- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Страхотна е но..
Днес си купих дънкова пола ,хареса ми страшно много,проблема е че ми е малко тясна...
Дали с времето ще се разшириМоля ви кажете някакъв начин ,че да ми седи нормално
![]()
Благодаря предварително,...
ПЛОВДИВ
Може и да се разшири, но не е сигурно. Аз преди време си бях взела едни дънки, които ми бяха малко теснички и си мислех, че ще се разширят... но те не мръднаха![]()
и аз имам дънки който ми са тясни ,и не се разширяват...бях чела в някакав саит че до къто се нови трябва да се намокрят с вода и щяли да се отпуснат,ама..![]()
А за полата ами какво да се прави ще гледам да отслабна малко ,друг е въпроса ,че така сам си добре ..ама заради полата..от 100 години не бях носила поли,но тази като я видяхх и се влщбих в нея,иначе ми седи много добре,но само дето малко ме стяга
![]()
![]()
Нека някой ако знае някакъв номер как да се разшири да пише/...![]()
![]()
![]()
![]()
ПЛОВДИВ
Зависи от плата на дънките,някои са еластични,други не.
Дънковият плат може да не е еластичен, но да се разшири.Първоначално написано от titinkaa
Да, зависи от плата. Но при мен повечето панталони ми си разширяват с времето.Първоначално написано от titinkaa
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Зависи от материята, ако ме питаш..
Не трябваше да я купуваш, ако не си сигурна..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
нещоо подобно на това е ...
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=583
ПЛОВДИВ
Според мен няма да стане.Нямам си идея,обаче ако се изпере на друга температура дали няма да се свие или разтегне(нали така става с блузките,но сигурно не е така при дънките и издрънках пълната глупост)![]()
оф майка ми ще ме пребиене заради парите ами че не ми става а пък съм я купила..пералня няма да пусна заради една пола,до довечера трябва да разреша проблема,но как не знам
![]()
ПЛОВДИВ
Не знам, моите дрехи не се разширяват. По принцип обаче, като седя дълго седнала в някаква странна поза, полите ми се изпъват малко. Но да се разширят - не.
еххх жалко![]()
ПЛОВДИВ
Мисля, че полите не се разширяват, особено ако има джобове отстрани.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
не е жалко ,а е много ама много жалко![]()
![]()
![]()
![]()
Довечера ще ритна камбаната![]()
...ако ви е жал поне малко за мен,дайте идея какво да правя
![]()
ПЛОВДИВ
Ами, не й я показвай. Може да я занесеш на шивач, ако е възможно, да ти я разшири малко, за да си я носиш.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
е аз и казах вече че съмя купила и и казах ,че малко ми е тясна..
Искаммм да я разширя по някакав начин.. другарите ако се сетите нещо чакам вашите съветчета до ДОВЕЧЕРА
ПЛОВДИВ
Е, до довечера само една НОВА по-широка пола ще оправи положениетоПредлагам да отлагаш, докато майка ти забрави за нея. Например кажи, че си забелязала някакво петно по нея и си я изпрала и довечера излез с номера, че е още мокра. Може утре да не стане дума и да не се наложи да я пробваш.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
НЯМА ДА лъжа просто искам полата да се разшири трудно си харесва дрехи..днес ме напече слънцето зради тая пола,поне да мога да я нося
Ама защо другите не пишат
ПЛОВДИВ
Е, като я купувашe не я ли пробва?
Няма начин да се разшири. Пробвай се да я смениш, ако не си скъсала етикета и пазиш касовата бележка.![]()
нямаше по голям номер,другите модели не ми харесаха...полата преди да я купя мерих ,ама .
ПЛОВДИВ