В момента съм на 15, след 2 месеца навършвам 16 и преди 2 години бях голям враг на цигарите. Бягах от тях като свине от заколение. Преди около 1 година обаче ми се случи така, че се разкрепостих повече тъй като преди бях..абе задръстен бях. Та преди 1 година запалих, първия път не ми хареса особено но след това започна да ми става все по-приятно. В момента пуша по средно 10 на ден(понякога не пуша с дни, понякога по 1-2 кутии). Нашите вече горе-доло знаят, на моменти се замислям да ги спра, но тъй като пробвах и не пуших 10 дена, а накрая запалих от чиста глупост и точно в момент когато не ми се пушеше, сега ме е страх, че няма да мога и един вид ще разочаровам себе си.
А схващането, че пушачите са издънки ме дразни невероятно много.
Неведнъж ми се е случвало хората да си изградят лошо мнение за мен от пръв поглед заради цигарите.
И за коментара над мен-това, че се квасиш яката по няколко пъти на месец не е особено добре. И аз пия, но в рамките на разумното.
ПП: И аз обожавам да паля в романтични моменти. Особено през нощта, към 1-2 да изляза на терасата и да си пална, да си гледам небето и да потъна в мисли.