- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- от нищото
от нищо се потя какво има нз писна ми или косата ми се омазнява или се потя оф писна ми![]()
![]()
![]()
![]()
estestveni
40 градуса нищо ли са?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Еми щом и в студеното се потиш значи може би се дължи на хормонална основа,изчакай още малко и ако не ти минава иди на лекар.
^ Да, спрей/стик на косата, ти как го виждаш това![]()
Иначе сигурна ли си че се изпотяваш, ами косата ти не се омазнява? На колко дни я къпеш, и съответно - на кой ден усещаш, че е мазна?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не говорих за косата ;dd .. Или аз не съм разбрала или ти .. аз разбрах , че се изпотява нали и , че отделно косата и се омазнява![]()
Нормално е, все пак си на 13, влизаш в пубертета (или вече си). Мий си косата на два дни, пий витамини, ползвай рол он или стик.говори с майка си, или се консултирай с друга голяма жена - би могла да ти помогне
Ако наистина си на 13 не знам как си могла да си сложиш такъв к*рвенски аватар.
Иначе - продават се в аптеките спрейове, с който три вечери преди лягане се пръскаш и на сутринта отмиваш, и после не се потиш 10 дни. Аз имам такова и не е чак 10 дни, но седмица издържаи много се кефя
оо това звучи суперПървоначално написано от LovelyD
можеш ли да ми кажеш името?
МОМИЧЕ!
^ Да, аз също. Нещо запушвал порите ли какво беше![]()
Не мисля, все пак е лекарствен продукт, де да знам. А и да ги запушва колкото си иска, щом спира потенето ме устройва![]()
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
Вика му се пубертет ;д Напълно нормално е... и аз бях така.
Къпи се, ползвай дезодоранти и чакай да отмине тоя период ;д
А Одорекса е вреден, защото запушва порите. Като не може да избие потта от там където трябва, ще започне да избива от други места... Могат да се образуват черни точки под мишниците от тия запушени пори и прочие... Това го знам от приятелка, която го е ползвала![]()