Здравейте. Незнам дали трябва да пиша, смисъл мога просто да си остане в мен, но ще пиша. Поне така може да ми олекне малко. И преди съм писала за същото момче. И така.. Уж чувствата ми се изпариха, той си намери приятелка, а аз продължих напред.. Мина време, ходеха няколко месеца и скъсаха.. незнам защо. Но напоследък започнахме пак да си пишем, да поддържаме връзка.. и така старите ми чувства към него лека по лека май започнаха да се завръщат. Пишем си за какво ли не. Даже вече сме се разбрали, че като се върна в България ще излезем. На разходка, на билярд нещо такова. Но като миналият път.. сигурно няма да мога да му кажа, че го харесвам и ще си остана с чувствата.., а и не съм сигурна изобщо дали той ме харесва, макар че си общуваме добре. Сигурно сега ще кажете, ако не те харесва, защо ще излизате и т.н. Може според него да излизаме чисто приятелски. И ще усетя.. чувството, от думите "Ние сме само приятели", но понякога така се получава. Може би го знам, защото и аз съм изричала тия пусти думи. И общо взето това беше. Исках да споделя просто. Благодаря за вниманието.