- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Засллужаване на доверие
Така .. момичето ми беше казало ,че едва ли нещо ще се получи попринцип .. но не знае за бъдещето ,ако й покажа че може да ми има доверие (think) .. и в фб забелязвам само такива статуси харесва свързани с доверие примерно" Покажи ми че мога да ти се доверя .. бла-бла .. " . Та как да й докажа че може . Не се виждаме особено често ,иначе много често чатим тея дни ..
Еми то ще стане с времето.
Ама според мен първо трябва да си разясни какво точно иска.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Споделяй й неща за себе си,интересувай се как е минал денят й от проблемите й,покажи й че каквото и да става ще си до нея и няма да я изоставиш.
не мисля, че проблемът при теб е в доверието.
REGGAE BOOM <3
ами кажи в кое мислиш че е ?Първоначално написано от antifashionshit
![]()
Казала ти е, че ако й покажеш, че си надежден, може да стане нещо, или ти си си го втълпил?![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
каза го , не си втъплявам .. нямаше да пиша по догадки ...Първоначално написано от Ssummerjam
ми излизайте по - често заедно .. нека те опознае, за да ти се довери .. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да не уточних .. попринцип се познаваме от много много време .. в 1 компания смеПървоначално написано от Hilary_
Филмарка е.
Всички ги знаем тия, много наранените, които искат да им доказваш разни неща. То не става с конкретни думи или действие, просто постепенно осъзнаваш, че споделяш на един човек много и че му вярваш.
А ако наистина не може да ти се вярва?
Първоначално написано от cherinka
ами нищо
Защо чакаш? ДЕЙСТВАЙ. Покани я някъде примерно на кафе или някъде другаде. Сега е много актуално да се канят хората на море ( поне аз така правя с приятелката си като ходя я каня ). Ако ходите на кафе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ти трябва да платиш всичко, не я оставяй да си мисли че си без пари това е много лош знак ( момичетата също така гледат и джоба пич ). Пускай разни бъзици не бъди ''скован'' и да отговаряш точно каквото те пита. Един пример Тя ''Как си'' Ти '' Дооооообре'' а не Ти ''Добре съм'' разбираш ме нали. Хайде давай. Трябва да и покажеш че може да ти има доверие. Щом казва това значи е от по-дръпнатите. Не мога да разбера момичетата които питат дали може да ми имат доверие. Това е нелеп въпрос.
@nin0o0
Ако поканата е на момчето е редно да плати, но по принцип не говори добре ако момичето брои мухите когато дойде сметката. Аз хересвам дамата да предложи да плати своята част и едва тогава да чуе мъжкото "не аз ще платя".
Съгласна съм.Женско съм и не обичам някой да ми плаща просто ми е неудобно,но това си е до човекаПървоначално написано от dimitar_ak
.Иначе мда покани я.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Да и това е добра идея. Обаче съм забелязал, че ако момичето плати своята част а аз моята просто отношението след като излезем от заведението не е същото. Държеше се с мен все едно ме избягваше ( това се случи доста отдавна с една от първите ми приятелки ) и затова си научих урока и вече плащам и нейната сметка.Първоначално написано от dimitar_ak
Да, но винаги ме е очудвало това защо когато мъжът иска да плати сметката, плаща и на двамата, а момичето си плаща само нейната част. А? Бахти житейската философия, нали.![]()
Еми ддз, то е като някакъв правилник момчето да плаща сметката. Макар че аз съм сядала доста пъти с едно приятелче и веднъж го черпих.. Сервитьора ме изгледа доста странно.. ама са бяхме хванали на бас и той би :д
На мен пък това "правило" не ми допада и не позволявам да ми плащат сметката.
Не разбирам обаче какво общо има сметката с доверието. Доверие не се печели с ходене по заведения и купуване на питиета.
Но както някой каза по-горе момичето просто се е филмирало. Тея приказки "Покажи ми, че мога да ти имам доверие" са пряко следствие от сапунените сериали и романтичните бози.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
разбери точно какво иска и дали има шанс.
ако директно ти е казала 'не',продължи напред и спри да се опитваш
(четох и другите теми.)
иначе,ако и покажеш,че може да ти има доверие,естествено,че това е плюс.(:
дообреПървоначално написано от cigarettekisses
![]()
това са някакви редовни глупости от рода на verbal resistance.. истинската причина в най-общ план според мен е, че не я привличаш достатъчно.Първоначално написано от Bender
REGGAE BOOM <3
то и аз мисля така ама съм наивен ..Първоначално написано от antifashionshit
^ ако си яко навитак на някого и той на теб, доверието хич не е такъв фактор. ще се налазите и без да сте го изградили.
ти не се отказвай де, ама не си създавай твърде големи очаквания. явно просто трябва малко да смениш подхода.
REGGAE BOOM <3
Аз пък точно мисля да се откажа .. ако тя ме потърси добре . Лично според мен за да имаш доверие на някой трябва първо да му позволиш такова , да му споделиш и да разбереш дали е човек на когото може да се разчита. А не според предишен опит да съди и за мен . Но това си е моето мнение и грешно да е мисля така. Няма да й вървя подир гъза с извинение , така или иначе ,достатъчно време го правихПървоначално написано от antifashionshit
Ако въобще някога ме потърси да се надява да не е късно,няма да я чакам, че да се женя за нея
.