- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване (при момчетата)
Пичове, да ви питам някой ползвал ли е депилатоар, той бил модерен сега, за интимните части, че с тая бръсначка ми писна вече! Ако сте да кажете какъв да взема, или пък, ако не трябва защо да не вземам![]()
Ако искаш да си в крак с модата - колата маска е най-модерна, пробвай нея![]()
Кола маска на интимните части ?
Не,че е невъзможно,но доста ще боли.
Та,аз съм ползвала. (момиче съм)..
Аз съм ползвала на Veet.. Elea също имат.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Аз си правя кола маска на триъгълника - по-добре е от самобръсначка и депилатор (то ефектът от депилатора е същия като при самобръсначката).
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз съм така ! Подкрепям те .Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Абе хора, триъгълник ок, ама той е момче, при него едва ли степента на болка ще е същата, аПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Какво му говорите глупости
![]()
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
Все ще издържи за, хм... горната част. И ще си струва.
Ако ползваш депилатор, първо си го пробвай на крака или на ръката. Че ако се получи алергична реакция да не ти е точно там.![]()
Е, щом ние, жените, издържаме, защо да не може и той?Първоначално написано от LovelyD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Hе си се представям да отида, да се събуя пред някоя козметичка и да ми прави кола маска, някак странно![]()
Този деепилатор не излиза ли много скъпо, че на 2 дена трябва да си правиш сигурно и ...
Иначе и аз искам да питам нещо за кола маската, вярна ли е, че след много време космите изтъняват и стават много подкожни, и според вас как е по добре да си епилираш редовно или понякога да ги оставяш да растат малко (не става въпрос за интимните части, а по принцип)
ии тия грозотии дето се е поличило от един корен да излизат по 2-3 оправят ли се някога изобщо![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
и има ли разлика м/у кола маската и епилатора, не като болка, а като ефект и последствия ..![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Ами от епилатора има по-голяма вероятност да излезнат пъпки макар и да се мажеш със нещо веднага след това.
The time's for sobieski
аз нямам проблеми с пъпки, толкова много, но ми излизат едни косми под кожата хоризонтални, т.е успоредно на кожата и трябва да се изкарват с игличка иначе не знам на кво ще заприлича като порастне многоНе знам дали обясних добре.. знаете ли как може да се спре това
Аз си прая кола маска на уя не е нищо особено не прекалявайте, че много боляло и разни такива и вече почти не ми растът косми там и през 1-2 месеца ми излиза по някой друг
С ексфолиране, т.е. премахване на най-горния слой кожа (мъртви клетки). Така косъмът "избива".Първоначално написано от rome0
Можеш с гел специално за целта (ексфолиращ, на него трябва да го пише), може и да се търкаш с гъба луфа.
Също е важно и след това да хидратираш кожата, пак с кремче, на което да пише, че е хидратиращо, но може и с бебешко олио или бадемово/рициново масло.
Добавяйте, ако съм пропуснала нещо.
За интимните части не знам не съм ползвал депилатоар, но за краката да и да ти кажа честно доста време ми отнема и се изнервям и вече не го ползвам. Става за малки части, но мисля, че е на същия принцип като при бръсненето,но не съм много сигурен. Поправете ме, ако греша.
твоята болка днес, е твоята сила утре