.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 209
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хаха, много забавна тема
    Аз се оглеждам по всичко, което има отражателна повърхност, до толкова, че в един момент ми писва и си налагам да спра да зяпам себе си.
    Обичам да си стискам пъпките, дори когато нямат нужда от това или ще стане грозно. Същото е и с врасналите косъмчета ( обикновено подмишниците ) - просто не мога да ги търпя.
    Сутрин обичам да сядам на компа вместо да се оправям за работа.
    Обичам да си доспивам "още малко", след като звънне часовника ( за това обикновено си навивам аларма и за 15 мин по-късно, ако случайно заспя наистина ).
    Купувам си обувки на висок ток и ги нося по веднъж, след това ги подарявам на приятелки или ги хвърлям.
    Мързи ме да си чистя лака, въпреки че става бързо.

Сетих се още:

Много обичам звука от обувки върху чакъл ( дребни камъчета), от дете е така.
    Обичам миризмата на изгаснала клечка кибрит и на мазе.
    През зимата спя с чорапи, защото ми е студено. Ако съм без чорапи умирам от студ, дори да съм завита с топло одеало или юрган.
    Имам навика да си цепя ноктите, когато видя " мехурче" по тях ( не знам дали това го обясних добре).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Вие казахте половината и мои навици
    - И аз си завивам краката (но само ако не съм в нас) някой да не ми ги дръпне ;д
    - И аз си хапя усните (кожичките) и все имам рани по тях...ужасно е,но не мога да спра
    - Когато се прибирам от някъде,и е тъмно,а вече съм във входа,докато чакам асансьора все си мисля,че някой ще тропне на входната врата да му отворя и ме е следял през цялото време,за това докато чакам да дойде асансьора винаги гледам към вратата
    - ВИНАГИ стоя с качени крака на стола или каквото и да било ;д
    - Много обичам миризмата на гума ( за обувки,както миришат новите гуменки,ако се сещате ) както и на нови учебници,от онея гланцираните !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

- Обичам да ми мирише на бензин
    - Винаги, когато си лакирам ноктите на дясната ръка си омазвам пръстите от непохватност ;д
    - В някои случаи, когато не мога да заспя обръщам възглавницата си на другата страна, за да ми е по-хладно и удобно (wtf)
    - Често, като минавам покрай огледалото се застоявам мъничко пред него ;д
    - Когато минавам покрай витрини се гледам докато ги подмина
    - Обожавам миризмата на ново списание
    - Ако имам синина някъде и не се сещам откъде е, я ръчкам, за да проверя колко е сериозна и дали боли много ;Д омг ;д
    - Понякога, когато говоря по телефона се разхождам напред-назад
    Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King

Голям фен
    Като мина през огледало постоянно се оглеждам.
    Клатя си краката.
    Пукам си пръстите.
    Като ходя по плочките и ми е скучно гледам да не им минавам през чертите и си измислям игри с тях
    Спя на една страна обърната към стената и така се събуждам.
    Като ям солети ги разделям на две със зъбите или ги хрускам като заек
    Хора много , Човеци малко !

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    - винаги вървя отляво, седя отляво и т.н. Също често си оправям косата, съвсем несъзнателно е.
    и правя всичко с лявата ръка

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    играя си с обиците
    клатя си краката, мърдам се .. само и само да не стоя ей така мирно ... не мога и не мога
    Когато се чувствам неудобно, си оправям бритона. Е, случва се просто да духа вятър и за това да го нагласям, но няма ли вятър.. ясно.
    "Пукам" си пръстите. Знам, че не е хубаво, ама ми харесва.
    ВИНАГИ душа разни храни, козметични продукти, книги, учебници, всичко! Имам ли нещо ново/сервират ли ми някакво ястие, винаги го помирисвам. Не знам защо..
    Абсолютно всеки път губя всички фиби, ластички, химикали, моливи, шноли, гривни, обици, които притежавам. Рано или късно потъват вдън земя. [/i]
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Въртя си косата на пръста отскука.
    а като съм на кафе или някъде другаде не само си кръстосвам краката,а ги преплитам.
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    -Винаги заспивам по корем, с глава към стената и едната ръка под възглавницата.
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby

