.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 209
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    - обожавам да мириша нови списания, тетрадки,вестници, книги...
    - също така харесвам миризмата на кожа, прясно окосена трева
    - обичам да си галя краката особено след епилация
    - когато говоря по телефона не мога да стоя на едно място
    - когато минавам покрай някакво растение (дърво, чемшир, трева...) късам от листата му и после си играя с тях или ги накъсвам и пускам парчетата едно по едно
    - рисувам по изпотени стъкла, най- често си отбелязвам ръцете
    и аз така
    Имам тяло на модел... в мазето си...

Винаги се разчеквам през цялото легло (а то е за двама) и задължително заспивам по корем. Възглавницата не ми е под главата, но пък съм си сложила дланта точно под бузата и е нещо като мини-възглавница А самата възглавница е някъде на страни и през нощта много се въртя, често се събуждам обърната с главата на мястото, където са ми били краката

Като минавам покрай дърво с по-малки листенца се протягам и си късам едно и докато вървя си го разпокъсвам и него.

Като говоря по телефона винаги обикалям в кръг или напред-назад и винаги държа кутрето си изпънато напред във въздуха (приятелите ми много ми се смеят)

Като гледам някакъв филм винаги имам възглавница до себе си и като дойде някоя сладникава сцена винаги гушкам възглавницата и издавам звуци от рода на " Ауууууууууууу !!!! "

Говоря си сама и понякога, когато някоя приятелка много време ми е повтаряла да не правя нещо, и аз накрая реша да го направя, чувам гласа й в главата си и казвам "Оф, я млъкни бе"... дано никой не ме чува тогава

Аа и ходилата ми са винаги ОТВИТИ (обратното на повечето хора, които се кефят да са им завити)

Би трябвало да има още, ама не се сещам
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от KakaoNaPrax
    Ужасен навик имам, когато отида на гости в някой, да почна да му подреждам стаята, да размествам предметите, така, както на мен ми изглежда естетично.
    Апък за в нас да не говорим.
    Когато някой друг слага приборите, веднага ги размествам.. Знам, че е дразнещо, но.. не се усещам.
    И за всяко нещо е така, голям перфекционист съм.
    Въртя си кичур от косата, докато заспивам.
    Не мога да заспя на светло и шумно място.
    Мразя хвърчащи кабели.
    Постоянно си мия ръцете(през няколко минути).
    Има и други, но в момента не се сещам.
    същата съм и аз

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Сетих се за още един - постоянно си пукам дясното рамо още от както се помня (въртя го в кръг или просто го повдигам нагоре и понякога имам чувството че ще го откача ), но с лявото не мога.
    Humans need fantasy to be human.

