- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте някога в живота си?
(преди време четох - не си спомням къде точно - че всеки изневерява, обстоятелствата последно време ме карат да вярвам, че това е истина.) Нека ако има някой, който никога не е изневерявал да сподели. Не казвам хора, които го казват постоянно, за да успокоят съвестта си. Нека проверим дали е вярно, че всеки се поддава на изневяра.
Извинявам се ако вече има така постната тема, но в търсачката не ми излезе.
Да изневериш сексуално или да изневериш със сърцето си?
Девствена съм,че да изневерявам с тялото си. Но със сърцето си съм изневерявала.
Не изневерявам на себе си.
Едит: Вота за сега ме радва.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
НЕ~!!! По никой от начините!
Изневерявала съм и по двата начина много пъти.... Според мен изневярата не е грях я необходимост без нея не може колкото и гадно да звучи...![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
100% ..Първоначално написано от PLEYGIRL
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ!! Не бих го и направила .. имам достатъчно смелост да кажа на човека как стоят нещата и после да правя каквото е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изневерявала съм, но като съм се натискала с друг. Съжалявам за действията си. Все пак аз съм на мнението, че като си изневерил това не означава, че не обичаш човека до теб, а че ти липсва нещо.![]()
^^^
Бургас <3
Не. Никога. Дори в мислите си не съм изневерявала. Като става дума за сегашния ми приятел, разбира се.
Имаше един период, от 3 месеца, в който бяхме разделени. Тогава бях с друг. Да речем, че непрекъснато изневерявах на другото момче със сегашния ми приятел. Толкова.
Но за 3 години, на Него, НИКОГА.
И по никакъв начин.
И съм горда с това!(:
Едит: И на другото момче съм изневерявала само мислено.
Повече никога, ама НИКОГА няма да ям краставици! Заклевам се в сиропа за кашлица в шкафа!Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да .
Hostis Honori Invidia
Не съм. В това отношение съм доста прям човек и щом се е стигнало до там да искам друг просто прекратявам връзката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не, не мисля и че някога ще го направя. Когато съм с един човек съм с само с него и с никой друг![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ами не, засега...В смисъл твърдо против изневярата съм, не бих преглътнала на мен да ми изневерят, съответно и аз не бих. На този етап така разсъждавам, но човек не знае какво ще му се случи в живота, как ще се стекат обстоятелствата в даден момент, емоции, хормони, моменти на умопомрачение и т.н.![]()
Тва си е част от връзката,да не говорим за мъжката природа.Никой не може да ме убеди,че в по-дълга връзка не му шарят очите настрани,абсурд.Това може да го каже някой,само за да се хареса на останалите.
Аз съм изневерявал със съквартирантката на гаджето ми,която беше такава мръсница,че железния войник да си ще се поддадеш.![]()
То ако почнем да си говорим кое ни е в природата, кое не и кое е "оправдано", направо да ходим да живеем в горите. А и има голяма разлика между това да ти шарят очите и да изневериш.Първоначално написано от chronic
Не съм изневерявала и на този етап не бих. Разбирам изневярата, когато и двамата партньори са наясно, че могат да бъдат и с други и нямат нищо против, но когато единият няма идея какво върши другия е много грозно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Имаше някакъв статус във фейсбуук, който гласеше нещо от сорта: В природата на мъжете е да изневеряват и за жалост не можем да го променим. Това обаче никак не означава, че не ни обичат. Те винаги се връщат при момичето, което обичат.
Та, може и така да е.
Имах възможност,но не изневерих.Скъсах с човека и тогава отидах при другия.Но нещата с новия не потръгнаха.Тва беше доста отдавна.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от Cucko0
мале мале ..
А тва за мъжката природа са пълни глупости.Един мъж ако е сериозен и обича една жена, няма да и изневери.И е безсмислено сега да ме цитирате и да ми пишете "ама то еднообразието си казва думата" и тем подобни, щото тва са простотии.За мен има и вярни мъже, наречете ме оптимистка ако щете!
По темата:Не съм изневерявала и не бих.Не правя това, което не искам да ми направят на мен.А и честно казано ако съм с човек, когото обичам, последното нещо, което би ми минало през акъла е да изневеря.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ми не ...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
не,ако обичаш някого наистина,изобщо няма да ти мине през главата дори за секунда да изневериш.иначе,ако не ти пука за някого-много вероятно е.
Не съм. Имала съм възможност, но просто съм си такава - когато съм с някой съм си само с него квото ще да става.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не.Ако искам друго момче,докато имам приятел,значи нещо куца във връзката ни и просто я приключвам.Не да се крия,лъжа и подобни курвенски номера...
Брях,брях