- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-приятната изневяра...
Пръщиш от логика, честно.Първоначално написано от NomNomNom
Дори да е богиня, някои мъже винаги искат "друга" и им "шарят очите".
Мисля си, че си в голяма заблуда по точка 1.
Това си е мое мнение де.
Точка 2 също не ми допада, защото доста хора знаят, че не са идеални и че е възможно да им изневерят и все пак не биха се чувствали добре да им изневерят/да научат за изневяра.
По темата не смятам да се включвам, защото винаги съм се чудила по тоя въпрос трябва или не трябва да се казва за изневяра. Всеки си има главата на раменете, да му мисли.
Още веднъж по темата - tl; dr![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Идеалните варианти са невъзможни, заради това ги отбелязах .
Щото само в тях нещата ще са идеално окей.
Т.е. , както ти каза, все има вариант да зяпаш чуждо, или да се разпадне връзката заради 13292891 други неща.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А, мислех че го мислиш. Сори.
Бтв попрочетох частта с дивия секс по стени, легла и т.н.
Отвращавам се какви животни са мъжете.
Но както и да е. Исках просто да се хвана за това, защото ми направи впечатление:
Като ще си правиш кефа, изневерявайки, поне не се сърди после, ако и на теб ти се случи. Двоен стандарт, адски гаден е.и ако на нея се беше случило нещо такова щях да го убия тоя с който е била...
Ако тя ти направи така, и през ум не си помисляй да набиеш мъжа или нещо такова. По-скоро се замисли, че може би той е бил в твойта ситуация : )
В крайна сметка аман от неосъзнати хора, които слушат и желанията, и егото си едновременно.
Не те съдя за изневярата. Явно е невъзможно да не си животно и т.н. Явно е нормално човек да има склонности към разврат. Явно е голям fun.
Но това, което за мен поне е адски изнервящо, е двойният стандарт и неискреността пред себе си. А сеш се, че с това изречение показваш неискреност към себе си. Винаги презирам хора, които правят нещо, което не искат да им бъде направено ИЛИ се сърдят на нещо, което те самите правятВ смисъл, добре, прави си кефа, нали веднъж се живеело, бла бла. Ама не се сърди, ако и на теб се случи и не търси виновни.
В крайна сметка това че приятелката ти напр. е жена, не значи че има по-малко право да ти изневерява. о.0
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мненията на babyvy и jghgh се припокриват с моето. Искало ти се е и си се подчинил на нагона си, твоя си работа. Обаче поне се дръж мъжки и поеми отговорност за действията пред самия себе си, а не вкарвай гузната съвест и тъпите изречения "ама аз обичам приятелката си, ама изкушението беше прекалено голямо". Няма да ти давам акъл дали да казваш, или да не казваш на приятелката си за изневярата, убедена съм, че дори и да си премълчиш към настоящия момент, ще се издъниш сам в бъдещ.
обичаш я? - явно само тя ти вярва
държиш на нея? - само ти си вярваш
пълноценна връзка - НЕВЪЗМОЖНО!
извинявай, че ще ти го кажа.. и едва ли те инт. моето мнение и какво мисля за теб.. ама ти си идиот.. (извинявай.. не искам да те обиждам, опитах да се поставя на твое място и да гледам от твоите очи, но все ми излиза в акъла ГОРКОТО МОМИЧЕ) .. как може да постъпиш така след като твърдиш, че я обичаш и че държиш на нея ? .. виж.. момче си..галиш си егото с някакви НЕ значими погледи и т.н. , но си прекалил.. според мен дължиш едно огромно признание и едно ОГРОМНО извинение - дори и след като скъсате (ако не може да ти прости).. дори и да не сте заедно и дължиш ОГРОМНО ама наистина много голямо извинение.. с подаръци не се мъчи.. явно момичето е свястно и от това, че се опитваш да замажеш нещата няма да и стане ама грам по-хубаво.. най-много нещата да станат по-зле (от това на къде повече не знам)..ако я обичаше истински погледите можеше да ги има, но до там.. ако тя е всичко за тебе нямаше да има по-хубава от нея и нямаше да ти е по-хубаво с някоя друга..скоро имаше тема - кога секса е най-хубав(или нещо подобно).. имаше доста хора, които бяха отговорили -когато е с любимия човек..е .. явно не я обичаш достатъчно щом друга за тебе е по-хубава,секса с друга е по-добър,гласът на другата е по-нежен,явно и тялото, защото каза, че си забелязал тялото и т.н. .. това момиче заслужава повече.. извинявай, че ти го казвам и съм толкова гадна, но наистина се поставих на мястото на момичето и ми стана тъжно за нея.. извини й се и моля ти се остави я свободна, за да може да е с някой друг, който ще я обича както тя теб..на достатъчно години си, за да различаваш привличането от любовта.. с нея е било привличане,а ти си мислиш, че я обичаш и т.н. - е след като си постъпил така едва ли е вярно..наистина много ще я нараниш, но си заслужава да и се извиниш и да и признаеш.. представи си че някой друг случайно знае и й каже ?.. така ще й е още по-гадно.. по-добре ти и кажи..и недей от сега да си мислиш, че като криеш и т.н ще ти мине номера.. просто от сега така научиш ли се.. може и сам да си седиш.. наистина ГОРКОТО МОМИЧЕ..
