- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми !!!
Почти всеки има проблеми в семейството . При мен проблема е майка ми.Тя е супер нервна и не е като другите печени майки. Постоянно се съмнява в мен без причина , това супер много ме дразни.Постоянно ме пита с кой съм и къде съм, все едно съм престъпник. Често си викаме и много рядко сме в добри отношения с нея . За нея съм супер долна . Наричала ме е курва и в момента се съмнява , че съм бремена ,защото тоя месец още не ми е дошло, а просто няма как да съм бремена !! Преди малко се случи това , не издържах и реших да Ви попитам , дали това е редно. Моля ви, пуснете няколко значителни отговора
Направо не знам какво да направя . Супер много се вбесявам
![]()
[/b]
Поговори с нея.
Вероятно има някакви проблеми, които я карат да се държи така с теб.
Може пък и ти да я предизвикваш по някакъв начин? Знам ли...
Но без разговор няма как да стане. (:
PS. бременНа
Какк ?? Срам ме е да говоря с нея на тая тема. Не знам какво да направяУтре като ми звъни ще и кажа накратко какво мисля и да не ми звъни докато не се научи как да разговаря с мен !! Това ще помогне ли ?
Учи , работи и си бий шута . Помагай й от време на време , ама не се обвързвай повече.
Пък тя ще се усети дали те иска, или не.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
на 15 съм .. тя не знае .че имам приятел и пак се съмнява . А и много често си псува и говори само глупости . Един тийнейджър не говори толкова глупости за цяла година , колкото нея![]()
Аз ако имах такава майка сигурно само това, че ме е създала щеше да ме спира от някои действия...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Да, много пъти съм искала да и посегна , но не го правя !Никога не ме е наказвала , понякога е супер печена , пуска ме в приятелки (само в 2 приятелки) ;д , нооооо понякога миии идеее да направя немислимото. От много време само се караме , има много виканици вкъщи , когато става така . Веднъж я бях докарала до нервена криза, но не искам да говоря за това
Гадното е , че постоянно се съмнява в мен , почти винаги , не ми вярва , повечето пъти лъжа де , но когато кажа истината пак не ми вярва . Сега като и казах , че 5 лева не ми стигат на ден и че е лято , ходя по кафета, плаж,барове, трябват ми повече . И представете си каза ми : " За какво ти са повече да не се дрогираш , да не пушеш трева?" като и казах НЕ , не ми повяра
![]()
Мисля , че сериозно трябва да поговоря с нея , обаче не ми стиска и ме е срам да говоря за това . Ако поговоря сериозно с нея сигурно ще разбере как ми е , но не ми стиска !Не че ме е страх и че ще ми направи или ще каже нещо а не мога просто
![]()
А възможно ли е да си бременна?
Поговорете със нея като хората, не да си викате като животни![]()
НЕ Е ВЪЗМОЖНО !! нормално е на всяка жена да и закъснява . Тя ми следи графика кога трябва да ми дойде , аз дори не знам . Ако я познаваше нямаше да твърдиш същото![]()
![]()
![]()
Еми как искаш да ти има доверие. Ти си мислиш, че е глупава и не те хваща, нали?Първоначално написано от chiire6kaa
И аз да съм, няма да ти имам доверие при това положение, така че се замисли в кой от двама ви е проблема.![]()
А за това колко ти дава не можеш да й държиш сметка. Колкото има възможност, толкова. Като ти трябват повече пари си намери работа. Много е лесно ей така да седиш и да искаш.![]()
Абе не е само за парите , ацката филмарка е , само си набива филми, мисли че сме в 80-сетте когато са забременявали на 15 и са се женили на 16 . Как за бога да реагирам . Правила съм полов акт само 2 пъти с презерватив, а когато бях още девствена още тогава се съмняваше ,че съм бременна . Кажете това майка ли се нарича , при положение че ми вика всеки божи ден ! . Не мога да я понасям вече ....
Добре, де! Какво се впрягашПървоначално написано от chiire6kaa
.
Притеснява се. То винаги може да се забременее, както през 80-те, така и сега.![]()
Защо не станете по-близки? Споделяй някои неща, спри да я лъжеш и може би ще спре да се притеснява и няма да ти вика. И какво лошо има да ѝ кажеш за приятеля ти?
Добре, де! Какво се впрягаш.[/quote]
Това , че не ми вярва и ми няма никакво доверие !!![]()
Първоначално написано от radeberger
Защото не е от печените майки, печена е само понякога (рядко) ще вземе да си набива още по големи филми . А и тя знай, дори да нямам тя пак си мисли , че имам . Няма по голям филм от неяя !!!
Не може всички майки да са "печени", но със сигурност ти мисли най-доброто. Опитай се да не я лъжеш и да и споделяш всичко (може не всичко, каквото прецениш).
Първоначално написано от zlatit0o
Благодаря ти Злати , ще се опитам![]()