- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
1)Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви/бихте ли пробвали?
и
2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/харесва ли ви/бихте ли пробвали?
От много време ме мъчат тези 2 въпроса и бих искал да знам и вашето мнение...
Да харесват ми и двете неща, пробвала съм ги. Не виждам нищо извратено или нередно. Притесняват ли те тези твои (осъществени) фантазии?
Хах,ни най-малко,искал съм си от приятелката и съм си ги получил,който мисли,че е извратено ОК,аз не мисля,че е извратено,даже много ми харесва-също и на приятелката ми![]()
Тогава какво те вдъхнови да напишеш темата?Първоначално написано от Lucifercho
Ми от любопитсво да видя какво мислят и другите момичета,все пак има и хора с ограничения,които се срамуват и т.н.
Ясно.Първоначално написано от Lucifercho
И все пак за протокола ще кажа, че повечето пишещи тук още не знаят дали им се ебе или са в менструация и няма да имат отговор или предполагам ще ти кажат "Гаден сатанист, отивай с тези фетиши да бродиш в гората.."
Хората са ограничени.![]()
Напълно съм съгласен повечето от темите тук са нещо като "Правих секс с приятелката си по скайп,тя беше в тях,аз бях в нас.Свърших в капут.Какъв е шанса да е бременна." И после защо им се подиграваме![]()
Първоначално написано от Lucifercho
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
1) Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви: Да, и ми харесва.
2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/бихте ли пробвали: Не, и не мисля да пробвам.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
1) Да, харесва ми.
2) Краката са едно от местата, които ме карат да полудявам.![]()
Първото не бих го пробвала,но второто ми е желание от доста време.Не знам защо ,но си мисля,че чувството ще е върховно.
Първоначално написано от Lucifercho
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първото не съм го пробвала и не бих казала, че ми е мерак.Първоначално написано от Lucifercho
Второто също не съм, но би ми било интересно. Сладко е някакво такова и сигурно гъделичкащо(Наличието на хигиената е единственото условие).
да харесва ми щом на приятеля ми му харесва.. даже мисля че това го възбужда..![]()
Първото не съм го пробвала, но не мисля, че ще ми хареса.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не знам защо приятелите ви са съгласни да ви лижат изходните точки на храносмилателната ви система, но едните пръсти са табу?
Второто съм го правил с една бивша, за първото нямам желание.
Respect my authoritah
1вото - не , но може би ..не знам
2ро - да ,беше страхотно
![]()
![]()
smileee
А защо не,когато се поддържа чисто и мирише на нещо сладко?!? Не виждам какъв е проблема и кое му е гадното/извратеното?!?Първоначално написано от Thrombocyte
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
За първото да и ми харесва.
Мразя да ми пипат краката, по какъвто и да е начин![]()
David Guetta - Little Bad Girl
Много обичам да лижат ануса, по някой път и сам си го лижа, като няма с кого да го правя. В повечето случай да не кажа винаги сам го правя, много е вкусно бтв
Сам си лижеш ануса?! Брех, интересно ми е как може да стане това.![]()
Ахахаха човека трупа мнения![]()
The time's for sobieski
1) Не, но предполагам, че ще е приятно, но аз бих се чувствала неудобно ..
2) Да, за мен е влудяващо ..![]()