- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на косми
Здравейте!Преди време бяхме говорили с приятелка на тая темаи тя ми сподели че използва някакъв крем за краката с който примерно се маже през нощта и на сутринта космите са се махнали...та сега се сетих и се чудя наистина има ли такъв крем (не депилатоар).Защото вече с ечудя с какво да си махам космите по краката...алергична съм към самобръсначка и към епилатор![]()
So far away...
Как разбра ,че си алергична ? Да не съдиш по червените пъпчици ,защото на една приятелка също и излизаха ,но просто и е по-чувствителна кожата .След премахване на косъмчетата просто се мажи с дехидратиращ крем и не би трябвало да ти излизат .. ако това е проблема.
^ Ами сигурно е пробвала... ?!
За такъв крем, който не е депилатоар (макар че ти си написала депилатор) не съм чувала. Но ако пробваш според мен няма да имаш проблеми. Можеш да си купиш депилатоар на Veet за чувствителна кожа.![]()
What you give is what you get!
не просто като си премахна космите и после колкото и кремове да си сложа ужасно започва да ме сърби и освен червени точици се появяват и рани заради сърбежа...Първоначално написано от Vrogue
So far away...
да но понякога нямам толкова много време за депилатоар и ми се струва че този крем за който говоря е някак по-удобен,само че от много време не съм се виждала с въпросното момиче и няма как да я питамПървоначално написано от Decu
So far away...
не мисля че има подобно нещо..потърсих в гугъл и нищо подобно не излиза..а и според мен би било доста популярно. може би не си разбрала правилно. а и тези кремове депилатоар не изискват много време. 5-10 минути седиш с него и после го отмиваш. но ако наистина имаш толкова чувствителна кожа не мисля че това е най-добрият вариант, защото това си е чиста химия. ако искаш пробвай с някой за чувствителна кожа.
а за самобръсначката - тези сърбежи да не са от пяната която използваш? или защото бръсначката е стара?
от епилатора нямам идея как може да се получи такова нещо...ако искаш пробвай колата маска на джанкар, тя е органична и няма химия в нея. а и е супер евтина..в краен случай се консултирай с дерматолог..
надявам се да съм помогнала малко..
Наистина пробвай с кола маска. Ако пак има проблеми, значи си само за лазерна епилация...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За такъв крем за пръв път чувам.
Може би не си разбрала правилно.
За крем-депилатор ,ако става въпрос - мажеш,изчакваш 10-15 мин. и се измиваш.
А да,пробвай с кола - маска. Първият път боли,но бързо се свиква и не е болка за умиране.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Някой спомена за дехидратиращ крем. Що за чудо е това?
Аз също имам много чувствителна кожа и също ми се разранява след епилатор, но слагам пудра няколко пъти през деня след това и нямам проблеми. Пробвай, до сега не съм чувала за алергия към епилатор.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И на мен ми се получава така. За целта: епилирай се след баня, когато порите ти са поразширени,след епилацията не се чеши - и пъпчиците, и сърбежът отминава за няколко часа.Първоначално написано от sasuke666
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Момичето се е объркало. Има предвид хидратиращ крем. Това всички го знаем какво е май.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
И аз не съм чувала за такъв крем. Пробвай някоя от другите алтернативи за обезкосмяване. Според мен най-добрият начин е колата маска. Ето тук може да разбереш повече за различните видове обезкосмяване и да решиш кой е най-подходящият за теб:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BD%D0%B5
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не, не са от пияната,нито че самобръсначката е стара-винаги го използвам за еднократна употреба.Бях ходила и на кожен лекар, а той ми каза че се получава защото кожата ми е суха...гледам да я хидратирам с кремове,но няма голям ефект когато се бръснаПървоначално написано от Kallyn4eto
So far away...
не мога да я питам...то беше много отдавна и вече и нямам координатитеПървоначално написано от titinkaa
So far away...