.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Помогнете ми !

Здравейте ! Аз съм момиче на 14 години и още нямам гадже.Просто искам да намеря подходящия за мен. Към темата - Има едно момче , което е от моето село и още от миналата година нахалства , да ходим , да се целуваме и др неща ... Но той в същия момент обича друга и ходи с всяка срещната. Тогава не му се дадох , но сега ме притиска пак. Вчера се опита да ме целуне , но аз го отблъснах. Хубаво ми е когато ме хване за ръката , но не искам да съм с него и му го казвам. Той сега ми казва , че се е променил и иска да е с мен. Незнам какво да правя и как да постъпя.Дали наистина се е променил или просто ще ме използва ? Моля ви помогнете ми и ми дайте съвет.Може и вие да сте минали през това. А и никога не съм се целувала и от това ме е страх. Посъветвайте ме Благодаря !
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Послушай сърцето си и направи това, което смяташ за правилно. Ако наистина те иска, само за да те използва, това ще си проличи.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Хормоните те перът яко!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ние няма как да ти кажем дали се е променил..
    Ти сама трябва да го разбереш.
    Ако искаш опитай - но си имай едно наум,че може да си е същия. Или пък въобще спри да се занимаваш с него.
    Пък и какво като си на 14,а пък си нямала гадже ? Чакай,за къде си се разбързала ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Имаш да направиш избор - или да тръгнеш с него (без да се влюбваш) и да си имаш едно наум или да се откажеш и да продължиш напред : ))

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Направи това което ти диктуват чувствата... ,но винаги мисли и за лошото
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Голям фен Аватара на alice13
    вълкът козината си мени, но нрава не.. нали знаеш ?? Не мога да кажа дали се е променил.. но внимавай.. едва ли ще искаш първата ти целувка да е с някакъф курвар

Ахх много ги мразя такива!Само ти се натискат,а в същото време го правят и на 10тина др момичета,а после обясняват на всяка една как се е променил,че иска да бъде с нея и такива идиотщини.Не мога да ти влея мнението си в главата ти, но по-добре никога не се забърквай с такива.Пък и щом още не си се целувала е най-добре да го зарежеш въобще,защото едва ли искаш първата ти целувка,която трябва да е с момче,което харесваш страшно много,да е с някакъв селяндур женкар.Надявам се да ме послушаш. =)))
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Цитирай Първоначално написано от IAmTheRealMe
    Ахх много ги мразя такива!Само ти се натискат,а в същото време го правят и на 10тина др момичета,а после обясняват на всяка една как се е променил,че иска да бъде с нея и такива идиотщини.Не мога да ти влея мнението си в главата ти, но по-добре никога не се забърквай с такива.Пък и щом още не си се целувала е най-добре да го зарежеш въобще,защото едва ли искаш първата ти целувка,която трябва да е с момче,което харесваш страшно много,да е с някакъв селяндур женкар.Надявам се да ме послушаш. =)))

Ами аз му казвам , че не искам да съм с него , но той е сврух нахален.Знам , че ще ме зареже след 1 месец , както прави с другите момичета. Той постоянно ме пита защо не искам да съм с него , а аз му казвам , че не му вярвам , но той нахалства и нахалства.Какво да правя ?
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Ах. Ще ти нахалства, нахалства, па като види че не става работата, ще му писне. Кажи му съвсем любезно да върви на майната си.

Явно си лесна и той го е усетил затова нахалства

Цитирай Първоначално написано от kpackapgo

Даже изобщо не съм лесна Когато искаше да ме целуне му ударих с глава окото , за да ме остави , е не нарочно де. Не говори като незнаеш Даже съм много трудно печеливша ;]

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от lady6
    Цитирай Първоначално написано от kpackapgo

Даже изобщо не съм лесна Когато искаше да ме целуне му ударих с глава окото , за да ме остави , е не нарочно де. Не говори като незнаеш Даже съм много трудно печеливша ;]
    Щом си започнала да го обмисляш,значи,както каза минал съфорумец,яко ти пречат хормоните.
    Моят съвет-в никакъв случай.Както казаха,онзи ще си остане такъв,какъвто си е бил винаги.Остави го и продължавай да търсиш някой друг.А и си на 14,това не значи,че непременно трябва вече да си си хванала гадже.Не ги гледай кифлите от класа,които сменят гаджетата като носни кърпички.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Даже съм много трудно печеливша ;]

Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Глупости, като " промених се, не съм същият " , съм чувала не знаеш колко пъти и накрая винаги съм оставала разочарована , още повече, че щом си нямала приятел до сега, не си струва първият ти да е такъв идиот, не се давай, защото просто искаш гадже, търси..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си