- И аз си хапя усните (кожичките) и все имам рани по тях...ужасно е,но не мога да спра
    - Когато се прибирам от някъде,и е тъмно,а вече съм във входа,докато чакам асансьора все си мисля,че някой ще тропне на входната врата да му отворя и ме е следял през цялото време,за това докато чакам да дойде асансьора винаги гледам към вратата
    Цитирай Първоначално написано от infreakincredible
    - В някои случаи, когато не мога да заспя обръщам възглавницата си на другата страна, за да ми е по-хладно и удобно (wtf)
    - Когато минавам покрай витрини се гледам докато ги подмина
    - Ако имам синина някъде и не се сещам откъде е, я ръчкам, за да проверя колко е сериозна и дали боли много ;Д омг ;д
    - Понякога, когато говоря по телефона се разхождам напред-назад
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Като ходя по плочките и ми е скучно гледам да не им минавам през чертите и си измислям игри с тях
    Като ям солети ги разделям на две със зъбите или ги хрускам като заек
    МНОГО обичам да ми мирише на гума даже един път като бях малка и бях с нашите в един магазин за обувки захапах една гуменка защото си мислех че вкуса и хубав като мириса , обичам да ми мирише на боя, гриза си кожичките на ноктите ще пиша още ако се сетя

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Винаги трябва да съм в един тон,дрехи,бельо,чорапи,лак, бувки,грим,обици,даже и,ако имам някакви украшения по главата

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Преди да изляза винаги се връщам поне 3 пъти за да се уверя,че изглеждам добре.
    Винаги обръщам възглавницата на студената страна.
    Обожавам да барам миглите ми,когато са със спирала.
    Винаги мързи ме да си изтрия лака

амиии.. вие ги казахте повечето:
    - аз пък не мога да спя по корем или по гръб .. само настрани, с ръка под възглавницата и свити крака и си гушкам одеялото и НЕ мога да спя със завити крака!
    -супер много си хапя долната устна , ама постоянно въобще не се усещам и сякви гланцове не издържат на моята уста дълго
    -когато минавам покрай огледало или витрина се оглеждам.
    -не мога да говоря по телефона без да се движа или да си драскам нещо и не мога да говоря ако наще са в стаята ..
    -обичам миризмата на ново списание или нова книга, на лепилои миризмата, когато мият входа wtf?!!
    -когато съм нервна си гриза ноктите /опитвам се да спра , ама... / , оправям си несъзнателно косата и тропам с крак
    Това е засега , ако се сетя за още ще пиша
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    И аз обичам да си чопля миглите като са със спирала.
    За да заспя трябва да легна първо на лявата си страна да полежа няколко минути и след това се обръщам на дясната и заспивам, краката винаги са ми разкрачени.
    Когато съм недоволна или ми стане скучно издавам странен звук, като пуфтене е
    Кривя си устните.
    Постоянно си играя с ръцете, пукам си пръстите...
    Humans need fantasy to be human.

Голям фен Аватара на thecreator
    Краката ми не могат да са долу и тва е! Винаги ги качвам .. освен в ресторант ;дд или обществени места
    Обичам да си чопля лака
    Когато заспивам са ми нужни поне 5 мин да се навръткам на всички страни , докато си открия моята
    Играя си с косата като ми е скучно
    Когато мина покрай огледало винаги се поглеждам ;д
    Обичам да си пипам краката като са били след кола маска или епилатор

Ако се сетя за още ще пиша

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от darrie

Когато стоя на стол, фотьойл или диван винаги си качвам и краката горе. Дори, когато ям. Просто не мога да стоя 'нормално'.
    Винаги заспивам с лице към стената.
    Спя със завити крака, за да не ги 'сграбчи' някой....
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    играя си с обиците
    клатя си краката, мърдам се .. само и само да не стоя ей така мирно ... не мога и не мога
    Винаги, когато видя огледало/витрина, се оглеждам. Не се сдържам просто.
    Абсолютно всеки път губя всички фиби, ластички, химикали, моливи, шноли, гривни, обици, които притежавам. Рано или късно потъват вдън земя. [/i]
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Хаха, много забавна тема
    Аз се оглеждам по всичко, което има отражателна повърхност, до толкова, че в един момент ми писва и си налагам да спра да зяпам себе си.
    Мързи ме да си чистя лака, въпреки че става бързо.

Обичам миризмата на изгаснала клечка кибрит През зимата спя с чорапи, защото ми е студено. Ако съм без чорапи умирам от студ, дори да съм завита с топло одеало или юрган.