Че са навици - навици са, но не са странни, щото се срещат при повече от eдин човек :P
    Имам тяло на модел... в мазето си...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    .. Постоянно си клатя краката, подскачам на едно място, треса се само и само да не съм мирна.
    .. Обичам миризмата на бензин, лепило, газ, лак, боя и дори миризмата, която е в мазето ;д
    .. Ръцете ми постоянно са в устата .. дали ще си гриза кожичките или ще съм си захапала пръста.. все са там ;д
    .. Постоянно си прехапвам устните и си облизвам ;д
    .. Ако имам някаква неравност по нокътя винаги се мъча да я изравня със зъби .. и винаги става още по-зле
    .. Спя с лице към стаята (не стената) защото като се обърна все имам чувството, че има някой зад мен .. и винаги ходя от ляво ;д
    .. Когато ми е скучно си почуквам с нокътчета по масата ;д или по някоя друг повърхност ;д
    .. Имам навика веднага щом се гримирам и си сложа спиралата да си разтъркам очите и да я замажа ;д
    .. Почти през цялата година спя с дебелото шалте, освен летните месеци, когато е най-голяма жега (като сега)
    .. Постоянно се гледам в огледалото и навсякъде, където мога... и постоянно си надигам блузата, за да си гледам корема ;д
    .. Когато се заглеждам по-отблизо в огледалото, винаги си се усмихвам ;д... или си гледам недостатъците, човъркам си нещо по лицето и така ;д
    .. Когато съм в банята се зяпам в огледалото и си правя шантави прически с шампоана ;д .. Същото и когато боядисвам майка ми си играя с косата и ;д
    .. Имам гъша кожа и постоянно си човъркам някоя пъпчица от тия мънинките по ръцете
    .. Вечер когато се опитвам да заспя, нр знам, внушавам ли си .. обаче постоянно ме сърби нещо, като се почеша и ме засърбява някъде другаде ;д
    .. Когато захладнее и не се носят отворени обувки си лакирвам ноктите на краката.. и следя колко ще пораснат по лака
    .. Когато ям пица винаги започвам от коричката
    .. Когато реша да си тупирам косата винаги я тупирвам.. и после я развалям и излизам с нетупирана коса
    .. Давам имена на плюшените си играчки
    .. Храня бездомните кучета по улицата, ако имам с какво ест
    .. Когато си пусна някоя хубава песен обичам да си танцувам пред огледалото ... Също ако знам текста и почти винаги пея ;д
    .. Като се замисля за нещо и въобще спирам да обръщам внимание на всичко околно
    .. Бельото ми стои подредено в кутии в гардероба...
    .. То всъщност всичко е в кутии ... гримовете и като цяло козметиката ми също са в кутии на бюрото ми.
    .. Обичам да се заигравам да си чопля разни работи (лака и прочие)... в момента си чопля носа, защото се бели ;д
    .. Винаги си дъвча сламките, когато пия сок или нещо такова
    .. Когато вървя по плочките по улицата избягвам да стъпвам по линийките
    .. Когато ми е скучно си лакирам ноктите, рисувам.. или започвам да подреждам навсякъде ( включително и нещата в компа ми )
    .. Никога не спя по гръб, защото винаги се сещам, че мъртвите като са в ковчега са в тази поза ;д

И още много други, абе като цяло имам много навици ;д

Мега фен Аватара на koshtramba
    Хора, правите ли разлика между привичка и навик?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Хора, правите ли разлика между привичка и навик?!
    не
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Привичката е нещо моментно, което може да премине в навик.Действие, придобило силата на потребност.
    Навикът е съзнателна и целенасочена дейност.
    Например : навикът да се чете не е привичка, ако се чете определен тип литература (например научна) вече е привичка.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    - телефона винаги трябва да ми е в десния джоб на дънките, или в ръката. ако е на друго място винаги се панирам, че съм го загубила. стига дотам че на едни от дънките ми имам избеляло във формата на телефона ми
    - не мога по никакъв начин да спя със пусната коса
    - вечер като се събличам за да се къпя или си обличам пижамата винаги гледам да са ми затворени щорите, защото си мисля че някой от отсрещния блок може да ме види
    - винаги когато седна ако е възможно си качвам и краката
    +1!!
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Когато стоя на лаптопа и чета нещо или гледам нещо, винаги си слагам ноктите до мишката и си играя нагоре-надолу. Не знам дали ме разбрахте. Просто все едно пиша на клавиатурата, но на една място и с едната ръка.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Ами сега се сещам само, че винаги трябва да съм в една и съща поза, за да заспя, иначе не мога - лягам по корем, главата ми е обърната на дясно, лявата ми ръка е на корема и краката ми са разчекнати...
    И аз подобно,но краката ми са свити във форма на 4-ка

И мойте са на 4-ка и ръцете са ми под възглавницата

1.Винаги пред огледалото правя странни муцунки и физиономии
    2.Винаги стоя на стола с качени на него крака и седнала върху тях
    3.Непрекъснато си оправям косата докато вървя дори и когато не е нужно
    4.Винаги спя наполовина по корем (и аз не съм сигурна точно как) с лица настрани едната ръка от едната ми страна а другата от другата страна и чаршав между краката (даже и през зимата)
    5.Често когато вървя стъпвам на определени плочки
    6.Понякога си говоря сама и то повечето пъти на измислен език
    6.Когато ми четат конско аз навеждам глава и вдигам подигравателно вежди )понякога с засмуквам отекчено бузите )

Май е това долу горе, колкото до темата - браво! Обичам да слушам и чуждите стланности поне знам че не съм само аз

