- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Странни навици
- обичам миризмата на нови книги,латекс,бензин..
- оглеждам се във всичко възможно
- много често си пипам косата
- хапя си устните отвътре
- вратата трябва да е затворена задължително
- и да е заключена колкото се може повече
- не мога да стоя на едно място без да правя нещо, или си тръскам крака,или си играя с ръцете,или нещо друго,но винаги правя нещо
- когато съм пред компютъра винаги съм седнала върху единия си крак или съм ги вдигнала и двата на стола
- говоря си сама доста често и си пея, и танцувам
и още много,много,много
-винаги заспивам на тъмно, но иначе много ме е страх от тъмното и все си мисля, че зад мен има чудовища![]()
-сменям си лака твърде често
-оглеждам се по витрини, огледала, коли, а понякога, когато съм вкъщи, отивам до огледало, за да се огледам
-ядосвам се, че не мога да звънна на дистанционното, защото винаги го губя
-откакто завърших се будя към 7 сутринта, успокоявам се, че не съм на училище и пак заспивам
-поливам се обилно с парфюм, защото не го усещам, но всички се оплакват, че ги задушавам![]()
-преди да заспя планирам следващия си ден
-или си измислям свои свят със случки, които никога няма да се осъществят
-събирам си всякакви касови бележки не защото ми трябват, а защото ме мързи да ги изхвърля
-къпя се с гореща вода винаги
-мразя отворените врати
-не мога да седя с крака на пода, винаги ги вдигам
-имам много обувки и дрехи, които никога не съм носила. Когато харесам нещо, не мога да спя преди да го купя ;D
-имам мания за перфектни прически..издивявам, когато видя някой с небоядисани корени, цъфнали връхчета
-когато ми е скучно...пия вода![]()
Засега толкова, ще дописвам![]()
И аз съм така, и това за краката да са винаги завити също ми е много любопитно откъде идва, но винаги трябва да са завитиПървоначално написано от darrie
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Оо, и азПървоначално написано от GabrielleShayk
![]()
![]()
-когато съм сама си бъркам в носа
-обикновено заспивам на една страна и с лице към вратата/прозореца
-обичам да си щракам химикалката на лекции
-мразя да има включена музика/телевизор докато говоря с някого
-мразя отворени врати
-като се прибера винаги първо си галя любимците
-винаги си обличам първо панталона и тогава сутиена и блузата
- Обожавам миризмата на стари книги.
- Когато имам синка, не мога да я погледна и да не я натисна.
- Сменям 3 пози в една и съща последователност всеки път преди да заспя.
- Заспивам на пуснато радио, но не трябва да е прекалено силно или прекалено слабо, защото ме дразни.
- Имам ли коричка от раничка, трябва да я изчопля.
- Обожавам чувството на търкане между тъкан и краката ми след кола маска.
- Обличам се всеки път в определена последователност- чорапи, сутиен, панталони, блуза.
- винаги заспивам на тъмно, въпреки, че си умирам от страх
- винаги оставям лампите светнати, дори да не съм в тази стая
- винаги слушам музиката, така че на съседите да им настръхнат косите, а слабата музика ме дразни :/
- не мога да заспя на отворен прозорец или врата
- никога не изгасям компютъра вечер (освен ако не е наложително) - шума, който издава ми действа странно и заспивам почти веднага
- винаги спя изцяло загъната, ако ще да завра под завивките
- винаги си прочитам последните смс-и преди да заспя
- седя с часове пред огледалата
етц.
някой друг път ще допълвам..![]()
*сън*
-Режа си ноктите болезнено дълбоко
-Понякога спя с кръстосани във въздуха крака
-Винаги когато видя котка на улицата я подгонвам
-Обичам да си облизвам дълго пръстите, когато ям нещо с ръце
-Когато не мога да заспя си представям, че съм в малка къщичка в някоя гора, навън е студено, а аз си стоя до печката
1) Обичам възглавници! В леглото имам 8, а всъщност си спя на ръката.
2) Когато седя, не мога да търпя и двата ми крака да са на земята. Единия трябва да е по-високо.
