.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 209

Странни навици

Хайде тук да споделим странните си навици или мога да кажа странните неща ,които извършваме.Ако не разбирате за какво говоря ,тогава аз започвам с моите . Като например : Когато имам доста спирала на миглите ,доста често обичам да я махам като я "чопкам" (така да се изразя ) ; Или пък когато съм си правила някаква прическа и имам толкова лак на косата , че отделни кичури да се втвърдяват, тогава пък не мога много много да ги търпя и винаги си играя с тях и ги разделям ... ; Също ако имам раничка , моментално махам коричката отново и отново ,дори и да знам че скоро няма да заздравее ... Също обичам да ми мирише на бензин ... и т.н . Общо взето работи, за които не говорите с приятели/ки , но всъщност тайничко , съзнателно или несъзнателно ги правите. Заговорихме се с приятелки и ми стана интересно да чуя и вашите странности, ако мога така да ги нарека :P
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Re: Странни навици

Цитирай Първоначално написано от missapple
    Хайде тук да споделим странните си навици или мога да кажа странните неща ,които извършваме.Ако не разбирате за какво говоря ,тогава аз започвам с моите . Като например : Когато имам доста спирала на миглите ,доста често обичам да я махам като я "чопкам" (така да се изразя ) ; Или пък когато съм си правила някаква прическа и имам толкова лак на косата , че отделни кичури да се втвърдяват, тогава пък не мога много много да ги търпя и винаги си играя с тях и ги разделям ... ; Също ако имам раничка , моментално махам коричката отново и отново ,дори и да знам че скоро няма да заздравее ... Също обичам да ми мирише на бензин ... и т.н . Общо взето работи, за които не говорите с приятели/ки , но всъщност тайничко , съзнателно или несъзнателно ги правите. Заговорихме се с приятелки и ми стана интересно да чуя и вашите странности, ако мога така да ги нарека :P
    моите навици са същите

Ами сега се сещам само, че винаги трябва да съм в една и съща поза, за да заспя, иначе не мога - лягам по корем, главата ми е обърната на дясно, лявата ми ръка е на корема и краката ми са разчекнати...

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Ами сега се сещам само, че винаги трябва да съм в една и съща поза, за да заспя, иначе не мога - лягам по корем, главата ми е обърната на дясно, лявата ми ръка е на корема и краката ми са разчекнати...
    И аз така само че главата ми е на ляво.
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    И аз подобно,но краката ми са свити във форма на 4-ка

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

^ И аз така понякога

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    обичам миризмата, която е край жп гарите...не е бензин, а горивото, с което се движат

вманиачавам се по един цвят за периоди от типа на година, година и нещо, който започва всеки ден да присъства в гардероба ми, защото всичко е такова, щом реша

мразя да се обличам в повече от 2 цвята като съответно винаги бельото и чорапите ми са такива също
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    И аз подобно,но краката ми са свити във форма на 4-ка
    Хаххаа,абсолютно същото
    Обичам и миризмата на бензин,лак...
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

аз имам същия навик....само че за да заспа трябва да съ обърнат към стената (не по корем)
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Супер фен Аватара на pressiana
    Аз пък спя почти по корем, обърната надясно, с дясната ръка зад гърба (въобще не знам как го правя това), а лявата минава пред лицето ми и я пъхвам под възглавницата..
    Друг навик - винаги вървя отляво, седя отляво и т.н. Също често си оправям косата, съвсем несъзнателно е.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Винаги спя с едната ръка под възглавницата.
    Като си измия зъбите, след това се усмихвам на огледалото.
    Когато стоя на стол, фотьойл или диван винаги си качвам и краката горе. Дори, когато ям. Просто не мога да стоя 'нормално'.
    Винаги заспивам с лице към стената.
    Спя със завити крака, за да не ги 'сграбчи' някой.... (А уж не гледам филми на ужасите.. )

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Обичам да си пипам миглите, когато имам спирала

Повече от фен Аватара на Hristova
    Цитирай Първоначално написано от darrie

Спя със завити крака, за да не ги 'сграбчи' някой....
    И аз така
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    играя си с обиците
    клатя си краката, мърдам се .. само и само да не стоя ей така мирно ... не мога и не мога
    когато чакам някъв отговор си измислям игри да видя какъв ще е
    когато съм сама и по пътя има плочки си измислям игри с тях ..
    постоянно си говоря сама
    галя си краката
    когато видя огледало си правя физиономии или се плезя
    когато се прибирам и още не съм заключила външната врата задължително придържам с крак, сакън някой да не дойде
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    Това го правя сигурно от както мога да броя! Понякога си правех и някакви игри с номерата на колите също...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    Това го правя сигурно от както мога да броя! Понякога си правех и някакви игри с номерата на колите също...