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    - Мириша страниците на книгите.
    - Хапя си устните.
    - Когато стоя на едно място си свивам/стягам пръстите на краката - два пъти на единия, два пъти на другия и така постоянно, понякога включвам и ръцете в същия ритъм лява ръка-ляв крак, дясна ръка -десен, но ако съм ги кръстосала зависи от позицията, в която са, т.е. крака който е от ляво с ръката, която е от ляво... мн куцо го обясних, ама...
    - Постоянно си говоря сама.
    - Преди време винаги когато слушах нещо или водех разговор си избирах по някое изречение от разговора и мислено разделях думите в него в две колонки с равен брой букви.
    - Постоянно, когато пиша или казвам нещо след това си го повтарям тихичко веднъж или няколко пъти.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

- От както се помня, имам лошия навик да играя с пъпчето си, защото не ми е навътре в корема.
    - Когато си легна, се въртя и на двете страни по няколко пъти, докато свикна на едната и заспя.
    - Не мога да говоря по телефона, ако съм седнала и не се разхождам.
    - Не мога да заспя, ако не съм си измила лицето перфектно, дори се е случвало няколко пъти да ставам през ноща, за да си го мия повторно, защото имах чувството, че е мръсно.
    - Преди имах навика да играя с отпуснатата кожичка по средата на показалеца на дясната си ръка, но вече спрях.
    - Не мога да ям само вътрешноста на хляба, задължително трябва да си отхапя и малко от коричката.
    - Ям много малко неща с хляб, така съм откакто се помня.
    За сега се сещам за това, после мога да допълня.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    - Мириша страниците на книгите.
    О, да и това. И не само на книги - и списания, учебници и тнт
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

... Винаги спя към стената .. иначе много трудно заспивам ..
    ... Когато ми е гадно слушам любимите ми песни и си ги пея ..
    ... Винаги когато слушам музика, свързвам всяка песен ссъс определен спомен ...
    .... Когато ми е скучно търся една приятелка по телефона, скайпа или където и да е .. ВИНАГИ
    .... ВИНАГИ с мен си нося парфюм, снимка с една приятелка и носни кърпички ( дори лятото )
    .... Преди да заспя си мисля за проблемите с приятелите .. родителите или въобще проблемите ми и намирам решение .. или се сещам за някой готин миг с приятели .. и си мисля за едно момче ..
    .... Когато се притеснявам си дърпам ухото или започвам да си кривя едното рамо
    ... Обожавам да се усмихвам на снимки
    .... Гриза си ноктите ..
    и още хиляди ..

Голям фен Аватара на thecreator
    Обожавам да ми мирише на море
    Мириса на окосена трева също
    Когато имам няква буболечка по мене и я махам винаги изпищявам

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Много обичам да ми мирише на басейн.
    Обичам да ми мирише и на слънцезащитен крем.
    Когато слушам музика винаги си пея!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    От много малка имам навика да спя с гръб опрян в стената до леглото ми, за да мога да оглеждам цялата стая за 'чудовища' .

Много обичам да играя с косата си, почти винаги навивам кичур около пръста си. Приятелят ми го намира за страшно сладко.

Когато бях по-малка взимах книги от библиотеката, само заради аромата на страниците им.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Спя в странни пози, с изпънати ръце, с вдигнати крака, а на сутринта всичко ме боли ;д .
    Много често заспивам прегърнала нещо, играчка, възглавница и понякога дори самото одеало.
    Спя със завити крака, пазя ги от чудовища.
    Мога да спя на фона на телевизор / комп / музика. Понякога даже не мога да заспя ако е тихо !
    Качвам си краката когато седя на стол а когато сядам пред компа си ги слагам под мен.
    Постоянно си пипам веждите или си кръстосвам краката и си клатя единия крак или просто го мърдам. Понякога си мърдам само палеца на крака и захващам съседния пръст с него !!!
    Понякога вечер ме е страх да отида до тоалетната и се оглеждам за чудовища .
    Винаги се оглеждам по витрини, прозорци на коли и изобщо във всичко което мога да си видя отражението (голям нарцис съм )
    Обичам миризмата на лак за нокти, латекс и разни такива работи.
    Обичам миризмата на нещо ново, дали ще е книга, дреха или някакъв друг предмет, няма значение, само да е ново.
    Обичам миризмата на гума и ПВЦ ;д.
    Хапя си устните, пипам си много лицето, особено носа.
    Като ми е скучно вървя с кръг или напред / назад и си размишлявам.
    Понякога си измислям разни бъдещи случки в главата ;д.
    Преди пишех с кръстосани ръце на клавиатурата.
    Правя изключително артистични физиономии особено с веждите !
    Когато се слагам спирала гледам като риба.
    Понякога си ходя без бельо, много ми е прохладно така .
    Галя се като котка след кола маска ;д !
    Сещам се за ситуации в които съм се чувствала странно / срамно и все едно отново ги изживявам и ми става неприятно.
    Като ям си оставям най-хубавото за "десертче" .

