- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте някога в живота си?
А ти не беше ли супер изискващ към жените, бе, брате? Леко двоен стандарт.Първоначално написано от chronic
Въпреки че и аз с горчивина си мисля, че май няма мъж, който да не изневерява. И бих искала мъж да опровергае думите ми, а не жени-оптимистки, нагледали се на розови филми. Благодаря!: )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Изневерява съм да на бившия приятел и да правила съм ,защото си имаше причина,когато в една връзка не се чувстваш достатъчно обичам и задоволен и всякакво отношение и дадения човек отказва да направи нещо по въпроса след много разговори ... не съм и сигурна ,че е изневяра ,когато знаеш ,че рано или късно ще се разделиш с този човек,когато се появи нещо по -доброПървоначално написано от Breathe101
![]()
Sleda ot liubovta
не винаги е задължително нещо да куца във връзката,понякога просто се случва ,въпрос на тръпка и на интерес ,важното е да знаеш как да го правиш.Лично аз предпочитам ,ако ще ми изневеряват да не знам.Първоначално написано от Zarity
![]()
Sleda ot liubovta
Не, аз само си фантазирам...
А мастурбацията изневяра ли е?
Не. И няма да го направя. Държа на приятелката си и на думите си. Мъжете, които не държат на думите си - не са мъже. Жените няма да ги коментирам, тъй като всички знаем какви са.
Ако изпитваш желание да си с някой друг,а не с половинката си,мисля че определено нещо куца.Разбира се,възможно е да е просто физическо желание,това се преодолява,но не и увлечение(влюбване)Първоначално написано от anichka12345678
Брях,брях
На всичките си приятелки съм изневерявал, освен на две.Просто наистина имах чувства към тях и ми пукаше![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
да, неведнъж. и не мога да твърдя, че е невъзможно да се случва пак.
тези, които го твърдите със стопроцентова сигурност, не познавате себе си и природата си.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Изневерих,но връзката ми с това момче беше провал и се виждаше края му.След това скъсах с него,защото знаех какво искам.
Да, но в тази връзка не съм.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не, но съм била на ръба. Беше време, в което не получавах всичко от човека, с когото бях. В крайна сметка, първо скъсахме.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Емоционално- да.
Физически -не.
Зависи,като съм решила,че с някой ще съм сериозна НЕ!Ако пък не ме бърка много Да.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не и не смятам да го правя..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
да
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
По-голяма глупост не съм чувала...досега..Първоначално написано от PLEYGIRL
Ти какво си ..някакво животно за разплод ли...Изневярата не била грях..
Не е ли грях да предадеш някой...който наистина държи на теб, да го съсипеш, да го УБИЕШ...сега ми кажи и че убийството не е грях..
НЕ!
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Аз съм. Трябва да кажа, че когато държиш на приятеля си, не бива никога да му изневеряваш. Но ако не държиш на приятеля си - е фън.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да веднъж.. сексуално,но тогава с човека с който ходех,незнам дали въобще беше ходене ;Д
На сегашния ми приятел не съм изневерявала НИКОГА и не мисля да го правя.. просто той е всичко от което се нуждая и ми дава всичко от което се нуждая ..![]()