.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Помогнете моля!

Може би има поне 100 такива теми , но моля ви да ми помогнете.Отнася се за подарък за рожден ден на 13 годишно момиче.Значи тя ми е много добра приятелка.Слуша чалга обича много обици и токчета любимите и цветове са розово,лилаво и светло синьо.Също така любимите и животни са морски свинчета.Но морско свинче ще и подаряват ще и подаря може би обици но трябва и още нещо все пак а токчета има много.А искам да е нещо оригинално.

JustaLittleKid
    Guest
    Можеш да и вземеш някой диск на любим/и изпълнител/и и да го опаковаш с хартия в любимия й цвят, както и някакви обици.

Супер фен Аватара на 4o4ina

Re: Помогнете моля!

Цитирай Първоначално написано от vanchety123
    Може би има поне 100 такива теми
    Еми вместо да правиш 101 тема,поразрови се,намери теми и си вземи идеи от там!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Дай и пари пък тя да си избере подаръка

Мега фен Аватара на Chacho
    Често се подаряват табла със снимки от преживявания. Ето една идея:

Правиш табло, което е разделено на две и от едната страна слагаш снимки на неща, които загатват нейни преживявания. Например снимка на море, снимка на планина, снимка на деца играещи жуменка, т.н. От другата слагаш отново загатващи снимки, но на неща, които най-вероятно не е изживяла, с идеята да го стори. Примерно снимка на Айфеловата кула, снимка на бизнес среща, снимка на семейство с деца, снимка на скок с парашут, снимка на конна езда, снимка на кола, снимка на абсолвенти и пр. Хубаво е таблото да е по-голямо и да са забодени с кабърчета снимките. Пишеш от едната страна "Преживяно, от другата - "Предстой". Ще има дълго време да гледа и ползва таблото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много благодаря за идеите.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Розово, лилаво или светло синьо морско свинче на токчета , което слуша поп-фолк.
    Това е най оригиналния подарък за, който се сещам ..

Мега фен Аватара на Chacho
    С други думи й подари чалгарка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Розово, лилаво или светло синьо морско свинче на токчета , което слуша поп-фолк.

Да наистина е много оригинален!Само ми кажи от каде да го взема. Дайте нещо по реално

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Ненененене.

Ох, на кака 13-годишната чалгарка.
    Никъде не е писано, че трябва да е нещо от тия неща.
    Подари й чанта/книга/козметичен несесер/козметика, от която има нужда/рокля.

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid
    Можеш да и вземеш някой диск на любим/и изпълнител/и
    Да, вземи и касетка направо...

/в поп-фолка хитовете траят 2 седмици и като и омръзне диска може да се озове в коша../
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Голям фен
    Ами купи и обици, ама не някви за 1-2лв. , ами напирмер сребърни.

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Подари и някаква козметика или бижута.
    А един диск на Helloween или Metallica няма да й дойде зле,малко да и оправиш вкуса за музика.

:)

ами например може да и подариш един диск с любим изпълнител и едни слушалки или пък един голям тефтер и да залепиш ваши снимки и да напишеш някфи спомени заедно ммм де да знам дано ти свърши работа....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А някакви интереси,хобита няма ли ? Може да е нещо ,свързано с това.
    Или не ти ли е споделя какво иска да си купи ?
    Ако харесва плюшените играчки - купи й някакво супер готино такова. Или пък сребърна гривна.
    Не знам.
    Излез из магазините.
    Не е задължително да се съобразяваш с това,дали слуша чалга или не.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Много ви благодаря.Да ще се поразходя по магазините и ще видим какво ще е.Иначе за идеите ви супер са.Да споделих това че слуша чалга за да имате поне малко представа за вкуса й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си