- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте някога в живота си?
Грях е , едната от 10те божи заповеди е " Не прелюбодействай"Първоначално написано от PLEYGIRL
![]()
Под въздействието на алкохола,съм изневерявала...
За бившите явно не ми е пукало много, щом съм си позволявала да се закачам и с други и да им обръщам повече внимание, отколкото е нужно.
На сегашният ми приятел не съм му изневерявала обаче по никакъв начин. Нито с тялото, нито със сърцето, нито дори с мислите. Явно съм намерила всичко, което ми трябва събрано в едно.
И спря да се върти за миг земята..
Стремял съм се да не го правя и съм успявал до сега. Така и смятам да продължа.
До сега не съм изневерявала на нито едно от момчетата, с които съм била.. не от това, че знам, че не е редно, а просто съвестта ми ще ме унищожи след това.. но за сметка на това не мога да кажа, че на мен не са ми изневерявали, което е доста гадно.. но всеки си получи заслуженото след това![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Не, по простата причина, че знам какво искам. Попринцип, се впечатлявам доста трудно, така че, след като съм се решила наистина, да тръгна с някой, няма смисъл да му изневерявам. А, когато ми омръзне, късам с него и това е. Безмислено е, първо да отида при друг, след това да разбера, че гаджето ми е омръзнало и чак тогава да го зарежа. Все пак, изневярите са точно заради това. Просто си намерил нещо повече, или нещо различно, в някой друг.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Като не ви достига нещо, вие усти нямате ли, за да говорите с човека до вас , а трябва да се стига до изневери, ужас..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Силно впечатлителен съм емоционално, но физически никога не съм.![]()
Не съм и едва ли ще го направя.. Ако нещо куца във връзката, бих поговорила с приятеля ми и така..![]()
*сън*