- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-приятната изневяра...
мога да ти гарантирам, че всичко се връща. дали заради чувството за вина, което ще надделее в теб, или заради друго момче, в което приятелката ти ще се влюби, или поради съвсем друга причина, връзката ти няма да я бъде. говоря от личен опит.
не те съдя, нямам и право да го правя. но те съветвам- бъди мъж и си признай.
нямаш представа какво е, когато вината те обземе; когато гледаш човека срещу теб и усещаш колко е искрен, как ти се радва, а на теб ти изскачат в главата моменти от случката.
само не разбрах- свършил си в нея? остави опасността да забременее, тя явно ''знае как да се справи с това'', ами болестите? мисля, че се сещаш, че момиче, което кани напълно непознат в стаята си и му позволява такива неща, си е лесна отвсякъде. ок, възползвал си се, но колко други са се възползвали като теб? заслужава ли си да лепнеш нещо, както на себе си, така и на приятелката си? адски необмислено. тук вече нямаш оправдания. дори да не се случи нищо такова, самият факт, че си се изложил на такъв риск, говори твърде лошо за теб.
знаеш ли, аз си мисля, че за да е успешна и хубава една връзка, и двамата партньори трябва да преминат през изпитания, за да си ''заслужат'' тя да е такава. това е било изпитание за теб, а ти дори не си се опитал да го преминеш. ок, така си преценил, така си направил, но ако наистина държеше на момичето до себе си, щеше да се спреш. не се заблуждавай, че искаш да си с приятелката си. по- скоро ти се вижда доста удобна. не сте един за друг. колкото по- бързо прекратиш това, толкова по- добре. казах ти, то ще приключи рано или късно, но колкото по- късно, толкова по- гадно ще е за теб.
бъди мъж и си признай.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)