п.с. извинявам се ако съм те обидила или съм обидила някой от мъжката част на форума, просто съм такъв характер,че за мен изневярата е нещо много грозно .. и сериозно ме е яд на такива като автора..
към автора - не казвам, че по принцип си такъв.. просто в тази ситуация наистина ми идва да те напсувам, но няма.. защото всеки заслужава прошка.. и единствената, която може да те съди сега е приятелката ти !.. и не ти пожелавам повече да участваш в такива ситуации, камо ли, ти да си виновния - както сега !
ДАНО МОМИЧЕТО ДА НЕ СЕ РАЗОЧАРОВА КАТО ЦЯЛО ОТ МЪЖЕТЕ/МОМЧЕТАТА СЛЕД ТАЗИ ТВОЯ ПОСТЪПКА !
мога да ти гарантирам, че всичко се връща. дали заради чувството за вина, което ще надделее в теб, или заради друго момче, в което приятелката ти ще се влюби, или поради съвсем друга причина, връзката ти няма да я бъде. говоря от личен опит.
не те съдя, нямам и право да го правя. но те съветвам- бъди мъж и си признай.
нямаш представа какво е, когато вината те обземе; когато гледаш човека срещу теб и усещаш колко е искрен, как ти се радва, а на теб ти изскачат в главата моменти от случката.
само не разбрах- свършил си в нея? остави опасността да забременее, тя явно ''знае как да се справи с това'', ами болестите? мисля, че се сещаш, че момиче, което кани напълно непознат в стаята си и му позволява такива неща, си е лесна отвсякъде. ок, възползвал си се, но колко други са се възползвали като теб? заслужава ли си да лепнеш нещо, както на себе си, така и на приятелката си? адски необмислено. тук вече нямаш оправдания. дори да не се случи нищо такова, самият факт, че си се изложил на такъв риск, говори твърде лошо за теб.
знаеш ли, аз си мисля, че за да е успешна и хубава една връзка, и двамата партньори трябва да преминат през изпитания, за да си ''заслужат'' тя да е такава. това е било изпитание за теб, а ти дори не си се опитал да го преминеш. ок, така си преценил, така си направил, но ако наистина държеше на момичето до себе си, щеше да се спреш. не се заблуждавай, че искаш да си с приятелката си. по- скоро ти се вижда доста удобна. не сте един за друг. колкото по- бързо прекратиш това, толкова по- добре. казах ти, то ще приключи рано или късно, но колкото по- късно, толкова по- гадно ще е за теб.
бъди мъж и си признай.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нека ти кажа, че и да не и признаеш... тя ще разбере, че има нещо. Жените(поне повечето според мен) виждаме всичко, но не и очевидното.. Така че, колкото и да криеш.. все ще се осъмни.
Не ви ли писна да сте толкова лесни ?! Не вярвам да държиш на приятелката си ама карай,тва не е моя работа.Моят съвет е да не се занимаваш повече с онази.Ии да-признай си.
Това беше едно от първите неща, за които си помислих, прочитайки темата.Първоначално написано от sladur4etyYy
Гнусна, гнусна, гнусна постъпка.
Я си представи, че на теб се случва: кефиш се, че имаш нормална, сериозна връзка, приятелката ти е слънце, вече ходите от много време и и вярваш напълно, и една сутрин се будиш с трипер (примерно) Велико, а?
Изрод.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз ще ти кажа защо е станало, през х*я ти е за нея, ей затова... недей да се самозаблуждаваш. Адски бих искал да ти видя изражението, ако въпросната "уникално трудна" мацка ти звънне и ти каже, че магическите и противозачатъчни не са свършили работа и иска да се запознаеш с техните, защото не би причинила нещо лошо на своето бебче и наистина го желае![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
1> Пич, shut the f.uck up! Сериозно! Искаш да бъдеш с гаджето си, просто млъкни, Изтрий си темата и пред ВСЕКИ отричай, че нещо такова се е случило. Никой да не разбира. На никого не казвай. разбере ли гаджето ти ( а повярвай ми, едно такова нещо има начини да изскочи от места най-невероятни , личен опит ), край - никога няма да ти прости. Харесало ти е, ясно, искаш да се похвалиш, ясно. Обаче ще има да ревеш после за гаджето и какъв си глупак, че си го направил. Така че, дръж си езика зад зъбите и това е!
2> Явно, че на полякинята й се е правило як секс, а ти си бил подходящият ОБЕКТ. Моят съвет е обаче да си направиш на първо време някой и друг тест за болести, предавани по полов път - СПИН ( + още един след 3 месеца, като си правиш теста попитай за това ) , Хепатит и т.н. другите по-безобидни.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ако ти се отдаде шанс направи го пак, щом толкова искаш.
Щом искаш да продължиш да бъдиш с приятелката си просто не й казвай. Тя няма как да разбере, ако си държиш езика зад зъбите. Айде порадвай се, лято е, веднъж се живее все пак.
МЪЖЕЕЕ ,. само това мога да кажа ! Е,поне все още има такива които държат и обичат приятелките си и могат да се контролират![]()