- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема: Switched at birth
Гледали ли сте сериалчето? Какви са ви впечатленията ?![]()
Сериалът ни разкрива историята за две момичета, които инцидентно биват разменени при раждането си. Бей Кениш израства в богато семейство с двама родители и един брат, докато Дафни Васкез, която е изгубила слуха си поради заболяване на менингит, израства със самотна майка в беден квартал. Нещата стават драматични и за двете семейства, когато се запознават, защото трябва да се научат, как да съжителстват заедно, в името на момичетата.
Е как може никой да не коментира темата, сериалчето е много хубаво, поне според мен. Поне имат някаква нова идея, нещо по-различно от вещите и вампирите и като цяло свръхестественото, каквито пускат в последно време. Гледайте го, няма да съжалявате![]()
Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!
Да аз го започнах на скоро може би в следващите серии ще стане по-интересен.
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!
Гледах го още когато го пуснаха,новите серии не съм все още.Дори не знаех,че са започнали да ги излъчват.Отначало не изглеждаше толкова обещаващ,но след 5-6 серия ме грабна.Ще изчакам да се посъберат малко и ще си ги дръпна всичките.
Като цяло ми хареса това, че идеята е нова. Вярно, че в началото не беше кой знае какво, но после се доразвиха героите и стана доста интересно.
Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!