- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първа свирка
Може да ви се стори глупаво, но...
Преди около 10 дни с него си говорихме за това и той ми каза, че още не е готов (така е и при мен), но вие на каква възраст направихте (за момичетата) първата свирка на момче ии вие, момчета, на колко години я "получихте" от момиче![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
първата я получих някъде на 15 а най малката която мие правила е 14 годишна
Още не е готов?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
На 14. Приятеля ми беше на 20 тогава, и на него му беше за първи път.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мхм, точно в това е въпросът. Ако взема 20 приятели момчета, 19 от тях ще са толкова въодушевени от идеята още утре да им се направи, че нищо чудно и някаква мазна усмивчица да се появи на лицето имПървоначално написано от Priceless
. А той смята, че още не е готов
![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
14.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А секс правите ли ?Първоначално написано от youarehotnyouarencold
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
ХихиПървоначално написано от Priceless
. Не правим, но според мен от едното следва другото (дори и след време)
Може да се притеснява от .. "достойнството си"![]()
Hilary_![]()
на 16
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
18 и не възрази изобщо :P.Може да се питеснява,че не си сигурна,че ти го искаш истински нз.
Ами аз първо започнах да правя секс и доста след това пристъпих към оралните ласки, защото за мен свирката е много по-интимен акт. Та първата свирка я направих на 17.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ти го възбуди и му го налапай, пък ще видиш как внезапно ще стане готов. Тея неща не се мислят и уговарят, а просто се правят.
Welcome to the Jungle...
Една много пияна 14 годишна,аз бях на 16Eстествено не беше от най-яките,но хубавото е,че нямаше инциденти
![]()
16
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
точноПървоначално написано от DarkTemplar
Moже да му престои някаква операция на уя или просто да има комплекси с члена си![]()
Аха.Първоначално написано от DarkTemplar
Представям си как си лягат.. и тя казва: "Готов ли си да ти направя свирка?" и той "Не, изчакай до 15-то число следващия месец"![]()
Иначе аз бая дълго време си бях само на френската част преди истинския секс. Таа, 15, 16 без 3-4 месеца май.
Мили деца, да не стане някой инцидент че после. Та за първата свирка дето ми направиха бях на риба. Хванах един шаран, ама направих глупавата грешка да бъдя гол, и като ме захапа за у...я и кат почна да смуче гадината мръсна стана лошо, получих инфекция и трябваше да ми набутат една тръба в пениса, това беше първият път когато ми го вкараха, лошото беше отпред. А за отзад имам друга история, бях на лов. btw вие сте бахти тъпите.
![]()
бях на 15 и се справих отлично за начинаеща![]()
![]()
Първоначално написано от Priceless