- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Едва ли има някой,като мен...който е страдал като мен
На 16 години съм...Дете на разведени родители...Виждала съм как баща ми,си идваше и си отиваше-а нищо не можех да направя...Не ме е търсил 2 години-сигурно вече не ме и помниЖивея при майка си...Нямам приатели нямам,близки...никой...Не искам да е така...На никой не му пука за мен
По цял ден плача и се окайвам...болна съм...но само аз го знам...наще не подозират-имам анемия....слабея и бавно умирам...И на никой не му пука за мене.Ако някой може да ми каже какво да правя нека каже....аз вече незнам...
дай си скайпа плс
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
mila imam mn malko vreme za6toto b1rzam zna4i ne se zatvarqy v sebe si jivota e pred teb opitai se da b1de6 6tasliva za6toto jivota e krat1k ne go propilqvai kato pla4e6 ne si zaslujava kaji na roditelite si za tova 4e si bolna za da predpriemat merki ako iska6 da pogovorim malko pove4e za6toto prosto sega mn b1rzam mi pi6i ili tuk teikaAa.aha.bg ili tweety1991@abv.bg 6te sedna kam 20h 6te se radvam ako mi pi6e6
6te o4akvam da go napravqi6b za da ti kaja nqkoi ne6ta
Здравей,съжелявам за нещастието,което се е настанило в живота ти.Има 2 израза,който много ми помага в трудни моменти.А той е:"Винаги има някой който е по-зле" и "Живей напук на другите".Знам,че не мога да ти помогна,но опитай да мислиш за нещо по-положително.
Здравей виждам че само момичета са ти писали да си чатите е и аз съм си чуствителен какво да направяако някой път искаш да споделиш нещо или просто да се оплачеш или поговориш с някои ето скайпа ми x-ecutioner91
Raise your fist!
Никога не е излишно да споделиш на някого,когото не познаваш,защото не е пристрастен и ще ти даде искрен съвет.Ти тук намери слушатели,но и аз бих искала да се присъединя към тях и да ти бъда приятелка,долкото мога. s1ni@abv.bg е е-мейла ми.Пиши ми винаги,когато пожелаеш,аз съм на среща,за да си поговорим![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
здравей..историята ти наистина е много тажна но колкото и банално да звучи ще ти кажа - не се отчайвай..и ако наистина имаш проблем като анемия трябва да потърсиш лекарска помощ...плс напиши си скйпа
sweet_stela94 е skypa ми,ако имаш нужда от някой на който да се оплакнваш.
ама ако имаш анвмия ,мисля че е лечима иди при някой лекар.
Няма нужда да умираш бавно един ден,ще се омъжиш и ще си имаш деца и съприг които да те обичат,а покрай тях и добри семейни приятели.
Само трябва да си по отворена към света,все ще има някой който иска да ти бъде приятел.
Изправи се пред живота!Иди на лекар като за начало и им покажи,че ти има нещо как може така???И аз страдах за едни неща и го показах,затворих се няколко дена сама в стаята и да видиш колко бързо ми обърнаха внимание!Не се оставяй така и аз бях като теб и разбрах че съм грешала и само съм се оплаквала напразно!Защото ако се опиташ можеш да излезнеш от тази ситуация,аз излезнах!Успех дай го по смело![]()
cvetetooooooooo@abv.bg Това е имейлът ми,ако искаш ми пиши да помагам,с каквото мога.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
i az taka smqtamПървоначално написано от thefreak
![]()
100% моя живот е по-скапан но просто трябва да се бориш и тва си е.
Анемията се лекува!Защо вместо да се самосъжаляваш не потърсиш спешно медицинска помощ докато е време?А защо си мислиш че на никого не му пука за теб?Предполагам че е така защото може би майка ти не ти обръща внимание.Но сигурно си има проблеми трябва да я разбереш!Да не мислиш че и е лесно да се справя сама с отглеждането на дете?Тя трябва да е едновременно и майка и баща!Сигурна съмПървоначално написано от Тъжна съм
че ако я помолиш да ти отделя по 10 минути на ден за да си поговорите няма да ти откаже!
Казваш че нямаш приятели.А потърсила ли си си или си прекалено заета да се оплакваш?Интернет е мястото където можеш да намериш нови приятели-използвай го!Потърси хора по скайп например от твоя град!Коя е любимата ти група?Комуникирай си с нейни фенове!/разбира се сигурно не трябва да те предупреждвам да си много внимателна с хората в нета/
Относно твоя баща-струва ми се че се обвиняваш че си е заминал и не си могла да го спреш.Щом така е решил ОК!Просто не се тормози повече с него!
