.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз не разбрах за к'во въобще трябва да питаш когото и да е дали може да си обръснеш краката?!
    Между другото вземи си мини и подмишниците,защото като чета к'ви притеснения имаш съм 100% сигурна,че и тях не си пипнала още

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аз не разбрах за к'во въобще трябва да питаш когото и да е дали може да си обръснеш краката?!
    Между другото вземи си мини и подмишниците,защото като чета к'ви притеснения имаш съм 100% сигурна,че и тях не си пипнала още
    Аз пък въобще не съм питала. Веднъж бяхме с мама в някакъв магазин и аз се спрях при козметиката. Повъртях се малко и взех някакъв крем за епилиране и просто си го купих . Майка ми ме изгледа странно ама нищо не каза...
    А татко... не знам дали въобще още знае.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Депилаторът не държи повече от бръсненето, обаче когато израснат пак, косъмчетата не са толкова остри и при докосване не е толкова неприятно. Зависи от човека разбира се, както и от собственото усещане, но може да изкараш около 5 дни до седмица преди да се наложи да повториш процедурата.
    Депилаторът представлява крем, който се намазва върху краката. Изчакваш колкото е казано на кутийката и след това в приложената в пакета шпатулка в посока обратна на растежа на косъма отстраняваш кремчето, с което си отиват и косъмчетата
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз също сама си ги махнах. Един ден докато се къпах и с бръсначката на мама После нещо бях седнала на дивана, а мама легнала и вика "А, кога успя да си махнеш космите на краката?" и аз викам "Вчера". Пита ме после с какво, казах и и тя ми купи нова самобръсначка да си я ползвам. Обаче в момента редувам епилатор, бръснач, епилатор и т.н. , защото не всеки път имам време да се занимавам с епилатора.

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    А може просто да отидеш на козметик за кола маска- тъкмо след това ще станат по-нежни космите, ще ти е по-лесно да ги махаш и ще поставиш вашите пред свършен факт.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си