Мнооооого неща правя ;д

1. Първото нещо като се събудя е да пиша на момчето ми за добро утро. ^,^
2. Ако не пия кафе един ден, колкото и да съм спала предната вечер, ми се спи супер много...
3. Не мога да трая, ако безпричинно ми са отворени чекмеджетата, вратите, гардероба..
4. Като се прибера, проверявам около 3-4 пъти дали съм заключила..
5. Мразя да стоя на тихо, особено вечер сама ... ВИНАГИ ми е пуснато нещо на телевизора или компа.. Даже и да не го гледам, просто да ми бръмчи там.
6. Когато излизам, проверявам по няколко пъти дали в мене са ключовете, телефона и портмонето.
7. Когато си купя нова козметика, си казвам, че ще свърша първо старата и тогава ще ползвам новото, но никога не го правя ;д
8. Доста често закъснявам, но с 1-2 минутки, мааксимум 3.
9. Не мога да заспя, ако не съм завита.
10. Обичам понякога да стоя на светлината на свещи, не знам дали спаада тук, ноо ако не си запаля понякога някоя свещ и да си стоя така, не мога да си намеря място.. Много обичам ;д
11. Винаги, като ми дадат контролно или класно, си казвам, че е трябвало да уча повече, дори и да съм учила с часове.. -.-
12. Пълня си чантата с куп ненужни неща, просто за всеки случай да имам такова и такова и такова и такова ;д
13. Винаги преди да легна да спя пресмятам колко часа сън ще имам..
14. Рядко издържам с един лак повече от 3 дни...
15. Заспивам на пуснат телевизор, когато съм сама у нас вечер.. Иначе не мога да заспя, колкото и да ми се спи..
16. Имам много смотан навик когато се храня, да си оставя най-вкусничкото за накрая ;д Ако ям тортичка - кремчето накрая. Като ям пица или сандвич, ям първо от единия край, после от другия и накрая средата Абе, разбрахте..
17. Когато съм вкъщи, не мога да стоя с дънки и тясна тениска по мен, трябва да съм с нещо широко облечена..
18. Когато си тегля песен или снимка, блъскам всичко на десктопа
19. Хапя си бузите от вътрешната страна.
20. Заспивам много трудно вечер, ако не съм облечена с дреха на приятеля ми, не съм прегърнала играчката ми от него или не съм си пръснала от парфюма му по играчката или възглавницата. Най-често заспивам правейки и трите ;д
21. Когато съм тъжна ( и няма никой около мен ;д ) си говоря на котката, тя си търка муцунката в лицето ми като плача и ми оправя настроението. <3
22. Когато седна, винаги си кръстосвам краката или ги вдигам ;д
23. Не мога да стоя мирно на компютъра.. Правя много странни пози винаги ;д
24. Често си играя с обиците си, особено ако съм с вързана коса
25. Мразя като си легна, някой крайник да ми се подава извън леглото.. Чудовището под леглото ми ще ми грабне крака или ръката и ще ме отвлече Ако крайник не се подава навън, чудовището е безпомощно xaxa
26. Когато се къпя, почти винаги правя едно и също в един и същи ред ;д
27. Лятото не излизам навън, ако не си намажа ръцете и краката с лосион за тяло.

Оф, има още доста сигурно, но стига, и без това ще ме вземете за б*хти откачалката