3) Когато тишината продължи по-дълго започвам да пея. Независимо дали съм сама или има хора в стаята.
4) Няма значение дали е зима или лято, винаги спя по бельо.
5) Обожавам миризмата на нови обувки.
6) Не мога да заспя, ако котката не ми е някъде пред очите.
7) Сутрин мразя всичко и всички, не обичам някой да ми говори, не обичам да има хора покрай мен. И това е само докато се разсъня.. после отново ставам добър човек.
8 ) Гледам си в краката, когато минавам по чакъл. Харесва ми!
9) Не си свалям пръстените и гривните. Ако ги сваля дори за минута се чувствам с отрязани ръце. И герданчето не го свалям.
10) Не обичам фризьори! Ходя много, много рядко, а знам, че трябва по-често..
11) Обичам ключодържатели! И държа да имам ключ от всяка брава. Връзката ми с ключовете тежи повече, отколкото човек може да си представи.
12) Когато устните ми са изсъхнали, обожавам да ги докосвам само с нокът. Приятно чувство.
13) Обичам тъмното!
14) Не мога да спя на легло, което не е доближено до стената. Примерно ако леглото е в средата на стаята, няма начин да заспя на него.
15) Измислям си историйки и си ги разказвам сама на себе си и то на английски, за да си упражнявам произношението.
16) Редът ми на хранене е тотално объркан. Ям от основното, след това от десерта, после салатата, след това отново от десерта, салатата и пак основното. Примерно.
17) Не мога да заспя в оправено легло. Обичам да е разхвърляно, намачкано. Така изглежда по-удобно.
И спря да се върти за миг земята..
ъм...
не мога да заспя ако не съм обърната по корем
закуската е пред компютъра задължително!
когато ми е нервно го отнасят кожичките по пръстите ми
Омг, моите навици са АБСОЛЮТНО същитеПървоначално написано от darrie
Също така когато съм навън или вкъщи, стъпвам на определени плочки .. :Д
Завита съм през глава, дори и през лятото, поне докато заспя, защото ме е страх някой да не ми изяде главата.
Винаги, когато мина покрай котката си, я галя или дразня.
Обичам миризмата на латекс, лепило ии как мирише, когато вляза в някой гараж.
Гриза си кожичките от вътрешната страна на устата.
Когато се къпя стоя 5 минути под топлата вода без да правя нищо.
Винаги след като се изкъпя седя 10-15 минути по халат.
Преди да заспя си представям разни случки, докато слушам музика.
И т.н :Д
не стъпвам по шахти `носело лош късмет`
нищога не гледам телевизия, но задължително закусвам в кухнята и пускам ТВ да ми чучунижи няколко мин..
-Телефона ми винаги трябва да е под възглавницата като ще си лягам..![]()
- Заспивам само и единствено на disney channel (да ми дърдори там)![]()
- Понякога за разнообразие си слагам възглавницата на мястото на краката и спа там![]()
1. Пукам си пръстите постоянно :х
2. Гриза си ноктите :х
3. имам фобия от суха хартия .. като се потърка и просто![]()
4. и от суха кожа ..
5. понякога си говоря с котката въпреки че знам че тя не ме разбира
6. (мислех че съм единствена) когато заспивам си закривам краката да не ги изяде нещо ..
7. закривам си ги също от котката защото като се заиграе обича да хапи (на игра) крака хД
8. с братовчетка ми казваме на баба ни "Бани" хД и сме свикнали вече както и тя ;дд
9. много трудно заспивам по гръб
за тези се сещам ама 100% има и други ;Д
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
- хапя си кожичките от вътрешната страна на устните
-винаги когато котката е близо до мен и се прозява си навирам пръста в устата и![]()
-когато ми е скучно си преглеждам косата за цъфтежи и ако намеря ги режа или си играя с обеците на ушите
-когато ми е нервно или съм ядосана човъркам с пръсти каквото ми падне
-когато ми излезе пъпка винаги я човъркам
-винаги си мия косата на мивката.
