Цитирай Първоначално написано от cherinka
И мойта мама така.
Накрая си хвана чукалата, 5 месеца живя на квартира, аз й помагах с (о,БОЖЕ МОЙ) моите велики 5лв. джобни на ден, тегли цифра заеми, умря от глад, свали 30кила, разведе се с баща ми, искаше да се самоубива, но живеела само заради мен. Цялата подмолна рода й обърна гръб (като гледам и твоята е някаква нещастна такава, особено баба ти-досада и половина), в момента дължи 5 хил лева по банки, НО

запозна се със страхотен човек, в момента са заедно, няма какво да ядат, НО са заедно вече 4 години. И са щастливи. Безпаричието сплотява народа, колкото и да има да се поспори по този въпрос.

Мисълта знаеш ли каква ми е? Ти си единствената й (предполагам) упора. Бъди до нея. Това не са като нашите елементарни връзки, изсисква се доста голяма смелост, да прекратиш цифра години брака си, а щом са последвали и деца от него. Малко в минус ви е, че живеете сто души под един покрив. Не трябва да се бъркат майки, баби, лели, призлява ми от 'роднинските' съвети и помощ. Трябва самостоятелност, радикалност, и винаги съм се чудила такива хора, като твоята и моята майка как си позволяват да ни възпитават и да ни напътстват в живота, след като не могат да оправят своя собствен живот, а са на 40г.+ Но безумието, нерешителността, страхът, и други, не те питат на колко години си, нали???
То в брака не е проблем , във връзката с любовника е проблема, с него не може да се раздели . С баща ми реално не са заедно, просто не се развеждат .
Инак, принципно си живеем отделно с мама и тате, но сега живеем при бабата, дядото , лелята поради няколко причини - да не плащаме големи сметки , защото на едното място сме със соларен панел и парно , и просто плащаме по-малко , вкъщи сме на ток . И от друга страна - майка ми просто иска тук , въпреки ,че се кара с всички и всички я изнервят.
А, именно заради майката на баща ми нашите са с кофти брак , щото живеехме всички заедно преди да умре .
Раздвам се за майка ти , дано и моята намери някой и се успокои , че е тегаво , до преди малко пак се джанкахме.
Мерси за отговора :>