.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    ibiza

Да пия ли хапче?

С приятелят ми днес правихме секс без презерватив, но без той да свършва в мен. Проблема е там, че според моите сметки утре или в четвъртък съм в овулация. И не мога да реша да си взема ли ескапел или да рискувам.. Много голяма част от приятелките ми винаги разчитат на прекъснатия полов акт и засега не са имали проблеми, но аз се притеснявам Моля ви посъветвайте ме
    ...love is in the air ... ;]

хмм.. щом не е сваршил в теб просто няма как да си забременяла... но ако много се притесняваш вземи си един ескапел.. и да ти е мирна главата.. И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЗА ДА НЯМАШ ТАКИВА ПРИТЕСНЕНИЯ И ДА НЕ ДАВАШ ПАК 30 ЛВ ЗА ХАПЧЕ, ИЗПОЛЗВАЙТИ ПРЕЗЕРВАТИВ..!!!
    :*:*

Мега фен Аватара на NomNomNom
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!

ShtrudeL
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не всеки може да отдели по 30 лева всеки месец и не на всеки ще му действа както на теб.Ескапел не е като лукче +това капутите са най-сигурния начин за предпазване,научно доказано е.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    То ако бебетата ставаха така лесно, досега тук да сме настигнали китайците по брой на населението.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правя секс от близо 3 месеца почти всяка вечер и без презерватив(без да свършва в мен). До сега не съм имала никакви проблеми. И ескапела се пие 2 пъти годишно, това да го имаш в предвид.

Ох, бе хора. Не се ли научихте вече да не правите секс без презерватив, поне като ви наближава овулацията? Толкова 2-3 лева за една кутийка свестни кондоми нямате ли? Надявам се да направят важна тема за това. МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ!!!!!!!
    Мъжете не могат да я контролират, като например свършването, но и в нея се съдържат сперматозоиди. И ако си голям карък, може да забременееш. А и датата на овулацията може да се измести от най-малкото нещо. Примерно стрес. Така че шанс има, но е малък. Ти си реши дали да пиеш, защото Ескапел не е шега работа. И следващия път с кондом!
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    И аз съм съгласен да се закачи някоя тема, която е с подобна тематика.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ескапелът е хормонална бомба, какво всички сте го заобичали толкова. Пазете се малко повече...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    На повечето не им се прави секс с презерватив, но не могат да разберат, че така могат да си навлекат големи неприятности.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Съмнявам се да е станало нещо.
    И защо ,след като ще се притеснявате - просто не използвате презервативи ? А не след това да се чудите:
    "Ама аз бременна ли съм ?","Да пия ли Ескапел ?"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o
    На повечето не им се прави секс с презерватив, но не могат да разберат, че така могат да си навлекат големи неприятности.
    +1 и не само от неприятности, но и от най-различни болести. Предпочитам да дам 25 стотинки за една гумичка от колкото 30 лв за това че не съм си взел гумичката

да пий, ама за главата нещо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    То ако бебетата ставаха така лесно, досега тук да сме настигнали китайците по брой на населението.
    всъщност да, така лесно стават. затова зачестяват и покупките на ескапел, абортите и младите майки..

Хора, бих искала да ви попитам дали след употреба на ескапел, както се и очаква, щом дойде предизвиканото течение няколко дена след вземането на хапчето, със сигурност бременността е предотвратена или не във всички случаи е така? Мерси предварително !
    Everyone seems normal until you get to know them!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си