- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първа свирка
Преди 2 седмици...
Ми аз на мойто гадже му правя почти всеки ден свирки. А иначе първата свирка беше когато бях на 14
Демек... тая година?!Първоначално написано от krisity96
...
хахах.. аз като ви гледам съм била направо задръстена бе![]()
За 1ви път направих свирка на 17... а колкото до "срамежливия" тип.. най-вероятно нещо го комплексира... иначе е просто абсурдно...
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Ти виждала ли си го гол?Може да не се е събличал пред момиче и да го е срам
На 19Радвам се, че поне с това не избързах и го направих на човек, който обичам адски много ( и на него му беше за пръв път, но все пак е малък от мен, не с много де, да си не помислите нещо
)
Дам.. Това е нещо много интимно и се прави само на човек, когото обичаш ... Другото е к'урвенска работа.Първоначално написано от DragonLady
Още не съм.(след 2 месеца ставам на 16)
Female съм.
*сън*
Аз лично не мисля така-2 от момичетата , с които съм спал , ги познавах точно , има-няма - 24 часа. И на двете им пуснах по едно езиче преди същинската част и не въждам нищо нередно в т'ва. Друг е въпросът , че само едната ми върна услугатаПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
![]()
Он - първата си я получих на 15, от момиче , което беше с 1 година по-голямо от мен![]()
На 14 : )