обичам да влизам в магазини за перилни препарати защото мирише супер яко
    обичам миризмата на кожа..и окосена трева
    винаги си нося едни ластици на ръката, защото са ми от специално място..имах и гривнички ама ги затрих нанякъде..и червен конец имам винаги..
    винаги спя легнала на лявата страна,поза ембрион, едната ръка пред мен, другата под главата ми..
    обичам да имам синини и разни открити рани ;х (луда съм, знам)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София : ))
    - обичам да си играя с обиците и герданите
    - хапя си устните ..
    - винаги, когато видя огледало/витрина се оглеждам
    - винаги трябва да си мърдам краката .. не мога да стоя мирно
    - когато не мога да заспя се мятам като риба и си меня страната на възглавницата
    - не мога да спя със завити крака, но винаги гърба ми е завит, нз що
    - обичам да си пипам краката след кола маска или епилатор
    - винаги се събуждам през ноща и пия нещо от хладилника ..

-------------------------------------------------------------------------------------
    има и още, ама сега само тия ми дойдоха на акълаа
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Винаги заспивам обърната към стената.
    2.Когато спя с някой на едно легло ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съм от вътрешната страна.(последните ми двама приятели направо си умираха от кеф,че не им се налага да се карат с мен за страната,от която ще спят )
    3.Когато съм нервна си клатя краката и си хапя вътрешната страна на бузите и устните несъзнателно ... Често се усещам чак,когато ми потече кръв
    4.Когато говоря постоянно използвам думата "брат"
    5.Когато трябва да отида до някъде сама задължително звъня на някой за да има с кого да си говоря
    6.Редовно си купувам обувки,които обувам по 1-2 пъти и после зарязвам в шкафа.
    7.Маниак на тема чанти съм!Купувам си често,но рядко ги ползвам По принцип си ходя с една голяма,в която ми стоят всички глупости и изключително много ме мързи да премествам всичко от едната в другата
    8.Винаги спя с тениска.Пижами,нощници - не!Пижамки обличам през зимата вкъщи,но реша ли да лягам (дори и да гледам някой филм) я махам и слагам тениската Нощничките пък са ми слабост,защото са изключително нежни и секси,но и с тях не ми е комфортно
    9.Един от най-гадните ми навици е,че свикнах да стоя с вързана коса и от няколко месеца си ходя все на опашка Ако си пусна косата постоянно я мятам на едната страна,на другата ... А и много ми дразни на врата (А като се сетя,че до преди 2 години дори вкъщи не я връзвах )
    10.Маниак съм на тема фризьор и ходя всеки месец,че понякога и на по-малки интервали Сега съм решила да я пускам до кръста и последните 2 пъти ходя през 3-4 месеца,което направо ме убива Като за капак казах на нашите да скрият някъде всички ножици без да ми казват къде са,защото в противен случай до ся поне 2-3 пъти да си бях обрала краищата Не,че са цъфнали,но просто не мога без поне мааалка промяна в косата
    11.Като се влюбя в даден цвят започвам да си купувам дрехи и аксесоари предимно в него и по принцип тази мания трае по година-две,а понякога и повече
    12.Когато усетя,че ми се доспива намествам телевизора да се изключи след поне 30 минути - просто не мога да заспя ако е тихо

Супер фен Аватара на Jaune
    • непрекъснато правя разни физиономии, гримаси. мръщя се, муся се, цупя се, бръчкам се, дъвча си устните
    • гледам се във витрини, в стъкла на коли, във всичко, що е огледална повърхност, считам го за най-грозния си навик (но и много показателен)
    • преди да изляза се взирам в уредите, които съм ползвала, уверявайки се, че за изключени - брутално затормозяващ навик, в момента съм в процес на хвърляне само 1 поглед :Д
    • непрекъснато се сещам за някакви неща, които съм правила, и започвам да се срамувам от тях, конфузно ми е, като че сега са се случили
    към това: най-често се сконфузвам след телефонни разговори с хора, с които не общувам мн често, имам усещането винаги, че съм казала нещо безкрайно смотано
    • не си отвързвам връзките на обувките и се проклинам всеки път, когато закъснявам
    • обичам да подреждам. сядам по турски на земята и се обграждам с всевъзможни боклуци, и си играя да ги сортирам с часове
    • пукам си кокалчетата на пръстите, които се намират точно до нокътя, повече от самите пръсти
    • обичам да лежа на земята
    • обичам да гладя
    • много съм параноична и гледам на ключовете си като потенциално оръжие
    • обичам миризмата на слънцезащитни лосиони

