- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Упражнения.
Значи, отскоро реших отново да започна да ходя редовно на лостове, понеже бях спрял за месец-два. Обаче нито преди това, нито сега мога нещо кой знае какво. Даже честно казано - не мога нищо. Едвам правя 2 чисти набирания. Та исках да попитам, какви упражнения да правя вкъщи (освен на лостовете), за да развия малко мускулите за обикновени набирания с подхват, поне да ми стане малко по-лесно? И някакви упражнения за вкъщи за гръб (освен лицеви с широко разтворени ръце). Благодаря предварително. Вероятно има куп такива теми, ама не виждам търсачка във форума. Извинявам се, ако ви досаждам чак толкова
П.П. Забравих да кажа, че имам 2 гири (или дъмбели, не съм сигурен кое е правилното и каква е разликата) в нас, но са лекички. По 5кг.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Гири са,не дъмбели
А за другото,сигурно си тежък а ръцете ти не са толкова силни?Предполагам,че редовно ако правиш лицеви мисля,че ще има ефект и в набиранията![]()
Лицевите и набиранията нямат нищо общо. В лицевите се вкарват гърди и трицепс, в набиранията гръб и бицепс.
Точно за това питах. Лицевите ще ми помогнат за кофичките. Иначе имам излишни килограми, но може да се каже, че свалих над 10кг. последните месеци, но ми трябва и сила в ръцете (имам, но не е достатъчно все още). Мисля да правя чукове (май така им се викаше) с гирите (за гръб) и малко за бицепс с тях.
Хоризонтални набирания. (Мушкаш се под нещо, което да играе ролята на нисък лост и от лег започваш да се набираш)
Лицевите помагат за набиранията, макар и малко. Гърдите и трицепсите играят ролята на стабилизатори. Когато искаш да си подобриш резултатите на дадено упражнение е хубаво да тренираш и антагонистите на действащите мускули.
Винаги можеш да импровизираш с раница или туби с вода за тежести.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
A лицевите за коя част на гърдите са? Или правят общо![]()
Зависи от хвата може да обхванеш почти цялата цица!
прави клекове, импровизирай нещо за мъртва тяга
и ще се вкякнеш навсякъде!!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Mоже ли маалко пояснение. Сигурен съм, че въпросът е много глупав, но какво е мъртва тяга?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А упражненията вкъщи също ли трябва през ден като лостовете (чувал съм, че е добре през ден да се ходи на лостове, за да може да расте мускула, или нещо от тоя род) или може да си се правят всяка вечер примерно?
виж кво ... не вярвай на това кво ти говорят лостаджии, ша спечелишПървоначално написано от ccdesigns
всеки ден тренираш различна муск. група.
пп: в домашни условия като качиш мускулна маса повече от 5КГ, яла ми са обади![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9