.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна

Засллужаване на доверие

Така .. момичето ми беше казало ,че едва ли нещо ще се получи попринцип .. но не знае за бъдещето ,ако й покажа че може да ми има доверие (think) .. и в фб забелязвам само такива статуси харесва свързани с доверие примерно" Покажи ми че мога да ти се доверя .. бла-бла .. " . Та как да й докажа че може . Не се виждаме особено често ,иначе много често чатим тея дни ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Еми то ще стане с времето.
    Ама според мен първо трябва да си разясни какво точно иска.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Споделяй й неща за себе си,интересувай се как е минал денят й от проблемите й,покажи й че каквото и да става ще си до нея и няма да я изоставиш.

не мисля, че проблемът при теб е в доверието.
    REGGAE BOOM <3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    ами кажи в кое мислиш че е ?

Супер фен
    Казала ти е, че ако й покажеш, че си надежден, може да стане нещо, или ти си си го втълпил?
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Казала ти е, че ако й покажеш, че си надежден, може да стане нещо, или ти си си го втълпил?
    каза го , не си втъплявам .. нямаше да пиша по догадки ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми излизайте по - често заедно .. нека те опознае, за да ти се довери .. (:

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ми излизайте по - често заедно .. нека те опознае, за да ти се довери .. (:
    да не уточних .. попринцип се познаваме от много много време .. в 1 компания сме

anonymous708973
    Guest
    Филмарка е.
    Всички ги знаем тия, много наранените, които искат да им доказваш разни неща. То не става с конкретни думи или действие, просто постепенно осъзнаваш, че споделяш на един човек много и че му вярваш.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    А ако наистина не може да ти се вярва?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    А ако наистина не може да ти се вярва?
    ами нищо

Защо чакаш? ДЕЙСТВАЙ. Покани я някъде примерно на кафе или някъде другаде. Сега е много актуално да се канят хората на море ( поне аз така правя с приятелката си като ходя я каня ). Ако ходите на кафе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ти трябва да платиш всичко, не я оставяй да си мисли че си без пари това е много лош знак ( момичетата също така гледат и джоба пич ). Пускай разни бъзици не бъди ''скован'' и да отговаряш точно каквото те пита. Един пример Тя ''Как си'' Ти '' Дооооообре '' а не Ти ''Добре съм'' разбираш ме нали. Хайде давай. Трябва да и покажеш че може да ти има доверие. Щом казва това значи е от по-дръпнатите. Не мога да разбера момичетата които питат дали може да ми имат доверие. Това е нелеп въпрос.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    @nin0o0

Ако поканата е на момчето е редно да плати, но по принцип не говори добре ако момичето брои мухите когато дойде сметката. Аз хересвам дамата да предложи да плати своята част и едва тогава да чуе мъжкото "не аз ще платя".

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    @nin0o0

Ако поканата е на момчето е редно да плати, но по принцип не говори добре ако момичето брои мухите когато дойде сметката. Аз хересвам дамата да предложи да плати своята част и едва тогава да чуе мъжкото "не аз ще платя".
    Съгласна съм.Женско съм и не обичам някой да ми плаща просто ми е неудобно,но това си е до човека .Иначе мда покани я.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    @nin0o0

Да и това е добра идея. Обаче съм забелязал, че ако момичето плати своята част а аз моята просто отношението след като излезем от заведението не е същото. Държеше се с мен все едно ме избягваше ( това се случи доста отдавна с една от първите ми приятелки ) и затова си научих урока и вече плащам и нейната сметка.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Да, но винаги ме е очудвало това защо когато мъжът иска да плати сметката, плаща и на двамата, а момичето си плаща само нейната част. А? Бахти житейската философия, нали.

Голям фен Аватара на alice13
    Еми ддз, то е като някакъв правилник момчето да плаща сметката. Макар че аз съм сядала доста пъти с едно приятелче и веднъж го черпих.. Сервитьора ме изгледа доста странно.. ама са бяхме хванали на бас и той би :д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    На мен пък това "правило" не ми допада и не позволявам да ми плащат сметката.

Не разбирам обаче какво общо има сметката с доверието. Доверие не се печели с ходене по заведения и купуване на питиета.

Но както някой каза по-горе момичето просто се е филмирало. Тея приказки "Покажи ми, че мога да ти имам доверие" са пряко следствие от сапунените сериали и романтичните бози.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    разбери точно какво иска и дали има шанс.
    ако директно ти е казала 'не',продължи напред и спри да се опитваш
    (четох и другите теми.)
    иначе,ако и покажеш,че може да ти има доверие,естествено,че това е плюс.(:

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    разбери точно какво иска и дали има шанс.
    ако директно ти е казала 'не',продължи напред и спри да се опитваш
    (четох и другите теми.)
    иначе,ако и покажеш,че може да ти има доверие,естествено,че това е плюс.(:
    дообре

Цитирай Първоначално написано от Bender
    това са някакви редовни глупости от рода на verbal resistance.. истинската причина в най-общ план според мен е, че не я привличаш достатъчно.
    REGGAE BOOM <3

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bender
    това са някакви редовни глупости от рода на verbal resistance.. истинската причина в най-общ план според мен е, че не я привличаш достатъчно.
    то и аз мисля така ама съм наивен ..

^ ако си яко навитак на някого и той на теб, доверието хич не е такъв фактор. ще се налазите и без да сте го изградили.

ти не се отказвай де, ама не си създавай твърде големи очаквания. явно просто трябва малко да смениш подхода.
    REGGAE BOOM <3

Град
    Варна
    ^ ако си яко навитак на някого и той на теб, доверието хич не е такъв фактор. ще се налазите и без да сте го изградили.

ти не се отказвай де, ама не си създавай твърде големи очаквания. явно просто трябва малко да смениш подхода.
    Аз пък точно мисля да се откажа .. ако тя ме потърси добре . Лично според мен за да имаш доверие на някой трябва първо да му позволиш такова , да му споделиш и да разбереш дали е човек на когото може да се разчита. А не според предишен опит да съди и за мен . Но това си е моето мнение и грешно да е мисля така. Няма да й вървя подир гъза с извинение , така или иначе ,достатъчно време го правих Ако въобще някога ме потърси да се надява да не е късно,няма да я чакам, че да се женя за нея .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си