започнат да растът ще станат ли повече или е като с епилатор ама без да боли
Според мен няма да ти забранятНе познавам ваще,но надали ще го направят на проблем-това е твое решение,вече си голяма и съм сигурна че те знаят че си и отговорна
Затова най-добре питай приятелката на баща си-ако не друго,ще ти каже какво да правиш и какво не,ще ти препоръча крем и тн н.
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
еми аз добре да я питам ама ме е срам
Казах ти,няма от какво да те е срам!Преглътни,даже се опитай да я превъзмогнеш тази срамежливост-няма да постигнеш нищо с нея в животаАко не започнеш сега да се отваряш и то пред най-близките си,то кога тогава?
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Yankee с депилатор ли си вземаш краката ? По-вече ли държи с депилатор и колко от крем-депилатора се изхабява![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
не аз попринцип не съм въобще срамежлива даже съм доста отоворена.Ама по тая темаа си гълтам езика
Първоначално написано от mine
Не,аз си махам косъчетата с самобръсначка а после си слагам овлажняващо кремче![]()
bebe123321,точно пред вашите не трябва да си срамежлива.Говори си с тях както с приятелите ти,дори и на "такива" теми![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
е то е лесно да се каже ама да го направа е доста по-трудничко.Ще питам приятелката му ама когато тати го няма и ако стане стане ако не ....не знам
Ще стане,имай вяра![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
ее добре след като питам ще ви пиша да ви кажа какво е станало