- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да пия ли хапче?
С приятелят ми днес правихме секс без презерватив, но без той да свършва в мен. Проблема е там, че според моите сметки утре или в четвъртък съм в овулация. И не мога да реша да си взема ли ескапел или да рискувам.. Много голяма част от приятелките ми винаги разчитат на прекъснатия полов акт и засега не са имали проблеми, но аз се притеснявамМоля ви посъветвайте ме
![]()
![]()
...love is in the air ... ;]
хмм.. щом не е сваршил в теб просто няма как да си забременяла... но ако много се притесняваш вземи си един ескапел.. и да ти е мирна главата.. И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ЗА ДА НЯМАШ ТАКИВА ПРИТЕСНЕНИЯ И ДА НЕ ДАВАШ ПАК 30 ЛВ ЗА ХАПЧЕ, ИЗПОЛЗВАЙТИ ПРЕЗЕРВАТИВ..!!!![]()
:*:*
13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
ShtrudeL
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не всеки може да отдели по 30 лева всеки месец и не на всеки ще му действа както на теб.Ескапел не е като лукче +това капутите са най-сигурния начин за предпазване,научно доказано е.
То ако бебетата ставаха така лесно, досега тук да сме настигнали китайците по брой на населението.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Правя секс от близо 3 месеца почти всяка вечер и без презерватив(без да свършва в мен). До сега не съм имала никакви проблеми. И ескапела се пие 2 пъти годишно, това да го имаш в предвид.
Ох, бе хора. Не се ли научихте вече да не правите секс без презерватив, поне като ви наближава овулацията? Толкова 2-3 лева за една кутийка свестни кондоми нямате ли? Надявам се да направят важна тема за това. МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ!!!!!!!
Мъжете не могат да я контролират, като например свършването, но и в нея се съдържат сперматозоиди. И ако си голям карък, може да забременееш. А и датата на овулацията може да се измести от най-малкото нещо. Примерно стрес. Така че шанс има, но е малък. Ти си реши дали да пиеш, защото Ескапел не е шега работа. И следващия път с кондом!
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
И аз съм съгласен да се закачи някоя тема, която е с подобна тематика.
Ескапелът е хормонална бомба, какво всички сте го заобичали толкова. Пазете се малко повече...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
На повечето не им се прави секс с презерватив, но не могат да разберат, че така могат да си навлекат големи неприятности.![]()
Съмнявам се да е станало нещо.
И защо ,след като ще се притеснявате - просто не използвате презервативи ? А не след това да се чудите:
"Ама аз бременна ли съм ?","Да пия ли Ескапел ?"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 и не само от неприятности, но и от най-различни болести. Предпочитам да дам 25 стотинки за една гумичка от колкото 30 лв за това че не съм си взел гумичкатаПървоначално написано от lamer4e7o
да пий, ама за главата нещо
всъщност да, така лесно стават. затова зачестяват и покупките на ескапел, абортите и младите майки..Първоначално написано от Extremescream
Хора, бих искала да ви попитам дали след употреба на ескапел, както се и очаква, щом дойде предизвиканото течение няколко дена след вземането на хапчето, със сигурност бременността е предотвратена или не във всички случаи е така? Мерси предварително!
Everyone seems normal until you get to know them!