- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е навит ??
Здравейте , значи имам форум за музика , но той е в процес на разработка все още.. та във форума ще има теми за всякакъв вид музика от чалга до метъл и ще ми трябват помощници.. (АДМИНИ/МОДЕРАТОРИ) Всеки запознат със света на музиката е добре дошъл.. има само 1 правило ДА СТЕ СЕРИОЗНИ!! Благодаря ви предварително!![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Аз съм навита ! За стил Чалга -слушам от 1999 год. и има адски малко песни ,които да не знам наизуст![]()
Или всичко или нищо .
кажи си скайп..Първоначално написано от vakanciqta
) или ме намери на kiretooo_96
Ако ти трябват хора брой ме. Имам свободно време, а и ми липсва цялото това организиране на форуми. Стил - запозната съм най-вече с класически рок; хеви, груув и траш метъл(ако трябва ги обобщи, и другите ги знам, но не ги слушам толкова). Няма да откажа и да се занимавам с нещо от сорта на джаз.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Супер , ти си идеалният човек ! Същата работа намери ме по скайп , а бе който се интересува и е СЕРИОЗЕН , най важното , за повече инфо да ме намери на скайп :P kiretooo_96 макар , че и тук да пишете не е проблем![]()
[реклама]Аз разбирам по малко от всякакви стилове (от някои повечко де)
Освен т'ва съм се занимавал и с музика.![]()
[/реклама]
Брат и ти ме намери по скайп или си остави твоя , да се разберем там и да ти обясня за кво стаа на въпрос :P
Аз слушам доста хипхоп.
И то още от началото на 90-те. Смея да твърдя,че с хипхопа и рап музиката съм запознат.Ако ти трябва такъв може да се разберем по скайп.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Ако не си намерил хора все още брой ме, музиката си е начин на живот така че няма да говоря от кога слушам и т.н , Hip-Hop,R&B, и по лек метъл са нещата от който разбирам най-много.Иначе бих казал че съм компетентен във почти всички стилове![]()
Брей.. Радвам се , че има толкова много желаещи) Във скайпа като ме добавите , само пишете , че сте от тийнпроблем , да ви знам кои сте
![]()
Ако все още има места си предлагам услугите:Д Кажи речи с рока съм най-запозната и метъл в по-малки количества, но все пак достатъчно
Wanting to be someone else is a waste of the person you are.
Съжелявам , но за РОК/МЕТЪЛ местата свършиха ... и за RnB също.. който е запознат със house electro и тея да пише имаме нужда от 2-ма човека !!
Все още имаме нужда от администратори!
Ами аз мога да се включа сериозно съм.... Имам дискография на Еминем и на Бушидо същомога и за Dub step да помогна въпреки, че там не съм много на вътре в нещата ама мога да се образовам
![]()
П.П на 14 съм ако има някакво значение![]()
Имаме нужда от човек за рапа , поп-фолка , техно/хаус и всички подкатегории на тази музика , джаз и българска музика
Познанията ми в джаза и соула не са много задълбочени, но с радост бих помогнал за рок, поп и бг поп музиката. Ако ти трябва такъв човек- ЛС![]()
Успех
Respect my authoritah
Дам трябва ми , намери ме на скайп kiretooo_96 за повече инфоПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
Май няма вече много места,но все пак и аз да се предложаАз разбирам от поп най-вече,и от по популярна музика - MTV,The Voice,City и тн... ако трябват хора,казвайте
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
E форумът вече е готов http://allmusic.bulgarianforum.net/
Форум за всякакъв стил музикано все още имаме нужда от админи на няколко раздела , който е заинтересован skype: kiretooo_96
![]()
Тва като прочетох тая тема си припомних как навремето и аз си правих форумчета за щяло и нещяло и ми беше няква мания да съм админ или модератор
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n