.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 209 от общо 209
    Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP Виж мнението
    - когато се оправя да излизам винаги за последно пред вратата се поглеждам в огледалото, повдигам вежда и правя някаква муцунка, за да преценя дали се харесвам просто навик
    И аз го правя същото и като съм с някоя приятелка много ми се смеят за тва ...
    Ако е под 30 градуса не мога да заспя,дори лятото си вкл. климатика на топло,също така заспивам само по корем и имам навика ако спя с някой да си качвам краката върху него и мрънкам ако не ме гушне
    Постоянно си премятам косата.
    Когато седя или съм с кръстосани крака или съм си ги качила в/у стола .
    Тва може да прозвучи много странно,но пуша адски много,защото трябва да имам нещо в устата ако не е цигара,ще е химикалка,пръст,нещо от дрехите ми или дъвча сламка :Д
    Винаги чакам кафето да ми изстине,защото като малка се опарих с чай и от тогава и чай не пия :Д
    Оглеждам се във всичко възможно,покрай което мина .
    Ако салатата ми не плува буквално в оцет,не мога да я ям..адски много обичам кисело и слагам на почти всичко :Д Постоянно си пипам миглите и си играя с гривната или обицата ми :Д
    Когато е тъмно винаги тичам по стълбите от 2рия етаж,страх ме е.
    Когато ми е скучно си разглеждам картинките на лаптопа и постоянно си преподреждам папките.
    Слагам си ааадски много пяна за коса и обичам косата да ми е твърда :Д
    Когато чакам някой винаги си вадя телефона,дори да не правя нищо...само го откл и закл :Д
    Когато пътувам някъде,дори да отивам за 2 дена си помъквам цялата покъщнина...за всеки случай!
    Изпитвам ужас от коланите в колите и никога не си слагам.
    Имам си ритуал преди да заспя да играя около 15 мин на една игра на телефона,после пресмятам колко часа сън имам и чак тогава заспивам.А и не понасям да ми бучи нещо на главата,за това почти не пускам телевизора.
    Имам още много странни навици,но в момента за това се сещам :Д
    ZaicheNaXeroin

Имам страшно много.
    - когато минавам през коридора си внушавам, че има някой (понеже е тъмно) и тичам към другата стая
    - бия по мишката на компютъра :Д
    - правя нещо и казвам ,,Ако не го направя еди какво си ще стане'' и е нещо лошо, и затова винаги съм длъжна да го изпълня ;д
    - не настъпвам линиите на плочките
    - вървя в крачка с този, с който ходя
    - когато мина през шахта се удрям три пъти по гърба
    - не мога да понасям завивката или покривката на леглото да допира земята. Преди даже и не понасях да виси изобщо и се увивах като мумия, за да не виси.
    - не мога да спя с отвити крака
    - въртя си очите
    - обичам миризма на ацетон, бензин и т.н.
    - седя с краката вдигнати на бюрото или на стола
    - като мина през коридора винаги се оглеждам и пращам целувки на огледалото
    - обищам дрехите ми да са подредени по цветове и дата на купуване
    - обичам всичко да ми е на точното място, и да имам всичко за всякакви случаи, затова когато на някой от семейството му трябва нещо, пита мен, било то празна тетрадка линия, лепило ... и по-странното е, че ги купувам и ги държа нови ако ми потрябват
    - търкам си лицето от корема на котката ми :Д
    - задължително спя с възглавница между краката
    - не издържам, когато имам пъпка
    - всеки ден си казвам, че сутринта ще стана и ще си избера нещо, което не съм обличала скоро от гардероба, ще се гримирам, ще си направя прическа, но всяка сутрин ставам 30 минути преди училище и обличам това, което ми е пред очите, най-често това, което съм носила предния ден
    - ВИНАГИ закъснявам за срещи, примерно дори и да няма какво да правя преди да изляза се бавя до последния момент и тогава започвам да се глася (както правя и в момента)

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto Виж мнението

- дъвча кабела на слушалките си и целият е наръфан и накъсан, даже ме е хващал ток на езика
    ю
    съжалявам, но просто не се сдържах
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Colouring
    Ако имам някакви кожички около ноктите, които ме болят, обичам да "ровичкам" в тях и да си причинявам болка.
    Никога не спя с отвити крака.
    Минават ми доста странни мисли през главата - например си казвам "Ако това не стане до 10 секунди.." или "Ако не мога да направя това до 1 минута" и винаги си мисля, че ще се случи нещо лошо. Чувствам облекчение, ако го изпълня, въпреки че няма шанс да се случи.
    Когато седна да ям на маса (вкъщи) винаги левият ми крак е вдигнат и се опирам на коляното си.
    Обичам да лапам разни неща. :Д Слушалки, химикали, моливи, етц.
    ОБОЖАВАМ да ме гъделичкат по ходилата. Блажено чувство!