да !
    или пък като сме повече и трябваше да познаваме марката .. или пък си измисляме ред и си гледаме коя кола ни се пада...
    много смях беше
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Винаги си лакирам ноктите шарено. НИКОГА не са сичките в един и същи цвят.
    Ходя с различни чорапи. Смятам че ми носи късмет ;д
    Спя с една тениска която винагхи обличам на обратно
    Най-гадният ми навик е че често си дърпам ракавите на блузите които имат дълъг ръкав.
    КОгато ми стане скучно почвам да си плета малки плитки на косата .. ;д

Мега фен Аватара на Colouring
    -мога да спя само в една единствена поза.Колкото и много да се въртя,накрая заспивам по корем,с лице към стената и с разперени ръце.
    -обичам миризмата на блажна боя/бензин/лепило
    -когато се лакирам и ми е скучно почвам да си чопля лака,така че след около 10 минути вече половината ми нокти за обелени и трябва да се лакирам пак

Когато стоя на стол, фотьойл или диван винаги си качвам и краката горе. Дори, когато ям. Просто не мога да стоя 'нормално'.
    Това го правя от както се помня.
    Дори и в големите жеги.

Супер фен Аватара на pressiana
    Даааа, и аз, дори в момента съм така!

Подсетихте ме за още неща.
    Винаги, когато видя огледало/витрина, се оглеждам. Не се сдържам просто.
    Когато се чувствам неудобно, си оправям бритона. Е, случва се просто да духа вятър и за това да го нагласям, но няма ли вятър.. ясно.
    "Пукам" си пръстите. Знам, че не е хубаво, ама ми харесва.
    ВИНАГИ душа разни храни, козметични продукти, книги, учебници, всичко! Имам ли нещо ново/сервират ли ми някакво ястие, винаги го помирисвам. Не знам защо..
    Абсолютно всеки път губя всички фиби, ластички, химикали, моливи, шноли, гривни, обици, които притежавам. Рано или късно потъват вдън земя.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Не мога да заспя,ак не съм гушнала нещо,било то чаршафа или малка въъзглавница,после да си сложа едната ръка под възглавницата и да съм със свити крака.

Въртя си косата на пръста отскука.

Треса си крака не само когато ми е нервно,но и когато ми е скучно.

Никога не си лакирвам палеца на лявата ръка.

Винаги си качвам краката като седя,а като съм на кафе или някъде другаде не само си кръстосвам краката,а ги преплитам.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Не мога да заспя,ак не съм гушнала нещо,било то чаршафа или малка въъзглавница,после да си сложа едната ръка под възглавницата и да съм със свити крака.

Треса си крака не само когато ми е нервно,но и когато ми е скучно.

Винаги си качвам краката като седя,а като съм на кафе или някъде другаде не само си кръстосвам краката,а ги преплитам.
    Същите

И също винаги се оглеждам по витрини и огледала.
    Постоянно си пипам косата
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    [quote="Hristova"]

да може навън да е 40 градуса,ама краката ми трябва да са завити,че все имам чувството,че нещо ще ме дръпне

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Даааа, и аз, дори в момента съм така!
    +1 Не мога да стоя с краката на земята. :Д

-Обичам миризма на боя, бензин, лак.. даже миризмата, която е в мазетата
    -Винаги си клатя/треса краката.
    -Хапя си устата(по-точно кожичките).
    -Винаги заспивам по корем, с глава към стената и едната ръка под възглавницата.
    -Често си лакирам само лявата ръка и карам майка ми да лакира дясната, защото аз се омазвам цялата.

Ммм.. ако се сетя още, ще пиша.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Винаги трябва да си сложа едната ръка под възглавницата, за да заспя ; обиичам миризмата на нови гланцирани списания / учебници, както и на боя ; винаги, ама винаги си вдигам до лакътя ръкавите на зимните блузи или жилетки ии доста често правя така ... ххх. с едната ръка..
    http://prikachi.com/images/381/3564381B.jpg
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си