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Обикновенно, за да заспя винаги съм по корем, с отпуснати крака и ръце, но чат пат краката си ги кръстосвам и сформирам цифрата 4
    Когато лежа и гледам филм например имам навика да си ровичкам, я лицето, я косата, но най-вече ръката ми е в гащите (just stay, not play)
    Май това са .. ;д

Винаги заспивам лежаща към стената и дясната ръка ми е под възглавницата.
    Купувам БРАВО винаги дори да няма нищо интересно, което да ме накара да го взема.
    Мога да слушам 1 и съща песен цял ден без да спирам докато не ми омръзне.
    Обичам миризмата на бензин.
    Винаги нося в себе си пакет мокри кърпички, и почти винаги забравям, че имам във себе си такива особено когато ми трябват.

Винаги седя,вървя или дори когато говоря с някой трябва да съм от лявата страна Винаги спя по корем .. вманиачавам се в дадена песен,слушам я нон-стоп, а след 2-3 дни ми писва и се вманиачавам в друга и така си се повтаря действието и аз като ям си оставям най-хубавото за накрая.. гадното е, че понякога толкова съм се наяла че не остава място за него ;d

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Спя в странни пози, с изпънати ръце, с вдигнати крака, а на сутринта всичко ме боли ;д .
    Много често заспивам прегърнала нещо, играчка, възглавница и понякога дори самото одеало.
    Спя със завити крака, пазя ги от чудовища.
    Мога да спя на фона на телевизор / комп / музика. Понякога даже не мога да заспя ако е тихо !
    Качвам си краката когато седя на стол а когато сядам пред компа си ги слагам под мен.
    Постоянно си пипам веждите или си кръстосвам краката и си клатя единия крак или просто го мърдам. Понякога си мърдам само палеца на крака и захващам съседния пръст с него !!!
    Понякога вечер ме е страх да отида до тоалетната и се оглеждам за чудовища .
    Винаги се оглеждам по витрини, прозорци на коли и изобщо във всичко което мога да си видя отражението (голям нарцис съм )
    Обичам миризмата на лак за нокти, латекс и разни такива работи.
    Обичам миризмата на нещо ново, дали ще е книга, дреха или някакъв друг предмет, няма значение, само да е ново.
    Обичам миризмата на гума и ПВЦ ;д.
    Хапя си устните, пипам си много лицето, особено носа.
    Като ми е скучно вървя с кръг или напред / назад и си размишлявам.
    Понякога си измислям разни бъдещи случки в главата ;д.
    Преди пишех с кръстосани ръце на клавиатурата.
    Правя изключително артистични физиономии особено с веждите !
    Когато се слагам спирала гледам като риба.
    Понякога си ходя без бельо, много ми е прохладно така .
    Галя се като котка след кола маска ;д !
    Сещам се за ситуации в които съм се чувствала странно / срамно и все едно отново ги изживявам и ми става неприятно.
    Като ям си оставям най-хубавото за "десертче" .
    Абсолютно същото,като добавя,че когато съм притеснена постоянно,ама постоянно си пипам веждите.Обожавам и да пия вода след нещо сладко (многооо вода !) Винаги когато си сипя чаша сок оставям малко от него..Това с пръстите на краката..о боже постоянно го правя Защипвам големия с малкия,после средния с големия
    Пипам си ноктите ПОСТОЯННО,косата също.А,и челото си пипам.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си