момичетааа направо м инапълнихте душата ..
сега е мой ред:

- ВИНАГИ се оглеждам въ ввитрини, огледала, въпреки че м ие ясно ,че вътре има някой!
- хапя си устата ..
- не мога да седя в една поза за повече от 10-15 минути .. винаги си сменям краката, кръстосвам ги, качвам ги (като съм в тролей/трамвай) ..
- обичам миризмата на лепило, лак, боя и всеки път щом си купя нов брой ня някое списание си го душкам .. ^^
- почти винаги едната м иръка е под възглавницата ..
- имам над 50 лака в нас и супер много ме мързи да се лакирам, защото знам, че с лявата ще се омажа и после ще ме мързи да си го махам ..
- често ми се случва да се преоблека няколко пъти преди да излезна ..
- ВИНАГИ заключвам вратата с влизането ми .. ;д
- почти винаги като с еприбирам трябва да говоря с някой по телефона (особено ако е тъмно) ..
- имам навика да се заглеждам във всеки един магазин за дрехи, козметика и обици/гривни и т.н. и ми трябват точно 5 секунди да си харесам нещо като за това време в движение съм огледала всичко в магазина .. ;д
- купувам си неща, които знам, че няма да ги облека/обуя/ сложа втори път, но за момента щом ги искам трябва да ги имам .. и сега така си седят в нас .. Същото е и с козметиката ..
- играя си с обици/гердани/гривните ми ..
- използвам много заразителн ии кофти думи дори към приятелките си като "бате" ..

100% има още, но в момента не се сещам ..