- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Странни навици
Мнооооого неща правя ;д
1. Първото нещо като се събудя е да пиша на момчето ми за добро утро. ^,^
2. Ако не пия кафе един ден, колкото и да съм спала предната вечер, ми се спи супер много...
3. Не мога да трая, ако безпричинно ми са отворени чекмеджетата, вратите, гардероба..
4. Като се прибера, проверявам около 3-4 пъти дали съм заключила..
5. Мразя да стоя на тихо, особено вечер сама ... ВИНАГИ ми е пуснато нещо на телевизора или компа.. Даже и да не го гледам, просто да ми бръмчи там.
6. Когато излизам, проверявам по няколко пъти дали в мене са ключовете, телефона и портмонето.
7. Когато си купя нова козметика, си казвам, че ще свърша първо старата и тогава ще ползвам новото, но никога не го правя ;д
8. Доста често закъснявам, но с 1-2 минутки, мааксимум 3.
9. Не мога да заспя, ако не съм завита.
10. Обичам понякога да стоя на светлината на свещи, не знам дали спаада тук, ноо ако не си запаля понякога някоя свещ и да си стоя така, не мога да си намеря място.. Много обичам ;д
11. Винаги, като ми дадат контролно или класно, си казвам, че е трябвало да уча повече, дори и да съм учила с часове.. -.-
12. Пълня си чантата с куп ненужни неща, просто за всеки случай да имам такова и такова и такова и такова ;д
13. Винаги преди да легна да спя пресмятам колко часа сън ще имам..
14. Рядко издържам с един лак повече от 3 дни...
15. Заспивам на пуснат телевизор, когато съм сама у нас вечер.. Иначе не мога да заспя, колкото и да ми се спи..
16. Имам много смотан навик когато се храня, да си оставя най-вкусничкото за накрая ;д Ако ям тортичка - кремчето накрая. Като ям пица или сандвич, ям първо от единия край, после от другия и накрая средатаАбе, разбрахте..
17. Когато съм вкъщи, не мога да стоя с дънки и тясна тениска по мен, трябва да съм с нещо широко облечена..
18. Когато си тегля песен или снимка, блъскам всичко на десктопа
19. Хапя си бузите от вътрешната страна.
20. Заспивам много трудно вечер, ако не съм облечена с дреха на приятеля ми, не съм прегърнала играчката ми от него или не съм си пръснала от парфюма му по играчката или възглавницата. Най-често заспивам правейки и трите ;д
21. Когато съм тъжна ( и няма никой около мен ;д ) си говоря на котката, тя си търка муцунката в лицето ми като плача и ми оправя настроението. <3
22. Когато седна, винаги си кръстосвам краката или ги вдигам ;д
23. Не мога да стоя мирно на компютъра.. Правя много странни пози винаги ;д
24. Често си играя с обиците си, особено ако съм с вързана коса
25. Мразя като си легна, някой крайник да ми се подава извън леглото.. Чудовището под леглото ми ще ми грабне крака или ръката и ще ме отвлечеАко крайник не се подава навън, чудовището е безпомощно xaxa
26. Когато се къпя, почти винаги правя едно и също в един и същи ред ;д
27. Лятото не излизам навън, ако не си намажа ръцете и краката с лосион за тяло.
Оф, има още доста сигурно, но стига, и без това ще ме вземете за б*хти откачалката![]()
Момиче ^^
откачалка не, ама бъгава и лигава като отбора си...
Имам страшно много.
- когато минавам през коридора си внушавам, че има някой (понеже е тъмно) и тичам към другата стая
- бия по мишката на компютъра :Д
- правя нещо и казвам ,,Ако не го направя еди какво си ще стане'' и е нещо лошо, и затова винаги съм длъжна да го изпълня ;д
- не настъпвам линиите на плочките
- вървя в крачка с този, с който ходя
- когато мина през шахта се удрям три пъти по гърба
- не мога да понасям завивката или покривката на леглото да допира земята. Преди даже и не понасях да виси изобщо и се увивах като мумия, за да не виси.
- не мога да спя с отвити крака
- въртя си очите
- обичам миризма на ацетон, бензин и т.н.
- седя с краката вдигнати на бюрото или на стола
- като мина през коридора винаги се оглеждам и пращам целувки на огледалото
- обищам дрехите ми да са подредени по цветове и дата на купуване
- обичам всичко да ми е на точното място, и да имам всичко за всякакви случаи, затова когато на някой от семейството му трябва нещо, пита мен, било то празна тетрадка линия, лепило ... и по-странното е, че ги купувам и ги държа нови ако ми потрябват
- търкам си лицето от корема на котката ми :Д
- задължително спя с възглавница между краката
- не издържам, когато имам пъпка
- всеки ден си казвам, че сутринта ще стана и ще си избера нещо, което не съм обличала скоро от гардероба, ще се гримирам, ще си направя прическа, но всяка сутрин ставам 30 минути преди училище и обличам това, което ми е пред очите, най-често това, което съм носила предния ден
- ВИНАГИ закъснявам за срещи, примерно дори и да няма какво да правя преди да изляза се бавя до последния момент и тогава започвам да се глася (както правя и в момента)
Ако имам някакви кожички около ноктите, които ме болят, обичам да "ровичкам" в тях и да си причинявам болка.
