- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли гол/а?
Спал съм,много е яко,но го правя рядко защото сутринта ако леко съм се отвил или поради някакви други причини може да стане фал (не живея сам)![]()
Не. И много мразя като заспя с хавлията след като се изкъпя. Просто сухата хавлия е много гадна по тялото. Абе не. Не мисля, че ще е удобно![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Е са тамън си обух боксерките, прави сметка![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Спа гола като съм при приятеля ми.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ъм...аз станах преди малко и все още съм. Няма начин,в тея жеги няма друго спасение. Пък и е много удобно![]()
![]()
![]()
~девойче съм~
Винаги спя гол когато съм в нас.
Първоначално написано от marin4itu
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
В тези горещини съм само по боксерки. Ако съм с нея и те не ми трябват
По принцип тия дни само по прашки лягам и се размазвам пред климатика в тая жега. Иначе обожавам да спя гола или да се размотавам по някоя риза на приятеля ми и само по нея в по - студените дни. И двете са ми равносилни удоволствия...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
По-някога обичам да спя гола![]()
David Guetta - Little Bad Girl
Честно казано повече ми харесва да съм с дълга тениска или потник...все пак не живея самаПървоначално написано от tanqkirowa
![]()
много обичам да спя гола...когато съм правила секс съм чисто, когато съм в нас - само с някакво бельо
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
След секс оставам да спя чисто гола. Обикновено спя по тениска без нищо отдолу. Но сега в летните жеги спя и без тениската.
Обичам те.
не спя гола.. не ми е удобно.. иначе спя само по бельо и горнището на лятната пижама, което е копринено и е мн лекичко и не ми е топло..![]()
Аз много обичам да спя само по бикини, но като не живея сама трябва да се съобразявам все пак... иначе не само лятото, ами и през зимата не мога да спя с много дрехи, пречат ми...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Спя само по потник и бикини...Гола - не...![]()
Lips that felt just like the inside of a rose
So,how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us!♥
От тва по хубаво няма : ))
Особено, ако сутрин се събуждаш до някого : ))
Искаш ли да те накарам да се чувстваш жена?
Винаги спя гол то в тия жеги е така а пък е и по-удобно да си гол !!![]()
Не, не ми е комфортно.