.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Въпрос към момичетата

1)Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви/бихте ли пробвали?
    и
    2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/харесва ли ви/бихте ли пробвали?
    От много време ме мъчат тези 2 въпроса и бих искал да знам и вашето мнение...

Да харесват ми и двете неща, пробвала съм ги. Не виждам нищо извратено или нередно. Притесняват ли те тези твои (осъществени) фантазии?

Хах,ни най-малко,искал съм си от приятелката и съм си ги получил,който мисли,че е извратено ОК,аз не мисля,че е извратено,даже много ми харесва-също и на приятелката ми

Цитирай Първоначално написано от Lucifercho
    Хах,ни най-малко,искал съм си от приятелката и съм си ги получил,който мисли,че е извратено ОК,аз не мисля,че е извратено,даже много ми харесва-също и на приятелката ми
    Тогава какво те вдъхнови да напишеш темата?

Ми от любопитсво да видя какво мислят и другите момичета,все пак има и хора с ограничения,които се срамуват и т.н.

Ми от любопитсво да видя какво мислят и другите момичета,все пак има и хора с ограничения,които се срамуват и т.н.
    Ясно.
    И все пак за протокола ще кажа, че повечето пишещи тук още не знаят дали им се ебе или са в менструация и няма да имат отговор или предполагам ще ти кажат "Гаден сатанист, отивай с тези фетиши да бродиш в гората.."
    Хората са ограничени.

Напълно съм съгласен повечето от темите тук са нещо като "Правих секс с приятелката си по скайп,тя беше в тях,аз бях в нас.Свърших в капут.Какъв е шанса да е бременна." И после защо им се подиграваме

Re: Въпрос към момичетата

1)Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви/бихте ли пробвали? Ам не бих пробвала...
    и
    2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/харесва ли ви/бихте ли пробвали? Не бих казала, че пръстите на краката са ми ерогенна зона...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    София

1) Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви: Да, и ми харесва.
    2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/бихте ли пробвали: Не, и не мисля да пробвам.
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

1) Да, харесва ми.
    2) Краката са едно от местата, които ме карат да полудявам.

Първото не бих го пробвала,но второто ми е желание от доста време.Не знам защо ,но си мисля,че чувството ще е върховно.

Другите няма ли да кажат нещо по въпроса или ги е срам?

Aнуса- бих,но по-нататък
    Пръстите на краката - Не

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна

1)Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви/бихте ли пробвали? да и ми хареса много
    и
    2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/харесва ли ви/бихте ли пробвали? не,но след време може да се намери и такъв,който би го направил
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

anonymous708973
    Guest

1)Някога лизали ли са ви ануса/харесва ли ви/бихте ли пробвали?
    и
    2) Някога някой смукал ли ви е пръстите на краката/харесва ли ви/бихте ли пробвали?
    От много време ме мъчат тези 2 въпроса и бих искал да знам и вашето мнение...
    Първото не съм го пробвала и не бих казала, че ми е мерак.

Второто също не съм, но би ми било интересно. Сладко е някакво такова и сигурно гъделичкащо (Наличието на хигиената е единственото условие).

да харесва ми щом на приятеля ми му харесва.. даже мисля че това го възбужда..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Първото не съм го пробвала, но не мисля, че ще ми хареса.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Не знам защо приятелите ви са съгласни да ви лижат изходните точки на храносмилателната ви система, но едните пръсти са табу?
    Второто съм го правил с една бивша, за първото нямам желание.
    Respect my authoritah

1вото - не , но може би ..не знам
    2ро - да ,беше страхотно

smileee

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Не знам защо приятелите ви са съгласни да ви лижат изходните точки на храносмилателната ви система, но едните пръсти са табу?
    Второто съм го правил с една бивша, за първото нямам желание.
    А защо не,когато се поддържа чисто и мирише на нещо сладко?!? Не виждам какъв е проблема и кое му е гадното/извратеното?!?
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

За първото да и ми харесва.
    Мразя да ми пипат краката, по какъвто и да е начин
    David Guetta - Little Bad Girl

Много обичам да лижат ануса, по някой път и сам си го лижа, като няма с кого да го правя. В повечето случай да не кажа винаги сам го правя, много е вкусно бтв

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Сам си лижеш ануса?! Брех, интересно ми е как може да стане това.

Ахахаха човека трупа мнения
    The time's for sobieski

1) Не, но предполагам, че ще е приятно, но аз бих се чувствала неудобно ..
    2) Да, за мен е влудяващо ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си