Цитирай Първоначално написано от blondeVIP Виж мнението
- когато се оправя да излизам винаги за последно пред вратата се поглеждам в огледалото, повдигам вежда и правя някаква муцунка, за да преценя дали се харесвам просто навик
И аз го правя същото и като съм с някоя приятелка много ми се смеят за тва ...
Ако е под 30 градуса не мога да заспя,дори лятото си вкл. климатика на топло,също така заспивам само по корем и имам навика ако спя с някой да си качвам краката върху него и мрънкам ако не ме гушне
Постоянно си премятам косата.
Когато седя или съм с кръстосани крака или съм си ги качила в/у стола .
Тва може да прозвучи много странно,но пуша адски много,защото трябва да имам нещо в устата ако не е цигара,ще е химикалка,пръст,нещо от дрехите ми или дъвча сламка :Д
Винаги чакам кафето да ми изстине,защото като малка се опарих с чай и от тогава и чай не пия :Д
Оглеждам се във всичко възможно,покрай което мина .
Ако салатата ми не плува буквално в оцет,не мога да я ям..адски много обичам кисело и слагам на почти всичко :Д Постоянно си пипам миглите и си играя с гривната или обицата ми :Д
Когато е тъмно винаги тичам по стълбите от 2рия етаж,страх ме е.
Когато ми е скучно си разглеждам картинките на лаптопа и постоянно си преподреждам папките.
Слагам си ааадски много пяна за коса и обичам косата да ми е твърда :Д
Когато чакам някой винаги си вадя телефона,дори да не правя нищо...само го откл и закл :Д
Когато пътувам някъде,дори да отивам за 2 дена си помъквам цялата покъщнина...за всеки случай!
Изпитвам ужас от коланите в колите и никога не си слагам.
Имам си ритуал преди да заспя да играя около 15 мин на една игра на телефона,после пресмятам колко часа сън имам и чак тогава заспивам.А и не понасям да ми бучи нещо на главата,за това почти не пускам телевизора.
Имам още много странни навици,но в момента за това се сещам :Д