- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя.... :@
От онзи ден насам се забивам с един мн як...
Забивахме се до днес. .Поиска ми телефона покани ме да излезна с него и с приятелите му на излет някъде ....но му обясних че не мога защото имах ангажимент към нашите...той разбра това...ии така забивахме си се.
Днес му писах питах го какво прави..той ми отговори и това беше... нищо друго.. Да разбирам ли че не иска да сме нищо повече от приятели или че просто е зает..ако не това какво ?![]()
сигурно е извикал някоя друга на излета и сега си се забива с нея.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Филмарка![]()
*Ти*: Какво правиш?
*Той*: Нищо особено
*Ти* ( пускаш тема във форум)
Виждаш ли колко абсурдно изглежда?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еми момчето те изчукал и те е разкарал кое от това не разбираш ?Първоначално написано от Isolation
![]()
Пиши му пак след няколко дни и го питай дали иска да излезете. И пет годишен ще ти отговори същото.
Решил е че го лъжеш само, за да не отидеш с него, разбила си му надеждите и сега се държи студено с теб. Много трудно да се сетиш, нали? Просто го питай има ли нещо свързано с теб, което го притеснява и ако той сподели нещо свързао с предположението ми го опровергай.
Е,тогава не ти ли се струва нормално да се държи "студено" с тебе ?Първоначално написано от Isolation
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аха. От онзи ден насам. Сте се забивали. И си му пускала. Браво.
Сега като го няма сигурно много страдаш. Все пак е било егати връзката.
Аха,а ти какво си очаквала?Лесна си и това е (:.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
всичко друго съм но не съм лесна...нито излезнах с него ..нито му дадох телефона си...тва не е ''лесно''Първоначално написано от balu4ka
Хубаво..ПРЕСТАНЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ В ТЕМАТА...
за нищо не ставате....
![]()
![]()
ИСКАМ КЛЮЧ!
е чакай де.. нищо не ти се разбира - > пуснала си му, без да му дадеш телефона си и без да сте излизали ?!Първоначално написано от Isolation
Не съм му дала телефона си и не отидох у тях... тва е което не съм направила... просто той спря да ми пише...
Еми тогава се научи как да се изразяваш,да обясняваш както трябва и тогава пиши по форуми. ><Първоначално написано от Isolation
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Чакай чакай чакай. Значи сте се ''забивали'' и когато той те е поканил да излезете на излет ти си му отказала, но си му ''пуснала'' до колкото разбрах. Ако е така аз щях да поканя някое друго момиче на негово място все пак излет без момичета що за чудо е това? Питай го дали все още иска да сте заедно, чаткай си с него и другия път като те покани приеми.
+1, вече нищо не ме учудва в тоя форум..Първоначално написано от Priceless
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
пръц
Дечко, ти не си човекът, който може да забрани дали и къде да се пише.
Не стига, че се филмираш от глупости, не знаеш значението на израза "пуснах му", а и се правиш на интересна. Да не споменавам какво "забиване" е било по скайп.
Я излез от филма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote