.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на fuckme
    ^ така деее, 6-7, пак са МНОГО

Супер фен
    Град
    България
    ВСИЧКИ ТИ КАЗВАТ РУСКИ,НО НЕ ГИ СЛУШАЙ!КЪДЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВА РУСКИЯ?ИЗБЕРИ ИЛИ ИСПАНСКИ ИЛИ НЕМСКИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗА ИСПАНСКИЯ СЕ ГОВОРИ ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ,А НЕМСКИЯ В ОКОЛО 9 ДЪРЖАВИ(не е малко),ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ,НО ИЗБОРА Е ТВОЙ.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Испански или Френски !

Испанския се говори и в Северна и в Южна Америка , както и в Европа.
    Френския ще ти помогне , защото също се говори и в Канада и още други.

Мисля , да избереш испански

Аз в момента уча френски , труден е , а тази година ще съм 9 клас и ще уча английски , искам да уча в САЩ.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Аз лично съм влюбена в испанския,а и също така го уча.Френският,колкото и да ми е омразен,е много разпространен в цял свят и ще ти бъде полезен.Руски вече все по-малко се учи,но преди е бил най-говоримият.Все пак е лесен,защото е близък до българския.Аз ще уча руски след 10 клас Италианския - не мисля,че ще ти бъде полезен,особено ако нямаш общо с Италия и учиш в друга държава.Да,прилича си с испанския,но е много груб,а испанският е по-нежен.Немски - знам,че е ужасно труден,защото две мои приятелки учат в първа немска и се съсипват да учат граматика
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    ВСИЧКИ ТИ КАЗВАТ РУСКИ,НО НЕ ГИ СЛУШАЙ!КЪДЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВА РУСКИЯ?ИЗБЕРИ ИЛИ ИСПАНСКИ ИЛИ НЕМСКИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗА ИСПАНСКИЯ СЕ ГОВОРИ ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ,А НЕМСКИЯ В ОКОЛО 9 ДЪРЖАВИ(не е малко),ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ,НО ИЗБОРА Е ТВОЙ.
    И в Южна Америка ли ще отиде?! Тук в Европа са по-малко...Немския се вижда, че не ти се учи. А НАСИЛА НЕ СТАВА! Според мен русия е най-добрия вариант! Убеждавам те, че много хора знаят руски, защото във Европа три езика се борят за основни и това са руски,немски и английски! Не се притеснявай, че знаеш повече славянски езици..щом знаеш английски руски/немски всичко ти е ок...според мен избирай м/у руски и немски...В твоето положение бих избрала руски, но си е твое решението

Френски според мен, в много страни се говори, във Франция се печелят мангизи ако това ти е целта
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Задължително английски, а другият език спорд мен е добре да е западен (немски, френски, испански...), тъй като в обединена Европа който и да е европейски език все ще може да ти послужи.
    Не знам за какво в последно време налагат руския. Руският единствено може да помогне при намиране на работа по черноморието и то временна, за през лятото, когато има туристи. В Русия нито можеш да работиш, нито да учиш, а какво остава да пребиваваш по-дълго време, там положението е по-зле от тук.

Град
    Lunataaa
    Френски или испански.
    Аз уча френски,но като се замисля как го мразех преди да започна да го уча... сега обаче съм влюбена в него
    И аз като теб се чудех какъв език да уча.Повечето хора които питах ме насочваха към френския затова избрах него...и повярвай ми не съжалявам.Във Европа след английски най-много се говори френски.По принцип и на други места е доста разпространен...
    И испанският не е лош вариант макар,че нямаш намерение да ходиш там какво ти пречи да го разбираш,не се знае за какво ще ти потрябава.
    Все пак изборът си е твой,какъвто и език да избереш все ще ти е в плюс

аз мисля че най- полезен ще ти бъде да научиш български
    Пиках на химна!!!

какъв език да уча руски или немски?
    кой е по - лесен?
    Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Щом ти харесва латинският по-добре учи гръцки. Не е от най-популярните за учене за разлика от испански, руски и т.н
    От изброените- немски.

Цитирай Първоначално написано от ver4eto007 Виж мнението
    Италиански
    +1 .........

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    не се подвеждай по това че на руски някои неща са подобни, езикът има много трудна граматика
    френски се говори и в Канада, но по-добре не взимай език който после ще учиш с нежелание, защото произношението не ти харесва
    Доколкото разбрах харесваш италянския и немския, а и това че ще почнеш с немския пак от начало не е загуба на време, те докато другите са в началото и на тебе ти е лесно, можеш да учиш сама по-трудните неща и да си една крачка преди тях. Ако харесваш италянския повече го вземи него. Всеки един език може да ти е от полза, вземи този който ще ти прави удоволствие да го учиш. Иначе немският и италянският са г-д еднакви по трудност.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен
    Дай английския и немския па и руският ти е предимство,тия гръцки глупости ги остави най-добре

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от fuckme Виж мнението
    испанският се говори в много страни, пък и е много близък с португалския, който също се говори в доста страни.
    Защо говорите глупости? Португалски се говори от Португалия, Бразилия и голяма част от африканските колонии. К`во като испански говори половината свят, то и китайски говори 1/4 от населението ама не сме тръгнали да го учим, а не мисля, че авторката ще тръгне да ходи в Аржентина, Боливия, Уругвай или африканските страни, за да си говори с "половината свят". В Европа най-полезни ще са й немски или френски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си