Хапя си устните до болка.
    Редовно си чопля кожичките на ноктите и ми отнема много усилия да се удържам.
    Предпочитам да стоя с крака вдигнати горе и свити в коленете, стоя по този начин дори на маса и в училище. xD
    Редовно си чопля миглите и ги разделям. (ужасно, знам)
    Не обичам да ям вървейки.
    Почти винаги закъснявам излизайки от нас и си наваквам бягайки по пътя.
    Обичам да ходя по бельо у нас (и зима, и лято) и дори понякога съм отваряла входната врата така, ако някой ми досажда.
    Не мога да пия/ям горещи неща.
    Когато нямам какво да правя ям. Опитвам се обаче да са само плодове.
    Докато си епилирам краката винаги се убеждавам, че съм национален герой.
    Много обичам да ми пипат косата и да си играят с нея.
    Мразя да ме пипат по раменете и да ми правят "масажи", от които после два дена ме боли гърба.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на wiiwa
    - Винаги заспивам обърната наляво в свити колене
    - Преди да се изкъпя се гледам в огледалото и слушам музика доста време
    - Лятото като излизах и по пътя винаги ми се въртеше листо в ръцете
    - Хапя си устните, ближа ги
    - Много често си оправям веждите когато съм навън
    - Не мога да оцелея, ако цял ден не слушам музика

Постоянно си хапя устните, преди го правех, когато съм притеснена, а сега почти постоянно. И много често правя разни гримаси без да се усещам, например кривя си устата наляво надясно или се мръщя и все ме питат кофти ли ми е или съм сърдита, а аз просто ей така си мисля за нещо и неволно го правя. Като съм притеснена или ме е хванало срам винаги си пускам косата, така че възможно най-добре да ме скрие. Преди като заспивах гледах краката ми да не са отвити, за да не вземе нещо страшно да се протегне изпод леглото и да ги сграбчи, а не вярвам в такива неща. От известно време вече си ги отвивам, но защото си измислих правило, че докато краката ми са в границите на леглото са в безопасност, но за това пък не ги пускам да висят Като ям сандвич или каквото и да било подобно, винаги до половината си го ям нормално и след това го огризвам от страни, за да си оставя средното за най-накрая. И може би най-странното според мен, което правя, е че мразя нещо или някой да ми е от ляво. Не мога да понасям пръстени, гривни, чанти на лявата си ръка или нещо да ми е в левия джоб на дънките. А пък особено някой човек да ми стои от ляво, едвам понасям. Като вървя с някоя приятелка винаги се извъртам, така че да ми е в дясно, ако не е или пък като сядам

-Когато ми е скучно си разглеждам снимките на лаптопа и често трия доста снимки
    -Често си казвам:,,Ако не направя еди какво си ще стане нещо лошо" и винаги бързам да го изпълня….пълната откачалка
    -Не мога да понасям завивката ми да допира земята
    -Винаги трябва да са ми завити краката,иначе не мога да заспя
    -Обичам миризмата на боя,кафе,гума,коректор,нови учебници и книги,на маслото от релсите
    -Обичам да си пукам врата и пръстите на ръцете
    -Когато видя нацъфтяло връхче , взимам ножицата и косъм по косъм режа нацъфтялото
    -Когато ям нещо задължително трябва да пия вода
    -Обожавам да пия вода след като съм яла нещо сладко
    -Имам мания да си мия ръцете
    -Когато се храня си оставям най-вкусното за накрая
    -Когато седна винаги трябва краката да са ми вдигнати или кръстосани,не мога да седя като нормален човек
    -Когато говоря по телефона обикалям навсякъде по стаите,не мога да стоя на едно място
    -Обичам да слагам по много сол и захар
    -Винаги трябва да правя нещо,не мога да седя и да не правя нищо
    -Чопля си раните, не мога да гледам корички, дразнят ме
    -Обличането ми е в определен ред:сутиен-чорапи-панталон-блуза
    -Не мога да спя,ако леглото е в средата на стаята
    -Имам мания да подреждам и да почиствам,не мога да търпя да е разхвърляно
    -Като мина покрай огледало,няма начин да не се огледам
    -Винаги спя с гръб към стената(чувствам се защитена),иначе имам чувството,че някой ще ме грабне
    -Когато тръгна на път винаги си вземам слушалките и слушам музика през целия път и си представям разни неща
    Последно редактирано от Flowerlight96 : 01-19-2013 на 20:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си