ии да. не се сещам друго, но има много :Д

Мега фен Аватара на Hilary_
    момичетааа направо м инапълнихте душата ..
    сега е мой ред:

- ВИНАГИ се оглеждам въ ввитрини, огледала, въпреки че м ие ясно ,че вътре има някой!
    - хапя си устата ..
    - не мога да седя в една поза за повече от 10-15 минути .. винаги си сменям краката, кръстосвам ги, качвам ги (като съм в тролей/трамвай) ..
    - обичам миризмата на лепило, лак, боя и всеки път щом си купя нов брой ня някое списание си го душкам .. ^^
    - почти винаги едната м иръка е под възглавницата ..
    - имам над 50 лака в нас и супер много ме мързи да се лакирам, защото знам, че с лявата ще се омажа и после ще ме мързи да си го махам ..
    - често ми се случва да се преоблека няколко пъти преди да излезна ..
    - ВИНАГИ заключвам вратата с влизането ми .. ;д
    - почти винаги като с еприбирам трябва да говоря с някой по телефона (особено ако е тъмно) ..
    - имам навика да се заглеждам във всеки един магазин за дрехи, козметика и обици/гривни и т.н. и ми трябват точно 5 секунди да си харесам нещо като за това време в движение съм огледала всичко в магазина .. ;д
    - купувам си неща, които знам, че няма да ги облека/обуя/ сложа втори път, но за момента щом ги искам трябва да ги имам .. и сега така си седят в нас .. Същото е и с козметиката ..
    - играя си с обици/гердани/гривните ми ..
    - използвам много заразителн ии кофти думи дори към приятелките си като "бате" ..

100% има още, но в момента не се сещам ..

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    [quote="darrie"][i]Винаги спя с едната ръка под възглавницата.
    Като си измия зъбите, след това се усмихвам на огледалото.
    Когато стоя на стол, фотьойл или диван винаги си качвам и краката горе. Дори, когато ям. Просто не мога да стоя 'нормално'.

И аз съм така. Ако отидем някъде примерно на гости изобщо не ми е проблем. Дори не се и замислям. Седя си нормално. Обаче ако съм си у нас - краката са на стола.
    I'm beautiful in my way....

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Аз пък не мога да спя,ако пердетата са дръпнати.Може би и защото леглото ми е до прозореца и вечер си зяпам и гледам звездите,ама и да не беше пак щеше да е гадно. Просто имам чувстото, че никога няма да изляза от стаята и да погледна навън.Също не мога да седя много време в една и съща поза направо ме хващат лудите.И се чувствам адски подтисната, ако например отида някъде на гости за повече от ден-два и там няма домашни любимци,ако ще да са тарантули.Направо полудявам като няма около мен някое животинче, с което да си комуникирам... И освен това много малко хора мога да изтърпя за повече от 2-3 часа понякога и най-близките.Просто мразя в един момент да трябва да стоя с някого, а вече темите да са изчерпани или да ми надуват главата с неща, които грам не ме интересуват...Абе не им завиждам на хората около мен с моите капризи....

Повече от фен Аватара на slun4o2
    -Когато съм нервна си гриза ноктите /макър,че се опитвам да спра / , -Спя без чорапи, ако ще и много студено да е навънка,
    -Обичам да си играя с обиците и герданите,
    -Винаги заспивам обърната към стената ,
    -Когато отивам до магазина винаги си говоря с някой по телефона, летните жеги винаги съм вързана или на кок ( само аз от компанията съм все с вързана коса ) ,
    -Трябва винаги да е шумно около мен,
    - Страх ме е да спя до прозорец

:P
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от slun4o2
    летните жеги винаги съм вързана или на кок ( само аз от компанията съм все с вързана коса )

:P
    И аз съм така.. как издържат тия хора с пуснатите коси не знам..

