- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За пушачите
Какво ви кара да запалите цигара,защо пушите,как започнахте?Случвало ли ви се е да запалите без да ви се иска,например..
Аз пуша от 14,започнах защото незнаех какво е и исках да опитам,интересното е обаче,че не исках приятелите ми да разберат че пуша , и си купувах цигари и пушех тайно.Сега съжелявам че пуша,но няма как да ги спра ,защото немога да пия кафе без да запаля,например,и не само ..навик ми е,някак си.Пуша винаги различни цигари,когато ми е тежко пуша Мurati slim,Eva, а иначе по силни .
Първият път беше в 6 клас от любопитство и гъзария. После, вече като имах идея какво е усещането, просто ми се допуши и пропуших. От година и нещо пуша. Случвало ми се е да паля, макар да съм си задоволил глада. От навик. Сега пуша по по-малко, пазя си цигарите за по-романтични моменти. В истинския смисъл на думата романтичен. (макар че на кафе си поизпускам юздите).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пушете ганджа, не тютюн.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
По-добре нищо да се не пушиПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Споко, сега ще се обясни надълго и нашироко как тревата е абсолютно безвредна![]()
Знам, чел съм я тази книгаПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Пуша,като пия кафе най-вече,като съм ядосана също,като се наям.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не, нямам намерение на пропагандирам тревата, защото е далеч от безвредна.
Но е къде-къде по-безвредна от тютюна![]()
Иначе си абсолютно прав - най-добре е нищо да не се пуши.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Само да ме светнете, че не разбрах намирате пушенето на цигари за романтично или ?![]()
![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
и аз почнах от 14 годишна,за да видя какво е.
не ми хареса,но от време на време в компания пушех..
стана ежедневие,започна да ми харесва..
пуша вече от година и нещо и вече по 1 кутия на ден,ама трябва да ги намаля поне на 10.
като нямам цигари изпадам в нервна криза.;д
не мисля скоро да ги спирам,въпреки че имам много причини..
просто ми е кеф и ми стана навик![]()
Нямам в предвид нищо еротично. В момент на откъсване от ежедневието и материалистичните си грижи обичам да запаля една цигара. Нещо като черешката на тортата ми е. Когато съм сред природа с приятели и посрещаме залеза, когато си коментираме бъдещето и целите, когато съм в нас на креслото и правя ретроспекция на деня, когато коментирам или се наслаждавам на някаква форма на изкуство, т.н.Първоначално написано от rome0
Може би. Въпреки това тичам повече, отколкото доста непушачи могат да издържат![]()
Първоначално написано от roki2011
Изказа се![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
И аз много обичам да го права това
Нямам в предвид нищо еротично. В момент на откъсване от ежедневието и материалистичните си грижи обичам да запаля една цигара. Нещо като черешката на тортата ми е. Когато съм сред природа с приятели и посрещаме залеза, когато си коментираме бъдещето и целите, когато съм в нас на креслото и правя ретроспекция на деня, когато коментирам или се наслаждавам на някаква форма на изкуство, т.н.
Спрех цигарите и бегам като кон,ебем като младо магаренце.
А първата я запалих в 7 клас и никой не разбра,не го правех за гъзария,а се криех,беше ме страх да си ходя по улицата с цигара,после почнах по-често и навсякъде.Ако знам,че няма как да пуша не ми се пуши,ама като някой запали до мен и нямам цигари,направо откачам.Пуша между 5 и 8 цигари.Ако съм в компания малко повече.
Джагара-Джугара
Ето и моята история относно темата:
Преди изобщо не пипах цигара,бягах от тях,нямах никакво намерение да ги почвам,нито сега,нито за в бъдеще.Бях си казал че до края на живота си няма да пипна цигари,камо ли да я пуша.
Бях от най-задръстените в класа,повечето ме плюеха,обиждаха,биеха и т.н.Повечето от учениците ми пушеха,пиеха,даже някои и се дрогираха.
А пък Аз нито алкохол близвах,нито цигара не пипах.
Доста време моите съученици правеха опити да ме научат да пуша,но без успех,омръзна им да ме убеждават,и на мен също ми писна да ме дразнат.