-когато се преобличам заставам пред огледалото по гащички и си гледам тялото
-обожавам да пипам мокрите котешки или кучешки нослета![]()
-винаги спя със завити крака или напълно завита (особено ако нашите ги няма в нас ,от страх да не ме изяде някой хах) ;
-винаги спя по корем,с двете ръце под възглавницата;
-когато съм разстроена си говоря с котката ми,не че ме разбира де ..;
-страх ме е от тъмното;
-когато съм сама у нас: Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички завеси да са спуснати, всички лампи включени,вратите (пътните, в къща съм)-заключени ,както и моята ,въпреки че имаме охранителна система;
-когато се прибирам и е малко по-тъмничко навън имам чувството,че някой ме следи и постоянно се оглеждам;
-преди си гризях ноктите,когато бях нервна ,но се оттървах от този гаден навик (слава богу!);
-побиват ме тръпки когато някой по-възрастен мъж ме зяпа продължително :х ;
-когато ми излезе пъпка винаги я човъркам ;
-не стъпвам по шахти,заради "лошия късмет";
-постоянно (когато съм със спусната коса) си въртя кичурче на пръста
;
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Да ви имам странните навици.Още малко ще изкарате, че и да дишаш през носа е "странен навик".
Продължавам си предишния пост.
18 ) Обичам да си играя с на котката ушите. ВИНАГИ, когато я видя я дръпвам за някое ухо.
19) И аз като смиирнофф седя повечко време по халат, само че не 10-15 минути, а поне 1-2 часа.. ако мога да си го позволя, разбира се.
20) Кофти навик ми е и това, че трия писмата в пощата си без да ги чета. Без дори да погледна какви са. Маркирам всичко и трия. Много пъти съм се прецаквала така, но продължавам да го правя.
21) Не използвам ножичка за нотките на ръцете. Или ги гриза до желаната дължина и след това оформям с пиличка или направо с пилата почвам да жуля.
22) Това не е точно странност, по-скоро някакъв емоционален дефект, може би..Обичам да мълча, когато всъщност имам много за говорене. Говоря, когато нямам нищо съществено за казване. Случвало се е да говоря, говоря.. и изведнъж да млъкна и да мълча неопределен период от време. И супер се дразня на въпроса "Какво ти е, защо мълчиш?" Също така доста често ме и мързи да говоря. Усещам истински мързел.. и не се шегувам.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Леле,много от нещата,които прочетох,ги правя и аз..
Значи странни..
1.Винаги като съм седнала на стол,почвам да треперя с крака,ако разбирате..или просто ги мърдам някак,и аз не мога да седя спокойно.
2.Когато ям вкъщи нещо готвено,даже и супа,винаги си вадя нож и ако има нещо за рязане,пържола примерно,винаги си я режа на много и малки хапки
3.Играя си с кожичките около ноктите..най често аз сама си правя ранички там..
4.Винаги тръгвам да отварям вратата,дори да знам,че е заключена.
5.Мятам си ключовете на леглото или другаде и после като ми потрябват се убивам да ги търся ;d
6.Гладя си ВСИЧКО..е,всичко,което може да се глади.
7.Заспивам със слушалки в ушите..чудят ми се как мога..при тва пускам музиката силно![]()
8.И аз,като повечето от вас,съм винаги със завити крака,колкото и да ми е горещо,просто някъв брутален страх да не би нещо да ги полази или сграбчи..
9.Леглото ми е двойно,но спя само от ляво,просто не мога от дясно..не знам защо..и другата възглавница не я ползвам
10.Като съм сама вкъщи си засилвам музиката на макс и почва яко денс..и пеене,въпреки,че в нито едно от двете не ме бива
11.Слагам си фдт или спирала или молив,абе нещо там ии след малко ги махам..не мога да търпя много..
12.Хващала съм се да се смея на сън или да хъркам..и като се чуя (ама тва докато си спя и в просъница се чувам),почвам да се хиля още повече.
13.като съм с нещо с регулиращи се презрамки,винаги си играя с тях,даже на едно потниче ги скъсах от игра..
14.Понеже нещо явно ми има на слуха и не чувам от време на време,съм свикнала да казвам "Моля?" след като някой каже нещо и сега го казвам вече като отговор..