Никога не спя с отвити крака.
Минават ми доста странни мисли през главата - например си казвам "Ако това не стане до 10 секунди.." или "Ако не мога да направя това до 1 минута" и винаги си мисля, че ще се случи нещо лошо. Чувствам облекчение, ако го изпълня, въпреки че няма шанс да се случи.
Когато седна да ям на маса (вкъщи) винаги левият ми крак е вдигнат и се опирам на коляното си.
Обичам да лапам разни неща. :Д Слушалки, химикали, моливи, етц.
ОБОЖАВАМ да ме гъделичкат по ходилата. Блажено чувство!
Хапя си устните до болка.
Редовно си чопля кожичките на ноктите и ми отнема много усилия да се удържам.
Предпочитам да стоя с крака вдигнати горе и свити в коленете, стоя по този начин дори на маса и в училище. xD
Редовно си чопля миглите и ги разделям. (ужасно, знам)
Не обичам да ям вървейки.
Почти винаги закъснявам излизайки от нас и си наваквам бягайки по пътя.
Обичам да ходя по бельо у нас (и зима, и лято) и дори понякога съм отваряла входната врата така, ако някой ми досажда.
Не мога да пия/ям горещи неща.
Когато нямам какво да правя ям. Опитвам се обаче да са само плодове.
Докато си епилирам краката винаги се убеждавам, че съм национален герой.
Много обичам да ми пипат косата и да си играят с нея.
Мразя да ме пипат по раменете и да ми правят "масажи", от които после два дена ме боли гърба.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
- Винаги заспивам обърната наляво в свити колене
- Преди да се изкъпя се гледам в огледалото и слушам музика доста време
- Лятото като излизах и по пътя винаги ми се въртеше листо в ръцете
- Хапя си устните, ближа ги
- Много често си оправям веждите когато съм навън
- Не мога да оцелея, ако цял ден не слушам музика
Постоянно си хапя устните, преди го правех, когато съм притеснена, а сега почти постоянно. И много често правя разни гримаси без да се усещам, например кривя си устата наляво надясно или се мръщя и все ме питат кофти ли ми е или съм сърдита, а аз просто ей така си мисля за нещо и неволно го правя. Като съм притеснена или ме е хванало срам винаги си пускам косата, така че възможно най-добре да ме скрие. Преди като заспивах гледах краката ми да не са отвити, за да не вземе нещо страшно да се протегне изпод леглото и да ги сграбчи,а не вярвам в такива неща. От известно време вече си ги отвивам, но защото си измислих правило, че докато краката ми са в границите на леглото са в безопасност, но за това пък не ги пускам да висят
Като ям сандвич или каквото и да било подобно, винаги до половината си го ям нормално и след това го огризвам от страни, за да си оставя средното за най-накрая. И може би най-странното според мен, което правя, е че мразя нещо или някой да ми е от ляво. Не мога да понасям пръстени, гривни, чанти на лявата си ръка или нещо да ми е в левия джоб на дънките. А пък особено някой човек да ми стои от ляво, едвам понасям. Като вървя с някоя приятелка винаги се извъртам, така че да ми е в дясно, ако не е или пък като сядам
![]()
-Когато ми е скучно си разглеждам снимките на лаптопа и често трия доста снимки
-Често си казвам:,,Ако не направя еди какво си ще стане нещо лошо" и винаги бързам да го изпълня….пълната откачалка
-Не мога да понасям завивката ми да допира земята
-Винаги трябва да са ми завити краката,иначе не мога да заспя
-Обичам миризмата на боя,кафе,гума,коректор,нови учебници и книги,на маслото от релсите
-Обичам да си пукам врата и пръстите на ръцете
-Когато видя нацъфтяло връхче , взимам ножицата и косъм по косъм режа нацъфтялото
-Когато ям нещо задължително трябва да пия вода
-Обожавам да пия вода след като съм яла нещо сладко
-Имам мания да си мия ръцете
-Когато се храня си оставям най-вкусното за накрая
-Когато седна винаги трябва краката да са ми вдигнати или кръстосани,не мога да седя като нормален човек
-Когато говоря по телефона обикалям навсякъде по стаите,не мога да стоя на едно място
-Обичам да слагам по много сол и захар
-Винаги трябва да правя нещо,не мога да седя и да не правя нищо
-Чопля си раните, не мога да гледам корички, дразнят ме
-Обличането ми е в определен ред:сутиен-чорапи-панталон-блуза
-Не мога да спя,ако леглото е в средата на стаята
-Имам мания да подреждам и да почиствам,не мога да търпя да е разхвърляно
-Като мина покрай огледало,няма начин да не се огледам
-Винаги спя с гръб към стената(чувствам се защитена),иначе имам чувството,че някой ще ме грабне
-Когато тръгна на път винаги си вземам слушалките и слушам музика през целия път и си представям разни неща
Последно редактирано от Flowerlight96 : 01-19-2013 на 21:35