.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Стрии :Х

Стрии :Х

Олеее хора, в чудо се видях с тия стрии вече! Изобщо не знам какво да им правя, как да ги махна и въобще могат ли да се махнат с нещо?

Супер фен Аватара на cookie_master
    и аз имам в момента се боря с тях (ако въобще има начин да се преборя )
    ако имаш във вас свинска мас се мажи с нея,ако не отиваш в козметичен магазин и си купуваш кремче против стрии
    МОМИЧЕ!

Стига да не са бели има шанс. То и белите уж могат да се махнат, но много трудно. Свинската мас + разтривки, докато си взимаш душ.
    Ако искаш още съвети ползвай търсачката. Има адски много такива теми. Там ще видиш и кои кремове препоръчват.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Защо просто не прочете в останалите 92913276352052023 теми във форума за стрии?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    От къде може да се купи тази мас ?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на LeDa
    Ох, и аз. Примирих се с тези на гърдите, с голям бюст съм, няма как, но не мога да проумея защо имам стрии по гърба като не съм висока. Аз нямам намерение да ги третирам с нищо, защото честно казано гърдите не съм ги мазала с нищо и не са толкова много белите черти. Та искам да попитам, за да ни пускам нова тема - понеже не обърнах внимание тези на гърдите за колко време побеляха, имате ли представа горе долу за колко време побеляват? Защото тея на гърба не мога да ги търпя.

Супер фен Аватара на cookie_master
    да и аз искам да разбера за колко време побеляват
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    До колкото знам не се махат,каквито и глупусти да се ползват.Все пак всеки втори прави такава тема и няма нито един коментар със "успях да ги махна"....защо изобщо се мъчите,и аз имам малко по бедрата,но съм се примирила и тва е... правите голям проблем за едно нищо !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Защо просто не прочете в останалите 92913276352052023 теми във форума за стрии?

Добре деее, ок, явно има и други такива теми. Разсеяна съм, изключих да проверя в търсачката. Не ме убивайте
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Успях да ги махна!
    Два месеца мазане със свинска мас през ден или всеки ден. И отделно се търках с кафе, един вид ексфолирах кожата и махах мъртвите натрупвания. Кожата ми стана мек,а гладка, без стрии - дупето, бедрата и ханша. На гърдите ми обаче продължават да си личат слабо, затова продължавам с мазането.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Успях да ги махна!
    Два месеца мазане със свинска мас през ден или всеки ден. И отделно се търках с кафе, един вид ексфолирах кожата и махах мъртвите натрупвания. Кожата ми стана мек,а гладка, без стрии - дупето, бедрата и ханша. На гърдите ми обаче продължават да си личат слабо, затова продължавам с мазането.
    Нямаш представа каква надежда ми вдъхнааааа !!!!!!!
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    От къде може да се купи тази мас ?
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    у нас...
    Лично на мен ми я даде една колежка, която каза че баба и си правела домашни маски с нея и ми дадоха един буркан. Маста си е най - обикновенна свинска мас, нямам представа дали е пречиствана, преварявана или др. Не знам дали я има в някой магазин, но питай някой, който гледа прасета.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    ^ mimsssssss,стриите ти нови ли бяха/червени,лилави/ ил стари /бели/?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    у нас...
    Смесени, ама повечето вече бяха бели. Да съм имала около десетина лилавеещи.

Хубавото на маста е, че ефект видим има още след 2-3 мазания.

Дали е ще е хубаво да го омесим с някой крем за тяло, които ползваме ? И ще има ли същия ефект ?

Супер фен Аватара на WaterLilly
    mimsssssss, а сигурна ли си, че е траен ефектът, а не просто моментен?

Град
    у нас...
    Това за крема не знам. Според мен само ще го захабиш. Аз се мажа с маста и седя гола 1-2 часа, след което отивам да се къпя. Не виждам крем защо ще слагаш.

Относно дали е моментно, няма как. Това не е фондьотен... не ги прикрива, а прави кожата мазна и спомага за еластичността и. При колко ефекта е на 100% нямам как да сме сигурно, ама знам поне още 2 потребителки, които са я ползвали и са доволни. Ще ги подсетя да пишат.

Голям фен Аватара на mey_si
    Стрии си получават когато кожата се е разтегнала бързо в следствие на рязко надебеляване.И аз се търкам от много време с гъба в банята ,и редовно си овлажнявам кожата ,но ефект кой знае какъв НЯМА

Аз имам на бедрата, идея си нямам от какво точно са се получили. Нито съм напълнявала рязко, нито съм отслабвала. Но не ми пука, все пак няма да позволявам на едни стрии да ми развалят настроението Мислете позитивно, мацки!
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Здравей, миличка, искам да ти кажа да не се отчайваш!
    Почти всяка втора жена има. Особено след раждане.. мажи се с някакви мазни кремчета, ако са в начален стадий, иначе май нямат махане ако са от много години.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Успях да ги махна!
    Това с кафето колко пъти в седмицата го правиш ?

Браво ,че си успяла да ги махнеш !

Град
    у нас...
    PerFectGirl Вече всеки ден. Преди по 3-4 пъти. Ама сега съм изсипала кафето в една кутия и стои на ръба на ваната да го виждам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си