.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Hybrid View

Супер фен Аватара на fuckme
    немския език ако тръгнеш сериозно на уроци за една година може да го научиш, особено ако си на ниво В1 - казвам ти, защото съм учила 7 години
    испанският доколкото знам е доста лесен език като граматика, а и се говори в много страни, пък и е много близък с португалския, който също се говори в доста страни.
    италианският също бил лесен, но не мисля, че ще ти е особено полезен - друга страна, освен Италия, в която да се говори този език, не се сещам.
    френският ми е доста противен като цяло такаче ще си запазя коментара просто
    иии руският е най - най - най - ужасният език, но е мнооого полезен, много се търси и е голям плюс примерно ако искаш работа. все пак руският е бившия английски. но това е най - сложният език, който съм учила. имаш да учиш седем падежа за съществителни и прилагателни, родове и т.н., просто адски трудно и изисква много старание и постоянност. но ако го избереш наистина ще ти е полезен, а и Русия е световна сила все пак.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от fuckme Виж мнението
    испанският се говори в много страни, пък и е много близък с португалския, който също се говори в доста страни.
    Защо говорите глупости? Португалски се говори от Португалия, Бразилия и голяма част от африканските колонии. К`во като испански говори половината свят, то и китайски говори 1/4 от населението ама не сме тръгнали да го учим, а не мисля, че авторката ще тръгне да ходи в Аржентина, Боливия, Уругвай или африканските страни, за да си говори с "половината свят". В Европа най-полезни ще са й немски или френски.

ии да добавя, не се подлъгвайте, че руския звучи като българския, той е с пъти по - труден за научаване от испанския примерно, дори от немския, защото има адски много и то сложни падежи.

^ така деее, 6-7, пак са МНОГО

Супер фен
    Град
    България
    ВСИЧКИ ТИ КАЗВАТ РУСКИ,НО НЕ ГИ СЛУШАЙ!КЪДЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВА РУСКИЯ?ИЗБЕРИ ИЛИ ИСПАНСКИ ИЛИ НЕМСКИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗА ИСПАНСКИЯ СЕ ГОВОРИ ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ,А НЕМСКИЯ В ОКОЛО 9 ДЪРЖАВИ(не е малко),ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ,НО ИЗБОРА Е ТВОЙ.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Испански или Френски !

Испанския се говори и в Северна и в Южна Америка , както и в Европа.
    Френския ще ти помогне , защото също се говори и в Канада и още други.

Мисля , да избереш испански

Аз в момента уча френски , труден е , а тази година ще съм 9 клас и ще уча английски , искам да уча в САЩ.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Аз лично съм влюбена в испанския,а и също така го уча.Френският,колкото и да ми е омразен,е много разпространен в цял свят и ще ти бъде полезен.Руски вече все по-малко се учи,но преди е бил най-говоримият.Все пак е лесен,защото е близък до българския.Аз ще уча руски след 10 клас Италианския - не мисля,че ще ти бъде полезен,особено ако нямаш общо с Италия и учиш в друга държава.Да,прилича си с испанския,но е много груб,а испанският е по-нежен.Немски - знам,че е ужасно труден,защото две мои приятелки учат в първа немска и се съсипват да учат граматика
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    ВСИЧКИ ТИ КАЗВАТ РУСКИ,НО НЕ ГИ СЛУШАЙ!КЪДЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВА РУСКИЯ?ИЗБЕРИ ИЛИ ИСПАНСКИ ИЛИ НЕМСКИ,ЗАЩОТО КАКТО КАЗА ИСПАНСКИЯ СЕ ГОВОРИ ОТ ПОЛОВИНАТА СВЯТ,А НЕМСКИЯ В ОКОЛО 9 ДЪРЖАВИ(не е малко),ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ,НО ИЗБОРА Е ТВОЙ.
    И в Южна Америка ли ще отиде?! Тук в Европа са по-малко...Немския се вижда, че не ти се учи. А НАСИЛА НЕ СТАВА! Според мен русия е най-добрия вариант! Убеждавам те, че много хора знаят руски, защото във Европа три езика се борят за основни и това са руски,немски и английски! Не се притеснявай, че знаеш повече славянски езици..щом знаеш английски руски/немски всичко ти е ок...според мен избирай м/у руски и немски...В твоето положение бих избрала руски, но си е твое решението

Френски според мен, в много страни се говори, във Франция се печелят мангизи ако това ти е целта
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Задължително английски, а другият език спорд мен е добре да е западен (немски, френски, испански...), тъй като в обединена Европа който и да е европейски език все ще може да ти послужи.
    Не знам за какво в последно време налагат руския. Руският единствено може да помогне при намиране на работа по черноморието и то временна, за през лятото, когато има туристи. В Русия нито можеш да работиш, нито да учиш, а какво остава да пребиваваш по-дълго време, там положението е по-зле от тук.

Град
    Lunataaa
    Френски или испански.
    Аз уча френски,но като се замисля как го мразех преди да започна да го уча... сега обаче съм влюбена в него
    И аз като теб се чудех какъв език да уча.Повечето хора които питах ме насочваха към френския затова избрах него...и повярвай ми не съжалявам.Във Европа след английски най-много се говори френски.По принцип и на други места е доста разпространен...
    И испанският не е лош вариант макар,че нямаш намерение да ходиш там какво ти пречи да го разбираш,не се знае за какво ще ти потрябава.
    Все пак изборът си е твой,какъвто и език да избереш все ще ти е в плюс

аз мисля че най- полезен ще ти бъде да научиш български
    Пиках на химна!!!

какъв език да уча руски или немски?
    кой е по - лесен?
    Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Щом ти харесва латинският по-добре учи гръцки. Не е от най-популярните за учене за разлика от испански, руски и т.н
    От изброените- немски.

Мега фен
    Дай английския и немския па и руският ти е предимство,тия гръцки глупости ги остави най-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си