- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я, но не съм сигурен в нейните чувства
Здравейте, ще се представя с няколко думи и ще карам направо по проблема ми, който ми се върти постоянно в главатаАз съм момче, на 16 години, приятелката ми също е на толкова. От един клас сме, като учим заедно вече втора година (сега бях 9-ти клас, а сме в един клас от 8-ми), но от тази година, и то към края, се появиха чувства между нас. И така казахме си взаимно, че се харесваме и от вече почти 3 седмици ходим. Аз много я ценя, тя е мила, нежна, приятна, даже мисля, че я и обиквам, просто много я харесвам и ценя И като човек, не сам като сексуален обект, даже отначало привличането ми към нея беше чисто "душевно". Но всичко хубаво до тук, класът рабра, много ни се радва, и започнахме да излизаме и след училище (сега вече сме във ваканция).
Проблемът ми (ако има такъв изобщо) е в това, че като че ли тя не изпитва такова желание за близост с мен, колкото аз. Когато понеча да я целуна, се целуваме, прегръщам я, не се дърпа, мисля, че и е приятно, но почти винаги аз "подемам" нещата. Тоест като излезем някъде и седнем на пейка например, аз започвам да я прегръщам, целувам, галя, тя почти никога не е започнала да ме целува първа или пък когато я целувам, я прегърщам по-силно, доближавам я до себе си, за да я почувствам. Тя обаче ме докоснала леко с едната ръка, целува се и нищо друго не прави. Абе не усещам страстта, желанието от нейна страна, няма да вземе да седне в мен, да ме прегърне, да ме целуне едно страстно, да се доближи хубаво, да почувстваме близостта, ами седи до мен и само се нагажда на моите милувкиКато че ли не ме желае достътъчно. Не ме търси често по телефона, повечето случеи аз и се обаждам, като излезем вървим заедно хванати за ръце, говорим си, аз я прегръщам през кърста, тя си върви... Но не знам дали си внушавам или наиситна не ме желае, защото тя е с малко такъв характер, всмисъл малко срамежлива, по-тиха, спокойна, не си изразява много чувствата.... И не знам сега как да се държа, какво да мисля, да говоря ли с нея за това? Страх ме е да не я загубя, защото много я ценя и искам да бъда с нея. А и понеже тя попринцип е малко тиха (до сега не е имала приятел, не се беше и целувала дори!!!!), а ме допуска така близо до нея, вес си мисля, че ме желае по неин си начин... Понякога показва, че и е приятно, смее се, гушка се в мен като сме седнали, като се целуваме го прави продължително и си личи, че и харесва. Онзи ден дори излезнахме с най-добрата и приятелка (неразделни са от детската градина и всичко си споделят) и нейното гадже и се забавляваме, тоест смяхме се, целувахме се, всичко беше ок.
ТА не мога да разбера в крайна сметка, уж и е приятно с мене, и дори тя на живо ПЪРВА ми каза "Харесвам те" (аз преди и бях казал по скайпа) и не се дърпа като я прегръщам, не страни от мен, но като че ли малко умряла работа.... Абе как да ви кажа, нито ми се обажда често, нито ме целува, прегръща много, няма страст, няма желание, няма дейност от нейна страна. Чака всичко аз да направя, аз да и предложа да излезем, аз да и се обадя, аз да я целуна, аз да я прегърна... ЧУВСТВАМ, ЧЕ МЕ ХАРЕСВА, НО НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ ДЪРЖИ ТАКА И КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ АЗ???И така, моля ви, дайте ми някакъв съвет, какво значи нейното държание (как да го тълкувам), аз как да се държа, да говоря ли с нея, да и показвам ли че я обичам (много целувки, милувки, подаръчета, комплименти, кавалерство и т.н.) или да се оттдърпна временно да вида тя как ще се държи, тоест да се държа като нея, да чакам тя да ме целува? Да не би това да е някакъв тест от нейна страна дали я обичам? ХОРА, АЗ ИМАМ НУЖДА ДА СЕ ЧУВСТВАМ ОБИЧАН, ТОЧНО КАКТО И ТЯ, ИМАМ НУЖДА ДА ГО ЧУВСТВАМ, ИМАМ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНТИМНОСТ С НЕЯ, РАЗБРИАТЕ МЕ КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА! МОЛЯ ВИ ПОМОНГНЕТЕ МИ, НЕ МОГА ДА РАЗЧЕТА КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД НЕЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ?
Истински ценните неща са невидими за очите