Такаа,след дълго умуване къде точно да пусна темата реших тука.Ще започна от това че от около 2 месеца имам сериозна връзка с едно прекрасно момиче,с което много се радвам че съм и се наслаждавам на всеки един момент.Лятото дойде,за повечето купони,но за нас започна работата,ние сме от Варна,тя започна работа в един хотел,а аз в друг.Определено има разлика,нейния е спокоен за по-дърти гости,а моя е на центъра на разврата направо и...пълен с 16-19 годишни....Работата е от всичко докато онзи ден не се скарахме по необясними за мен още причини и тя ми каза че ме ревнува от колежките и че работата ми влияе зле на връзката ни...след дълго умуване го завъртях и я успокоих,но от притеснението за колежките тя така и не забеляза гостите на хотела...Просто работата става все по невъзможна,тъй като съм зазяпан все нанякъде...има едни...просто страшни красавици особенно 2-3 лелеее...невероятни...дотук нищо страшно,гледам си,нормално е,момче съм все пак...но...малко по малко се заговарям току така и една определено ми се наби страшно на очи,русичка,към 1,75(така де 1,65 реално щото винаги е на едни токове) ,носи доста странни очила,може би има голям диоптър,но пък с тези очила ме привлича още и още...страхотно тяло...само като ми се усмихне и си забравям името...само като чух нежното и гласче и...абе тва момиче ми взе акъла...няма какво да се лъжем...дотук все още нищо интересно,но вчера сутринта тя беше във фоайето,а аз почивка,преоблякох се взех си нещо разхлаждащо и се направих на турист и се размазах на диванчетата...малко преди това я бях видял на басейна(разменихме си обичайните погледи и усмивки както последните 2 дни)...погледнах отново на там и я видях да си се облича и да влиза навътре,помислих че отива в стаята си,но в един момент забелязох как сяда до мен,обърна се към мен и ми се усмихна...цялата ми система заби...тотално...сигурно чак тя чу как сърцето ми тупти...или го е видяла направо как подскача...попита ме дали аз съм сервитьора в ресторанта който все я наблюдава и й се усмихва (говорехме на английски тъй като тя е полякиня или нещо такова) казах да и си поговорихме...не знам точно какво говорехме,но в един момент тя ми каза номера на стаята си попита ме попринцип кога съм почивка,казах и че утре(сиреч днес) ще съм смяна в която ще имам по дълга почивка и може да намина...и така дойде днес отидох на работа,тя беше там,намигания усмивки и т.н. нищо ново...докато....когато ни се пада почивката ни пращат по стайте да събираме чаши и глупости и мен ме пратиха да намина през един етаж...естествено че точно нейния...казах на шефката че след това излизам на разходка и ще се върна за вечерята,отидох взех нещата от етажа и тъкмо си повтарях "не го прави,имаш си приятелка" и асансьора се отвори и...няма да се сетите...тя в него...погледна ме,усмихна ми се и ме попита да не и идвам нагости,казах че имах работа и че сега вече съм свободен...влязохме,седнахм е на леглото й,тръгнах да казвам нещо,но...в този момент езика й беше вече в моята уста....оттук вече определено не мислех...просто я сложих на леглото й,започнах да я събличам и следващите 40-50 минути адреналин,пулс,всичко ми беше на макс,просто никога не съм правил такъв секс...просто правеше каквото исках,може би не беше много опитна,но пък тва с неопитна...not possible...просто нямам думи,не знам вече какво не можахме да направим...легло,маса,столо е,на стената,в банята,отпред,отзад...тя свърши поне 2-3 пъти...просто няма как да се опише това,няма как да го направя с приятелката ми...просто бяхме като някакви животни...накрая свърших в нея...свършихме всъщност заедно...може би това малко ме притесни,но тя явно знаеше какво правеше(надявам се,тамън си мислех просто как ми се дундурка едно детенце...)...и всичкото това време...нито една дума...през цялото време,не си казахме нищичко...абе нямам думи такова нещо едва ли ще имам шанс да изпитам втори път...накрая тя просто си легна видимо доста изтощена...аз само влязох да се намокря малко в банята че след такова нещо...не се работи лесно...облякох се,тя стана и тръгна към банята и ми каза да тръгвам,защото закъснявам,а тя била много гладна или нещо такова.Слязох в ресторанта,там цареше смут заради изчезването ми,казах че съм се запилял из златните и докато намеря пътя...колегата ми се усети къде съм бил защото сутринта бях с прическа,а тогава косата ми беше измита,пък и му бях намекнал...почнах си работата и всичко тя дойде усмихна ми се,всичко както обичайно,но просто не можахме да отделим погледите си...странното...дори не и знам името...Абе няма да коментирам,това беше нещо уникално.

Това трябваше да се разкаже просто,а знам че ако го кажа на някой шанса да ме издъни пред приятелката ми е...дори и да е малък не искам да рискувам...сега не знам какво да правя с гаджето,искам сега да съм с нея,но не знам дали мога това да го пазя в тайна,а ако тя разбере...ще я загубя...другата дилема,момичето още е в хотела и ще бъде там още 5 дни...и знам че ако усетя че иска отново,ще го направя без да се замисля,а и да се замисля няма да се спра...чувствам се хем отвратително...хем...страхот но....
Слушам вашите мнения,знам че повечето ще ме нападнете,но признайте си,90% от 18-20 годишните няма издържат на това и ще направят същото...