.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем със задържането на ерекцията...

Здравейте на всички.Казвам се Сисо и съм на 18г.
    Не съм нов във форума(смисъл такъв,че постоянно следя какво се пише из разделите),но за пръв път се решавам да пиша.
    Знам,че има 1 000 000 такива теми сигурно,но явно предпочитам успокоенията(ако има такива естествено) и препоръките да бъдат насочени лично към мен,а не към някой друг автор,макар темата да е една и съща....
    Та към проблема ми...Той както се досещате от заглавието имам проблем със задържането на ерекцията...имам приятелка,преди нея също съм имал приятелки....НО с нито една не съм правил секс,заради този отвратителен мой проблем...и проблема не е в това,че не мога да вдигна "самолета",дори точно обратното,но тръгнат ли нещата към секс и явно почвам да се притеснявам,макар да не знам и аз за какво,и малкия парашмангел просто клюмва...иначе по време на любовната игра,или свирките,които ми прави приятелката ми,нямам никакъв проблем със задържането на ерекцията...но както казах по-горе "самолета" ми автоматически се приземява,когато се замисля,че следващата стъпка след любовната игра е секса...и направо вече полудявам...омръзна ми ...не е честно спрямо приятелката ми само на мен да ми кеф докато например тя ми прави свирка или "ръкоблудства"....знам,че проблема не е в неизправността на инструмента ми,а е на психическа основа...и знам,че просто трябва да се оставя на удоволствието и да не мисля за нищо друго,но просто не знам какво става....а не е и като да кажеш,че приятелката ми не ме възбужда...побърква ме дори...но-о-о.....и-и-и просто не знам вече какво да правя...ааа забравих да кажа,че всъщност май един от големите проблеми е и в презерватива...защото 2 пъти като по чудо се случи че правихме секс,ама без презерватив и се получи...обаче шибания презерватив прецаква работите много,защото ако случайно не е спаднал х*я ми веднага след като съм се замислил за секса и се стигне до слагането на презерватива,там нещата тотално се прецакват...защото като тръгна да го слагам и "парашмангела" тотално увяхва и не мога да си сложа смотания презерватив....

таааа надявам се да сте разбрали в общи линии какъв е проблема ми,макар текста ми да е малко разбъркан и да ми дадете някакви съвети...и ако може без присъщите за българските форуми обиди и затапвания за това колко съм зле,или да се гръмна и т.н. ....ако нямате какво да кажете по-добре не пишете нищо.... ;]

Благодаря ви предварително :} :} :}

Предлагам ти да вземеш някое хапче като виагра за първия път,защото както каза,сигурно се притесняваш...имайки предвид,че май се взима с рецепта,не знам...вземи и пийни малко алкохол преди това,за да се отпуснеш(ама не много,че тогава става по-лошо) ако проблема ти продължава и след това,тогава потърси помощ...

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Не съм сигурен,но може да си алергичен към латекс или нещо подобно

^ Как ще е гей, като каза, че приятелката му го побърква... Стига сте знали много...

Ако проблема е в презерватива-лесно: Нека пие противозачатъчни. Така независимо от проблема ти, дори да се скъса презерватив няма да има Ескапели и истерии
    Иначе... Не знам, както казваш на психична основа е,всичко е в главата ти. Замисли се какво точно те плаши и се опитай да го преодолееш.
    ~девойче съм~

Значи нормално е докато ти прави свирка или чекия да свършиш. Не можах да разбера идеята ти много, но до колкото разбрах имаш проблем със задържането и бързо свършваш. Пробвай първо да си удариш една чекия преди секса или приятелката ти да ти направи една свирка и да свършиш и след това продължи с секса. Така ще свършиш по-бавно. Аз така направих като правих за първи път секс. Ударих си 1 чекия и издържах цели 15 минути.

Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Значи нормално е докато ти прави свирка или чекия да свършиш. Не можах да разбера идеята ти много, но до колкото разбрах имаш проблем със задържането и бързо свършваш. Пробвай първо да си удариш една чекия преди секса или приятелката ти да ти направи една свирка и да свършиш и след това продължи с секса. Така ще свършиш по-бавно. Аз така направих като правих за първи път секс. Ударих си 1 чекия и издържах цели 15 минути.
    Ерекция, не Еякулация!
    ПТ: Ако проблемът е в презерватива - use apche!

Цитирай Първоначално написано от CrunKinG
    Ерекция, не Еякулация!
    ПТ: Ако проблемът е в презерватива - use apche!
    Опа днес съм малко неадекватен

+1

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Не еякулация,ами ерекция вземи се образовай малко. А към автора,подготвяй се психически преди любовната игра с приятелката ти.

Цитирай Първоначално написано от jumpin
    Не еякулация,ами ерекция вземи се образовай малко. А към автора,подготвяй се психически преди любовната игра с приятелката ти.
    На тебе не ти ли се е случвало да се объркаш? Я си трай.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Цитирай Първоначално написано от jumpin
    На тебе не ти ли се е случвало да се объркаш? Я си трай.
    Трай ще викаш на майка си .. ха-ха-ха

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Абе ей, шмингели я се кротнете бе!
    Пичага, споко, тва е на психична основа Доста хора са, като мен и теб, на мен лично докато съм с кондом доста често ми омеква .. щот един вид не може да диша (така си го обеснявам аз) пък без кондом съм но проблемс, така че давай смело и се небой, некой ден ше се хванеш и сам ше си опраиш нещата, тука с писане не става, те и тея от форума един ше ти каже смислено нещо другите ше се заядат, така че ДАВАЙ СМЕЛО БРО !
    А, и бтв, алкохола ше ти помогне, смис малко, колкото да ти замота главата, а не да се напиеш да не стане грам .. колкото да ти паднат задръжките

A aко тя прави всичко няма ли да се възбудиш повече? В смисъл ако го докосва и след това сложи презерватива?

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Пич докато си го мушнеш в гумата .. отнема колкото и малко да е от времето .. не е гот .. !

ъп на темата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си