П.П. Сетих се още един много гаден мой навик.
    Купувам лакове (в нас имам над 70 ), обици, гривни, гердани, гланцове без да ми трябват.. или просто ей така са ми харесали в магазина, ама като се прибера не ги пипвам.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Хмм... От малка го имам това, когато си мисля, че съм казала нещо готино или остроумно, си го повтарям съвсем тихо, почти не си мърдам устните спя завита през глава дори в най- големите жеги и после си викам офф не можах да спя, трябва ни климатик Не мога да седя на едно място... И винаги съм прекалено слаба за височината си и за възрастта си и когато най-накрая направя тегло, се разболявам и свалям 2-3 килограма на момента, просто това е изграден имунитет Когато слушам музика не мога да не си пея.... Когато спре токът се ужасявам просто... И на страшни истории не държа... мн съм възприемчива... Хиля се пред огледалото и всякакви такива простотии Иии изобщо аз съм пълна с разни талива дребни странни навици, освен това се дразня от шума на пилата за нокти и когато ми скубят веждите, ми се докихва

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от loca10
    когато ми скубят веждите, ми се докихва
    !!!!

Мега фен Аватара на koshtramba
    - Мразя, когато нещо е разхвърляно/несиметрично подредено. Когато видя нещо такова го подреждам така, че да е симетрично.
    - Къпя се по няколко пъти на ден. 1-2 часа след като се изкъпя се чувствам мръсна и се къпя пак.
    - Постоянно си облизвам устните.
    - Ям ужасно много и съм гладна винаги.
    - Обичам да чистя, особено след купони, когато ефектът е най-видим.
    - Когато си правя нещо за хапване или си готвя, винаги си сервирам в подходящи чинии, подреждам гарнитурата, украсявам си яденето/чинията.
    - Обожавам да пия вода след шоколад.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    - Всички сезони спя по голяма мъжка тениска. Не понасям пижами, не търпя друго, освен тениска.
    - Не мога да спя на абсолютна тъмнина, както и на абсолютна тишина, но телевизор и музика ми пречат, както и твърде силна светлина.
    - Спя на две възглавници, една само не ми стига никога.
    - Не мога без олекотена завивка. Винаги спя с такава, имам си за различните сезони.
    - Заспивам обърната към стената. Ако спя в легло, което е в средата на стаята и съм сама в него ми е адски неудобно.
    - И аз правя много физиономии. Постоянно. Лицето ми никога не е безизразно, освеен ако не искам да е такова.
    - Къпя се по няколко пъти на ден и аз, постоянно. Обожавам да се къпя, адски приятно ми е, освежава ме и стоя дълго време под душа.
    - И аз си облизвам устните.
    - Постоянно си пея,дори и без музика. А когато съм си пуснала, не издържам без да пея. Обичам да пея!!!
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    навик ... амии .. когато се замисля винаги си лапвам единия пръст или гледам в продължително време в една точка

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    - Винаги заспивам в поза обърната на дясно, с ръце под възглавницата и разчепени крака

- Завивам си краката абсолютно винаги или в краен случай ако ми е много топло просто гледам да са колкото се може по-навътре на леглото сакън някой да не ме дръпне докато спя

- Пукам си пръстите. Отвратителен навик е и всички ми се карат, но на мен си ми харесва.

- Обичам миризмата на ацетон.

- Когато съм притеснена почвам да си играя с косата - увивам си я около пръстите. А когато ми е скучно си хващам по един кичур и започвам да си плета плитки, разплитам ги и после пак

- Винаги гледам краката и ръцете да са ми в изпънато положение. Когато са свити ми се изпотяват и това ме дразни супер много.

- Имах навика да си гриза ноктите, но за щастие вече спрях - сега само си ги пипам и си играя с тях.

- Броя плочките по улицата. Това от малка ми е останало и всеки път си казвам, че ще престана и все не мога.

- Като си слагам спирала или молив винаги съм с отворена уста

- Обичам да си търкам ноктите във възглавницата - звука побърква всички, но аз го обожавам

- Не спя на тъмно, защото ме е страх. Това е нещото, за което най-много ми се подиграват... Дърта магарица, а на лампа спи... Ако има още някой в стаята нямам проблем, но сама ли съм лампата задължително свети.

- Имам една огромна плюшена мечка, без която не мога да заспя. И за това също ми се подиграват, защото където и да тръгнеме аз си влача огромната мечка с мен Просто съм свикнала да ми е до главата като заспивам.

- Задължителното - къде що има огледало или витрина аз все се оглеждам.

- Ааа и винаги като седнем някъде, в момента, в който станем аз задължително трябва да попитам "Имам ли нещо отзад?", "Мръсна ли съм?", "Я ме виж" И затова ме мразят много ама кво да се прави...

За тези се сещам в момента, но сигурно има още доста
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си