15.Не си мия зъбите вечер,просто ми е гадно..сутрин,на обяд,даже следобяд,но не и вечер..не знам защо.
16.Като излизам по тъмно или се прибирам,остана ли само почвам да тичам или да ходя по-бързо,да не би да ме нападне някой :d
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
И при мене, както при повечето от вас странни навици да искаш![]()
-пукам се цялата- пръсти, лакти, китки, колене, глезени, ребра, врат, гръбнак.. абе всичко, което може да изпука
след това чувствам огроооомно облекчение
![]()
![]()
-винаги, когато сядам си вдигам краката на стола
-заспивам винаги в една и съща поза - по корем, главата надясно, лягам върху лявата си ръка дясната - под възглавницата и краката във формата на 4 Убийй ме немога да заспя по др начин![]()
-постоянно като няма какво да правя си чопля устните и немога да се отуча от този гаден навик![]()
-като минавам покрай витрини и коли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се оглеждам
-винаги заспивам на вкл телевизор, когато е тихо ми се причуват най-различни звуци и постоянно се ослушвам
-всяка сутрин като ми звънне алармата си казвам "още 5 мин" и често се успивам![]()
-вкъщи като минавам покрай огледалото винаги си надигам блузата да проверя стомаха ми да не стане голям![]()
-винаги си оставям телефона в др стая и като го чуя да звъни се пребивам да бързам![]()
-леглото ми винаги е разхвърляно.просто не виждам смисъл да го оправям
-вманиачена съм по правата коса, по принцип съм къдрава и веднага щом се изкъпя хващам пресата , дори вкъщи не стоя къдрава немога да се гледам
-винаги когато ям трябва тв-то да е вкл
-мразя докато говоря някой да се е загледал в мене
-винаги когато преразказвам историйки ги доукрасявам да станат по-интересни
-когато уча, за да запомням трябва да чета на глас в противен случай докато чета наум си мисля за най-различни др работи![]()
-като съм седнала винаги си клатя десния крак
-постоянно си говоря с хамстера
със сиг имам още много, но мисля че за сега тези са достатъчни![]()
![]()
- Когато заспивам са ми нужни поне 5 мин (даже и повече стигало се е до час/два xD) да се навръткам на всички страни.
- Когато някой почне да си играе с хартия и като почне да търка два листа например или с пръсти да търка хартията и направо побеснявам и гледам да се махна от там, че мога да убия някой за т'ва. ;ддд
- Винаги като ми се карат или ми крещят ми става хипер смешно и едвам се сдържам.
-Смея се на всичко което не е смешно.![]()
![]()
![]()
- Понякога си избухвам и почвам да рева без причина. xD
Има и още ма ся не се сещам ;ддд
Аз също.Колкото и да е горещо.Винаги спя с чорапи.Когато си мия косата си пера и лъщичката с шампоан.За друго не се сещам, но има още доста.Първоначално написано от Hristova
---Когато някои звъни на външната врата никога не отварям, а заставам на едно място с ной в ръка и чакам човека да си тръгне.
---Винаги бягам по стълбите вкъщи, защото ме е страх някой да не ме следи.
Не мога да заспя по корем-само настрани ако ме разбирате. И аз си чопкам миглите и обичам да ми мирише на бензин. И мойта запазена марка от дете е,преди да заспя га почвам да си играя с едно от ъгълчетата на възглавницата. Не мога да си го обесня просто от малка си го правя![]()
+ 10- Когато някой почне да си играе с хартия и като почне да търка два листа например или с пръсти да търка хартията и направо побеснявам и гледам да се махна от там, че мога да убия някой за т'ва. ;ддд
-постоянно като няма какво да правя си чопля устните и немога да се отуча от този гаден навик
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Моите са почти същите![]()
![]()
Обичам миризмата на бензин и на нови учебници тези гланцираните![]()
През зимата спя с чорапи![]()
През зимата прегръщам една моя плюшена играчкамного е мекичка и ме топли
![]()
![]()
Ами това е за което се сещамако се сетя ще напиша още