Първоначално написано от
UNITED2
и аз се върнах от киното с подути очи но все пак весела физиономия !
Още самото начало с музиката и логото на WB беше перфектно,дори самата мисъл,че го виждам за последен път ме натъжи...
В началото филма беше малко муден,докато не пристигнаха в гринготс,тогава се стигна до същността (беше ми муден защото го гледах на испански) ...
Мелодийката,когато Хари се появи в нужната стая просто невероятно изтръпнах целия наистина се искефих...... всичко беше перфектно !
А смъртта на Снейп,тогава просто една буца заседна на гърлото ми и докато гледах спомените се сдръжах но на сцената дето е прегърнал Лили мъртва и плаче вече пролях сълзи,а хора зад мен и пред мен плакаха с глас просто....
Имаше още няколко сцени на,които не ме е срам да кажа,че се разревах но малко... докато Хари не тръгна към гората и Хърмаяни го прегърна плачейки... там мисля,че вече започнах се давя от старание да не чуят другите,че плача но просто плаках....
Накрая,когато тримата стояха на моста хванати за ръце вече без да се усетя сълзи ми потекоха по лицето.Целият ми живот до момента мина,като на лента пред очите ми,през всеки един момент от него присъстваше и Хари Потър,нямаше как да не се разрева просто....
Боли ме гърлото,имах нужда да се разрева с глас но не можах и проклетата буца си остана в него Confused
И всичко това без да разбирам и думичка от филма,представям си като го гледам със субтитри Smile
Ефектите бяха страшни !!!
Макгонагъл ми напълни душата в "дуела" със Снейп,беше толкова яко...
Смъртта на Левандър пфф,доста гадно Sad
А за Фред да не говорим просто всички в киното подсмърчаха ...
Края на Волдемор-ЕПИЧЕН не можеше да е по добре Smile
Достоен завършек на поредицата с прекрасен епилог,всички ги бяха направили да изглеждат естествено и добре,от снимките дето бях видял в нета за епилога Хари изглеждаше толкова стар...
Наистина едно голямо БРАВО и още по голямо БЛАГОДАРЯ за прекрасния финал,който пресъздадаха на екран !
Огромно БЛАГОДАРЯ на РОУЛИНГ,създателката на част от нашия свят,ОБИЧАМ Я и винаги ще я помня,като най великата писателка на всички времена !
Забравих да спомена за ПЕРФЕКТНАТА игра на актьорите Ема много ми въздейства,Дан беше брилянтен,Рупърт също за Алан Рикман просто няма да споменавам той беше ВЕЛИК !