Не можеш да напрвиш нищо освен да продължиш напред така че стегни се!
И не си мисли че никой няма твоя проблем.Има хиляди хора които живеят много по-тежко от теб!сигурно знаеш-винаги може да е по-лошо!Просто се замисли колко много неща имаш които др хора например нямат!Има такива които изобщо нямат родители пари за храна и през живота си не са докосвали компютър/.Но ти имаш всичко това нали?А помисли за хората от третия свят?Как е възможно да се възприемаш като най-нещастното същество?
Мила,СИГУРНА съм,4е си едно прекрасно моми4еНедей да се затваряш в себе си,моля те [-o< Просто се опитай да бъдеш по-силна.покажи на вси4ки,4е си силна и борбена ли4ност!НИКОГА ама НИКОГА не се предавай!Трябва да вярваш,4е ще успееш.Виждам,4е тук ве4е са ти дали няколко skype и email-ли защо не им пишеш
поговори с тях...ако искаш и с мен didi56561
това е skype ми
Бъди истинска и се радвай на живота докато си млада.Анемията се лекува
Кажи на майка ти за нея,тя не може дане те заведе на лекар...дори поговори с нея за това,което преживяваш.Знам,4е ще ти е много трудно,но го направи за себе си
![]()
Знай,4е в този живот никога няма да е лесно,за това погледни живота в о4ите и му кажи:''Майната на проблемите,защото аз ще ги преживея и ще преуспея!''
Пак те моля,не се затваряй в себе си,това е най-голямата грешка,която правят пове4ето хора.Напротив
говори за проблема си открито и покажи,4е НЯМА какво да криеш!Не бива да се страхуваш от това,4е някой ще ти каже нещо лошо,преглътни го и продължадай с пълна скорост
След време ще си намериш и гадже(ако още нямаш) и ще видиш,4е светът е за 2ма
ще видиш колко е хубав и ще имаш много приятели и хора,които те оби4ат и държат на теб
НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ В СЕБЕ СИ!!!!!!!
това винаги го помни и ще се оправиш
УСПЕХ!
Ето и няколко съветчета от мен
1-Направи си дневник и пиши в него всичко положително
2-Иди на фризиор и си направи нова прическа
3-Ако можеш,купи си нещо новичко(може и мъничко,важното е да ти харесва)
4-Облечи се с любимите си дрехи,обади се на някой познат(ако нямаш приятели) и идете на кино или дискотека
5-Колкото и тъпо да звучи -усмихвай се по-често !
УСПЕХ![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
![]()
Просто е ужасну.. Не мисля че трябва да се затваряш вав себе си...Поговори с някои намери си фр с който да излзиаш и да се забавляваш..Просто нз..Дано се управиш
![]()
![]()
Мечтите са безкрайни..
Горката ти....но наистина има хора които са страдали повече!И все пак кажи на ваще за болеста ти
Наистина ти съчувствам,но както знаеш всичко си има решение.Съгласна съм напълно и със мнението на Госта по-горе.Не мисли,че само на теб не ти е лесно.Утешавай се с това,че винаги може да бъде по-зле.Успех занапред
![]()
поздрав с песента Ахат - Монолог![]()
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Каквито и да са твоите родители,нищо не оправдава проявеното безхаберие спрямо теб.Те са длъжни да се грижат за теб и да ти осигурят нормална среда за живот.Говори с тях,час по-скоро и ги уведоми за здравословното си сътояние.Не се оставяй на течението,а се бори за това да си осигуриш едно по-добро бъдеще.Със сълзи нищо няма да пистигнеш,със самосъжаление също.Като за начало си потърси приятели на които можеш да разчиташ,да се доверяваш и да споделяш.Живота е прекалено суров и безмилостен и за това трябва да си помагаме взаимно.А ти най-добре ще направиш,ако си помогнеш сама като потърсиш рационално решение на проблемите си,с което ще сложиш в порядък и живота си.Късмет и никакви сълзи повече,бори и ще победиш.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Правилен отговор!Първоначално написано от thefreak
Има и много по-зле, но се оправят, нали?
Аз съм такъв пример.
Иди и говори с психолог!
"......и помни,че когато вс се прецака може да стане по зле."
4аст от всеизвестната фраза ....всеки се е чуствал така
![]()
Като за начало няма да е зле да спреш да се самосъжаляваш.
e za6to nqma6 priqteli .. le le naistina mnogo gadno ... mnogo sujelqvam ( za6to ne kaje6 na maika si 4e si bolna )Първоначално написано от Тъжна съм
kato iska6 mi pi6i v skypa