Та един ден ми омръзва вече инезнам как взех,че опитах.Всички казваха,че ще умра,ако дръпна,но още съм жив.Бяха учудени.От начало ми се смееха как пуша,но полека лека ги свикнах,пуша като комин,даже и пури и трева съм пушил.Пушил съм почти всички марки цигари,но най-много ми харесва victory white.Научих се и да пия,но това беше доста преди да пропуша,но няма да разказвам как,защото темата не е за това.
Притеснявам се само,че родителите ми не знаят за това и ако ме хванат ще ме убият.Сега съм на 19 години(завърших вече даскало),пуша си по около половин кутийка на ден,(пращам приятели да ми купат цигари,и се крия и тайничко си пуша,никой да не разбере)няколко пъти в месеца се напивам като свиня и ми е много готино.А като се замисля къкъв бях само преди 2,3 години и какъв съм сега направо ми става лошо.
В момента съм на 15, след 2 месеца навършвам 16 и преди 2 години бях голям враг на цигарите. Бягах от тях като свине от заколение. Преди около 1 година обаче ми се случи така, че се разкрепостих повече тъй като преди бях..абе задръстен бях. Та преди 1 година запалих, първия път не ми хареса особено но след това започна да ми става все по-приятно. В момента пуша по средно 10 на ден(понякога не пуша с дни, понякога по 1-2 кутии). Нашите вече горе-доло знаят, на моменти се замислям да ги спра, но тъй като пробвах и не пуших 10 дена, а накрая запалих от чиста глупост и точно в момент когато не ми се пушеше, сега ме е страх, че няма да мога и един вид ще разочаровам себе си.
А схващането, че пушачите са издънки ме дразни невероятно много.
Неведнъж ми се е случвало хората да си изградят лошо мнение за мен от пръв поглед заради цигарите.
И за коментара над мен-това, че се квасиш яката по няколко пъти на месец не е особено добре. И аз пия, но в рамките на разумното.
ПП: И аз обожавам да паля в романтични моменти. Особено през нощта, към 1-2 да изляза на терасата и да си пална, да си гледам небето и да потъна в мисли.![]()
Първоначално написано от vpowerrr
Добра идея! Brb
Пуша когато съм ядосана, тъжна, не мога да взема решение и прочие..
Не пуша вече много, но преди пушех бая. Пуша от около година и половина редовно... иначе за първи път запалих цигара в 3ти клас, въпреки, че се съмнявам да съм знаела даже как се пуши![]()
Започнах да пуша покрай компанията ми... повечето пушеха и аз един ден бях много бясна на нящо и предложих на приятелка да цепим кутия.. после продължих и така.
Напоследък съм се поспряла, защото бях започнала да пуша сутрин на гладно с кафето (не закусвам) .. и ми прилошаваше..
Почнах на 16 мисля че...и въпреки това не мога да се пристрастя.
Пуша рядко, само когато си отделя някой лев за парламент, с който карам около седмица, понякога по-малко, понякога повече..
Иначе е приятно да си запалиш цигара и да почнеш да размишляваш за какви ли неща..някак си ти помага да си събереш мислите![]()
На 14 съм, да дърпал съм както всеки един човек, но не бих казал, че пуша, ходя на фитнес, тренирам и немога.
И аз така и когато пия.На ден пуша по 10 цигари ,а като се събираме някъде ,ходя на дискотека и пия пуша по една кутия на вечерПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Аз запалих първата си цигара след изпитите след 7 клас.. не ме приеха където исках, кофти ми беше и се замислих татко какво прави, когато му е е криво.. пушеше, въпреки че ми е казвал да не се пробвам, защото е гадно. Взех му цигара от табакерата.. беше средец, баси ужаса. Тогава гадно ми стана.. и не продължих, приятелите ми пушеха, но не ми правеше особено впечатление, но казах за цигарата.. научиха ме с оная смотана реплика "мама и тати ме видяха".. винаги ще я кълна. Началото на учебната година ги спрях, но след това пак почнах и от тогава.. си пуша редовно. Миналата година ги бях спрял за 3 месеца, но дойде лятото и пак ги почнах.. така хубаво беше, но.. смотано лято.![]()
Вафла..