.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кой е навит ??

Здравейте , значи имам форум за музика , но той е в процес на разработка все още.. та във форума ще има теми за всякакъв вид музика от чалга до метъл и ще ми трябват помощници.. (АДМИНИ/МОДЕРАТОРИ) Всеки запознат със света на музиката е добре дошъл.. има само 1 правило ДА СТЕ СЕРИОЗНИ!! Благодаря ви предварително!
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Голям фен
    Аз съм навита ! За стил Чалга -слушам от 1999 год. и има адски малко песни ,които да не знам наизуст
    Или всичко или нищо .

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Аз съм навита ! За стил Чалга -слушам от 1999 год. и има адски малко песни ,които да не знам наизуст
    кажи си скайп.. ) или ме намери на kiretooo_96

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако ти трябват хора брой ме. Имам свободно време, а и ми липсва цялото това организиране на форуми. Стил - запозната съм най-вече с класически рок; хеви, груув и траш метъл(ако трябва ги обобщи, и другите ги знам, но не ги слушам толкова). Няма да откажа и да се занимавам с нещо от сорта на джаз.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер , ти си идеалният човек ! Същата работа намери ме по скайп , а бе който се интересува и е СЕРИОЗЕН , най важното , за повече инфо да ме намери на скайп :P kiretooo_96 макар , че и тук да пишете не е проблем

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    [реклама]Аз разбирам по малко от всякакви стилове (от някои повечко де )
    Освен т'ва съм се занимавал и с музика.
    [/реклама]

Брат и ти ме намери по скайп или си остави твоя , да се разберем там и да ти обясня за кво стаа на въпрос :P

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Аз слушам доста хипхоп.
    И то още от началото на 90-те. Смея да твърдя,че с хипхопа и рап музиката съм запознат.Ако ти трябва такъв може да се разберем по скайп.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Ако не си намерил хора все още брой ме, музиката си е начин на живот така че няма да говоря от кога слушам и т.н , Hip-Hop,R&B, и по лек метъл са нещата от който разбирам най-много.Иначе бих казал че съм компетентен във почти всички стилове

Брей.. Радвам се , че има толкова много желаещи ) Във скайпа като ме добавите , само пишете , че сте от тийнпроблем , да ви знам кои сте

Ако все още има места си предлагам услугите:Д Кажи речи с рока съм най-запозната и метъл в по-малки количества, но все пак достатъчно
    Wanting to be someone else is a waste of the person you are.

Съжелявам , но за РОК/МЕТЪЛ местата свършиха ... и за RnB също.. който е запознат със house electro и тея да пише имаме нужда от 2-ма човека !!

Все още имаме нужда от администратори!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    hardstyle върши ли ти работа ?

Ами аз мога да се включа сериозно съм.... Имам дискография на Еминем и на Бушидо също мога и за Dub step да помогна въпреки, че там не съм много на вътре в нещата ама мога да се образовам

П.П на 14 съм ако има някакво значение

Имаме нужда от човек за рапа , поп-фолка , техно/хаус и всички подкатегории на тази музика , джаз и българска музика

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Познанията ми в джаза и соула не са много задълбочени, но с радост бих помогнал за рок, поп и бг поп музиката. Ако ти трябва такъв човек- ЛС
    Успех
    Respect my authoritah

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    Познанията ми в джаза и соула не са много задълбочени, но с радост бих помогнал за рок, поп и бг поп музиката. Ако ти трябва такъв човек- ЛС
    Успех
    Дам трябва ми , намери ме на скайп kiretooo_96 за повече инфо

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Май няма вече много места,но все пак и аз да се предложа Аз разбирам от поп най-вече,и от по популярна музика - MTV,The Voice,City и тн... ако трябват хора,казвайте
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

E форумът вече е готов http://allmusic.bulgarianforum.net/
    Форум за всякакъв стил музика но все още имаме нужда от админи на няколко раздела , който е заинтересован skype: kiretooo_96

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Тва като прочетох тая тема си припомних как навремето и аз си правих форумчета за щяло и нещяло и ми беше няква мания да съм админ или модератор
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си