- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Странни навици
- Винаги заспивам в поза обърната на дясно, с ръце под възглавницата и разчепени крака![]()
- Завивам си краката абсолютно винаги или в краен случай ако ми е много топло просто гледам да са колкото се може по-навътре на леглото сакън някой да не ме дръпне докато спя![]()
- Пукам си пръстите. Отвратителен навик е и всички ми се карат, но на мен си ми харесва.
- Обичам миризмата на ацетон.
- Когато съм притеснена почвам да си играя с косата - увивам си я около пръстите. А когато ми е скучно си хващам по един кичур и започвам да си плета плитки, разплитам ги и после пак![]()
- Винаги гледам краката и ръцете да са ми в изпънато положение. Когато са свити ми се изпотяват и това ме дразни супер много.
- Имах навика да си гриза ноктите, но за щастие вече спрях - сега само си ги пипам и си играя с тях.
- Броя плочките по улицата. Това от малка ми е останало и всеки път си казвам, че ще престана и все не мога.
- Като си слагам спирала или молив винаги съм с отворена уста![]()
- Обичам да си търкам ноктите във възглавницата - звука побърква всички, но аз го обожавам![]()
- Не спя на тъмно, защото ме е страх. Това е нещото, за което най-много ми се подиграват... Дърта магарица, а на лампа спи...Ако има още някой в стаята нямам проблем, но сама ли съм лампата задължително свети.
- Имам една огромна плюшена мечка, без която не мога да заспя. И за това също ми се подиграват, защото където и да тръгнеме аз си влача огромната мечка с менПросто съм свикнала да ми е до главата като заспивам.
- Задължителното - къде що има огледало или витрина аз все се оглеждам.
- Ааа и винаги като седнем някъде, в момента, в който станем аз задължително трябва да попитам "Имам ли нещо отзад?", "Мръсна ли съм?", "Я ме виж"И затова ме мразят много ама кво да се прави...
За тези се сещам в момента, но сигурно има още доста![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!